Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

RT3 - nedrží hodiny a další věci

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj lidi... neznáte někoho, kdo se lépe vyzná v RT3, případně jí umí opravovat? Nebo poraďte co by to mohlo být pls.

Moje RT3 firmw. 5.52 po startu bootoje 2x.

Po startu dojde do stavu \"Ready\", ale tohle tam svítí cca 10 sekund. Pak všechno zas vypne cca na 2 sekundy a začne bootovat znova. Až pak naběhne do normálního režimu.

Nepamatuje si nastavení hodin, pořád je tam 1.1.2000, 3:03 hod. Pamatuje si první předvolbu rádia, kterou tam mám několik let, ale jakmile chci uložit předvolbu další, po restartu si to opět pamatuje jen 1. Nepamatuje si to hlasové povely k lidem v seznamu. Nepamatuje si to ani aktuální call list, ale ukazuje mi to nějakej prastarej, nicméně muj.

Pamatuje si to naopak poslední cílové destinace, nastavení barev, audiosoustavy (basy, výšky, apod)...

Není nějaká možnost to znova flashnout?

Záložní baterka v RT3 je nová, pojistky v autě jsou OK.. :(

Please help :(

[upravil dne 25/12/09 FiMik]

Odesláno

A to máš na jakém autě? U peugeotů. jak tady někde na fóru psali ja zálohovací baterie. A tu máš asi vybitou. Á sorry, teď jsem si všiml, že ji máš vyměněnou. Tak nevím.

[upravil dne 25/12/09 HonzaZ]

Odesláno

U RT3 není baterie na hodiny......i když mám dobrou baterii která ukazuje 100% tak při odpojení rádia či hlavní baterie, stejně se mi hodiny vymažou........spíš to vidím na problém s kabelem +12V(pamět)

Guest servisman
Odesláno

peugeot09 super ty máš vždy něco co by člověka rozesmálo a není toho málo :aut

Odesláno

děje se to i tehdy, když při vypnutém klíčku zapnu rádio, nastavím hodiny a zas ho vypnu.. další start (ať už s puštěným motorem nebo jen čudlíkem při vypnutém motoru) má stejný efekt.. první boot, hryz, reboot, naběhnutí.. Flashnuté je to asi rok, tenhle problém mám cca měsíc.. :(

• O 2 roky později...
Odesláno

Přemo, když píše že to zapne i bez klíčku tak to asi tím kabelem nebude, kdyžtak mě oprav ale kdyby ten kabel byl špatný tak by RT bez klíčku nezapnul.:myslim

Odesláno

Nikde som sa nedocital, ale mozno mi niekto povie. Ked startujem moj 407 2.0hdi tak sa resetne rt3, ale potom uz vsetko ok. Niekto tvrdi ze pocas tocenia starterom by sa rt3-ka restartovat nemala...? A ak by to takto nemalo byt, aky moze byt zadrhel?? :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...