Medvěd Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 Pokud si koupím pár balení paralenu, nikdo mě určitě za feťáka označovat nebude - proč by to dělal? Pokud ale budu chtít takové léky brát na kila, pak budu mít smůlu a nikdo mi takové množství ani neprodá - a o tom to je. Pokud nebude evidence, zase se dostaneme zpátky do doby, kdy se v nejmenované lékárně prodávalo 10% celorepublikové spotřeby popisovaných léků (i léky jsou jenom byznys). Citovat
.mycTD Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 treba proto, ze tve jmeno bude figurovat na seznamu efedrin. ale treba se pletu a bude tam podrobne rozepsano, jake konkretni leky jsi kdy kupoval. u nas se tomu rika z blata do louze. to jsou proste udaje, do kterych nikomu nic neni a jestli mam, nebo nemam ciste svedomi s tim nema co delat. boj proti narkomanum je jiste zasluzna cinnost, ale neni mozne si ji usnadnovat plosnym omezovanim lidi, kteri s tim nemaji nic spolecneho. jedna vec je deklarovane vyuziti shromazdenych dat, ale zaroven je treba zabranit vyuziti alternativnimu. firma, ktera za kvartal videla 30miliard CZK, zrejme nenecha krizovat auta zemekouli, jen aby poskytla lubkovi free navi. Citovat
.mycTD Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 Původně zaslal: pastorek Je to strelené. Kto má čisté svedomie nemá dôvod sa báť. u nas timto sloganem sveho casu policejni prezident obhajoval odposlechy. nevim, ale me to neuklidnilo. Citovat
pastorek Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 Původně zaslal: .mycTD Původně zaslal: pastorek Je to strelené. Kto má čisté svedomie nemá dôvod sa báť. u nas timto sloganem sveho casu policejni prezident obhajoval odposlechy. nevim, ale me to neuklidnilo. Je rozdiel odpočúvať súkromný telefonát a odfotiť verejný ksicht. Citovat
pastorek Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 Ale veď v princípe to je rovnaké. Rozdiel je len v tom že pri telefonovaní môžeš hovoriť i veci dôverné ktoré môžu byť zneužiteľné ale tá tvár je vždy verejná. Proste sa mi zdá celá bublina okolo ochrany osobných údajov za strašne nafúknutú. Nič sa nemá prehánať. Komu to vadí nech chodí s kuklou na hlave alebo podá žalobu na ochranu osobnosti. Citovat
AnotherOne Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 Nejde len o tvár, čo keď sa budeš drbať na nejakom mieste a práve vtedy ťa odfotia? Všade tam, kde sú kamery musí byť upozornenie, že tam sú. Nejde o ochranu osobných údajov, ale o ochranu súkromia a to nemá s tým, či mám čiste svedomie alebo nie nič spoločné. Išiel by si do reality šou kde ťa 24h sníma kamera? Určite nie, aj keď máš čisté svedomie. [upravil dne 22.12.2009 AnotherOne] Citovat
marko306 Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 do boja! Idem dať dole z auta moju značku NR-467 EI, dám si kuklu a na FB si zmažem profil Marek Martiška a poprosím zmazať všetky fotky zo zrazov kde ma vidieť a hlavne tú Qckovú, alias HEJ! Citovat
pastorek Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 Ako sa dá hovoriť o ochrane súkromia na verejnom priestranstve. Keď budem robiť nejakú činnosť doma v spálni a niekto ma odfotí tak narušil moje súkromie. Úplne iné je keď tú istú činnosť budem robiť v parku na lavičke, teda na verejnom mieste. Akurát som na webe začal robiť galériu aktívnych členov takže kto trvá na tom že je to narušenie jeho súkromia tak nech mi napíše email a zmažem ho odtiaľ. [upravil dne 22/12/09 pastorek] Citovat
