Haryk Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 http://www.novinky.cz/internet-a-pc/187341-google-v-cr-nedostal-registraci-ke-zpracovani-osobnich-dat-ve-street-view.html co na říkáte? u nás na vesnici ví každý o každém, tak žádný problém se sledováním a komu to asi VADÍ??? Citovat
dolly1010 Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Stejně jsou obličeje a SPZky rozmazaný. Tak nevidim nejměnší důvot proč to někdo řeší Citovat
.mycTD Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 dolly: zalezi, kde jsou rozmazany, a kde nejsou. to je ten duvot Citovat
dolly1010 Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Kdyby každej měl nad sebou napsaný rodný číslo tak neřeknu ani fň... ale takhle... Abych řek pravdu, tak jsem ještě neviděl člověka, kterej by něměl rozmazanej obličej, nebo čitelnou SPZku. Ale možná jsem málo zkoumal. Citovat
pastorek Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Pripadá mi za prejav stihomamu alebo paranoje považovať za chránený osobný údaj taký ktorí môže vidieť každý kto sa prejde po ulici. Potom v rámci ochrany osobných údajov odmontujem z auta značky ( na požiadanie úkážem policajtom) a budem chodiť s rúškou na tvári. (dám dole na výzvu policajta k identifikácii) V akej dobe žijeme keď sa bojíme ukázať svoju tvár? [upravil dne 21/12/09 pastorek] Citovat
Péťa Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Původně zaslal: pastorek ... V akej dobe žijeme keď sa bojíme ukázať svoju tvár? ... Pokud zrovna nejdeš s milenkou za ruku ÚOOÚ mi dlouhodobě pije krev. Podle mě to je jenom parta úředníků, kteří se snaží dokázat, že jsou potřební. Takový úřad je snad ve všech vyspělých státech, ale důležitost našeho je nade všemi z nich. Mimochodem moje rodné číslo Ti klidně napíšu, stejně si ho můžeš najítna katastru nemovitostí. Nějak nevím, jak ho můžeš zneužít. Citovat
marko306 Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 dnes sú naše osobné údaje kade, tade po nete a ani o tom nevieme Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 JJ .... Google chce zase udelat dobrou vec, a nekdo se proste musi tvarit dulezite. jiste vite, ze google spustil, alebo spusti bezplatnou navigaci, ktera by mnela podporovat i klasicke navigacne systemi. Tj tipuju, ze onedlouho bude X lidi ficet na bezplatnem google navigatorovi. Ten mal obsahovat i tento street view ... Ale ked niekto bude hadzat polena pod nohy ... Citovat
.mycTD Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Původně zaslal: dolly1010 Kdyby každej měl nad sebou napsaný rodný číslo tak neřeknu ani fň... ale takhle... Abych řek pravdu, tak jsem ještě neviděl člověka, kterej by něměl rozmazanej obličej, nebo čitelnou SPZku. Ale možná jsem málo zkoumal. nejde pochopitelne o tu web aplikaci. resi se, ze google vubec ty udaje shromazduje. a mas informace, ktere se samy o sobe muzou zdat bezcenne, ale ve vetsim rozsahu uz se daji vyuzit a zrovna google je toho dukazem. me osobne streetview taky zily netra (stejne jako UOOU), ale dokazu pochopit, ze nekomu vadi. Citovat
.mycTD Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Původně zaslal: Lubk0 Google chce zase udelat dobrou vec, a nekdo se proste musi tvarit dulezite. ROFL! ... si delas prdel, nebo to myslis vazne? Citovat
pastorek Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Původně zaslal: Peta Původně zaslal: pastorek ... V akej dobe žijeme keď sa bojíme ukázať svoju tvár? ... Pokud zrovna nejdeš s milenkou za ruku ...oni to fotili vtedy? ... Lubk0, možno je pes zakopaný práve v tej bezplatnej navigácii. Vieš si predstaviť koľko ľudí a firiem by tým nas....? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Původně zaslal: .mycTD Původně zaslal: Lubk0 Google chce zase udelat dobrou vec, a nekdo se proste musi tvarit dulezite. ROFL! ... si delas prdel, nebo to myslis vazne? Samozrejme nemyslim to tak, ze to robia ako dobrocinnost Ale pro mne, jako uzivatele je lepsi pouzit navigaci, za kterou nemusim platit, a je volna, a ma takoveto vychitvaky, jako platit za nejakou druhou Pastorek viem ze by vela firiem na...li, ale to je uz bohuzial problem onej firmy Ta ma moznost stale prist s niecim prevratnym, co google mat nebude, aby to ludia kupovali Citovat
Edison Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 V této kauze ale vůbec nejde o to, co je vidět v aplikaci, ale o to, co je uloženo na jejich serverech. Jestli jste si všimli, tak se mnluví o ukládání takových dat. Citovat
pastorek Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 Edison, a je normálne aby niekomu vadilo že bol odfotený na verejnom priestranstve? To potom zakážme i všetky bezpečnostné kamery a fotografovanie vôbec alebo komu to vadí nech chodí s kuklou na hlave. Je to strelené. Kto má čisté svedomie nemá dôvod sa báť. [upravil dne 22/12/09 pastorek] Citovat
.mycTD Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 pastorek: normalni, nenormalni -pravo na to ma. a je rozdil mezi fotkou z verejneho prostranstvi a komplexnim souborem dat primarne ziskavanych k vyhledavani. ty bezpecnostni kamery maji take urcita omezeni. Citovat
Medvěd Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 Osobně žiju tak, abych se za svůj život nemusel stydět a mohl se kdykoli komukoli podívat do očí. To, co zde ošetřuje ÚOOÚ je opravdu jen a pouze ochrana ha*zlů - jedině oni se totiž podle mě bojí, aby se nepřišlo na něco, co má zůstat skryto. Za mě souhlas s Pastorkem - asi je to tím, že jsme ze staré školy. Citovat
.mycTD Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 ha*zlama myslis treba uzivatele leku s pseudoefedrinem? Citovat
Medvěd Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 Původně zaslal: .mycTD ha*zlama myslis treba uzivatele leku s pseudoefedrinem? Pokud se evidencí těch, kdo takové léky kupují, ztíží výroba a prodej drog - pak jedině dobře a já s tím nemám problém. Problém mám naopak s tím, že když se radní po mnoha a mnoha stížnostech občanů bydlících v těsné blízkosti \"centra pomoci drogově závislým\" rozhodnou, že centru neprodlouží nájemní smlouvu, jsou v médiích pranýřováni a popisováni jako zlí,nekompetentní a nepřející. Já jsem nikdy nefetoval, dokonce jsem ani nekouřil (ani trávu, ani nikotin) a nechápu, proč bych měl feťáky dotovat a koukat se na to, jak si téměř v centru Prahy v obytné zóně nedaleko škol v pohodě píchají - ať se se svým \"problémem\", který si zavinili sami, odstěhují někam na periférii a necpou se lidem na oči. Citovat
.mycTD Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 jiste, jenze pak se treba vystavujes riziku, ze te nekdo ze stare skoly oznaci za fetaka, bo je pro nej nepodstatne, ze jsi si jen lecil chripku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.