kobr Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 Původně zaslal: Medvěd Osobně žiju tak, abych se za svůj život nemusel stydět a mohl se kdykoli komukoli podívat do očí. To, co zde ošetřuje ÚOOÚ je opravdu jen a pouze ochrana ha*zlů - jedině oni se totiž podle mě bojí, aby se nepřišlo na něco, co má zůstat skryto. Za mě souhlas s Pastorkem - asi je to tím, že jsme ze staré školy. Souhlas:bacha Citovat
MatrixChose Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 Souhlasím s Pastorkem a Medvědem, a o starý škole to asi nebude. Fakt by se měl už někdo probrat. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 Původně zaslal: AnotherOne Nejde len o tvár, čo keď sa budeš drbať na nejakom mieste a práve vtedy ťa odfotia? Všade tam, kde sú kamery musí byť upozornenie, že tam sú. Nejde o ochranu osobných údajov, ale o ochranu súkromia a to nemá s tým, či mám čiste svedomie alebo nie nič spoločné. Išiel by si do reality šou kde ťa 24h sníma kamera? Určite nie, aj keď máš čisté svedomie. [upravil dne 22.12.2009 AnotherOne] Vsade tam, kde si da sukromna osoba alebo podnikatel kamery, musi byt upozornenie. Tam kde si ich da mesto, tak tam upozornenie neni alebo ano ? U nas v meste tich kamier par je, a upozornenie som nevidel ziadne ... Alebo na stranke http://www.hesocom.sk/, kazdu chvilku robi zabery namestia Trnavy kamera umiestnena na poste ... Nie je tam ziadne upozornenie, a preco to mozu robit ? Ja tiey chodim po namesti, takze na nejakej snimke budem, co potom ? Citovat
praktik Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 Pastorek mna tam kludne nechaj ja ochrane osobnych udajov nerozumiem :D:D:D Citovat
AnotherOne Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 Původně zaslal: Lubk0 Nie je tam ziadne upozornenie, a preco to mozu robit ? Ja Že to robia, neznamená, že to môžu robiť. http://dennik.sme.sk/c/2323324/kamery-ludi-sleduju-aj-na-plavarnach-v-restauraciach-obchodoch.html Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 No ale problem je ten, ze o takychto kamerach sa vie, a nikto s tym nic nespravi Napr odkaz na tu mestsku kameru je aj priamo na stranke mesta trnava Skoda reci, hovorim, ze sa niekto potrebuje na nieco zase hrat ... Citovat
Edison Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 Původně zaslal: pastorek Edison, a je normálne aby niekomu vadilo že bol odfotený na verejnom priestranstve? To potom zakážme i všetky bezpečnostné kamery a fotografovanie vôbec alebo komu to vadí nech chodí s kuklou na hlave. Je to strelené. Kto má čisté svedomie nemá dôvod sa báť. [upravil dne 22/12/09 pastorek] Znova opakuji.. Problémem není kamera. Problémem je to, co se děje dál s těmi záznamy. A dokonce ani ne to, co se děje se záznamy, ale jak je zajištěno to, aby nedcošlo k jejich zneužití. O tom všechny tyto kauzy jsou. Citovat
pastorek Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 Nechápem ako môže niekto zneužiť napríklad moju fotku na václavskom námestí. Skús mi to vysvetliť. Citovat
Medvěd Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 Pastorek - zvětší si Tě, přikreslí kníra nebo vedle Tebe nainstalujou Claudii Cardinal a pošlou manželce - ale kde vezmou Tvou adresu??? A kde Tu Claudii??? A co na to Jan Tleskač??? :D [upravil dne 22/12/2009 Medvěd] Citovat
pastorek Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 Původně zaslal: Medvěd Pastorek - zvětší si Tě, přikreslí kníra nebo vedle Tebe nainstalujou Claudii Cardinal a pošlou manželce - ale kde vezmou Tvou adresu??? A kde Tu Claudii??? A co na to Jan Tleskač??? :D [upravil dne 22/12/2009 Medvěd] ..a keď sa im to náhodou aj podarí tak už vidím ako manželka nad tou fotkou krúti hlavou so slovami \"Maco, nehambíš sa? Na mladšiu už nemáš? \" Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.