Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Přezutí na zimní - všechny kola, nebo jen 2?

Přezutí na zimní - všechny kola, nebo jen 2?  

1. 1. Přezutí na zimní - všechny kola, nebo jen 2?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Jo ale nemusíš nikoho vzít sebou. Říkám, jezdi lesem a nikomu to nebude vadit.

Na ose musí být stejná pneu, všechny 4 nemusí.

Neříkám \"kup tyhle\" ale ukazuju, že to není nemožný.

[upravil dne 19/12/2009 Fusion]

Odesláno
Původně zaslal: peugeot09

Život je věc pomíjivá. Po tom, co jsem za svůj mladý život už x krát čelil smrti si z ní vůbec nic nedělám. :)

Kdykoliv Tě může cokoliv zabít. Z nebe na Tebe spadne meteorit, letadlo...exploduje hvězda, objeví se černá díra...na přechodu Tě srazí kamion, ožralej strejda, nebo třeba jen nešťastně spadneš na čumák ze skály... :aut

Nebo tě smete idiot na letních gumách si zapoměl napsat.......

Odesláno

Život je věc pomíjivá. Po tom, co jsem za svůj mladý život už x krát čelil smrti si z ní vůbec nic nedělám. :)

Kdykoliv Tě může cokoliv zabít. Z nebe na Tebe spadne meteorit, letadlo...exploduje hvězda, objeví se černá díra...na přechodu Tě srazí kamion, ožralej strejda, nebo třeba jen nešťastně spadneš na čumák ze skály... :aut

A přidej k tomu ňákej blbec si dá na jednotlivý napravy jiné obutí a ten tě sestřelí i s celou rodinou.

Odesláno

Idiot na letních jezdí tak, aby ho auto poslouchalo a v případě nouze dokázal zabrzdit. ;)

nesmysl, nesmysl, nesmysl

Nevymejšlej vymyšlený, toto platí jen když stojíš, za jízdy za to nedám ani zlámanou grešli

Snad nechceš patřit mezi ty fráji, co si myslej, že už všude byli, všechno poznali, atd, atd, protože až vážně jednou budou v prdeli a něco na silnici provedou (nedejbože jinejm)je pozdě si říkat, tak v takovýhle prdeli jsem ještě nebyl! Já se od tebe rád něco přiučím o zesilovačích, a ty zas ode mě, člověka kterej taky jezdil ve felícii jen se zimákama vpředu - vydržel jsem to přesně 4 dny, přede mnou prudce zabrzdili, já taky zprudka zabrzdil a zadek (jak už jiní psali) ustřelil a naštěstí to odnesl jen zadní nárazník a světlo o svodidlo

Odesláno

Idiot na letních jezdí tak, aby ho auto poslouchalo a v případě nouze dokázal zabrzdit. ;)

V zime na letnych mozes brzdit kolko chces:roll

Kazdopadne rozpocet na veci bezpecnosti si nerob, gumy maju byt 4, ziadna ina veda v tom nie je, ked vies ze ich budes potrebovat, odkladaj si peniaze a mas, zas to nie je jednorazova investicia, ale nejake 3-4 sezony ti vydrzia:)

Pripomina mi to tych Skoda 120 tunerov, 100 kil laminatu, 10 reprakov, hustovyfuk a place ze nema par korun na 13\" gumy:aut

Odesláno

Všechna 4 kola dát zimní.

Pokud jezdíš méně, než 10 000 ročně, je možné nechat zimní i v létě. Vyjde to v součtu levněji.

Pokud se rozhoduješ, zda koupit i druhou sadu disků, tak toto rozhodnutí je potřeba udělat hned po koupi auta, aby se ta investice vyplatila, a než až po několika letech (zbytečného placení přezouvání).

Odesláno

punkac: Nejsu frája, jenom realista. :mad::mad::mad:

Zbývá mi pořešit poslední otázku. Mám 14\" disky, na kterých jsou obuté letní Michelinky 175/70. Půjdou na ně nasadit tyhle Klebery?

http://www.aukro.cz/item849964993_185_60_14_zimni_kleber_7_mm_vzorek.html

Jestli ano, tak nemám co řešit a kupuju. Chci zkusit něco nového. :papa

[upravil dne 19/12/09 peugeot09]

Tyto gumy mají jiný rozměr. Máš ho v TP?

Já bych určitě volil fungl nové, pokud nemáš moc peněz, tak třebas BARUM.

Ty z inzerátu jsou skoro vždy víc sjeté, než udává prodávající, a budeš mít zbytečné zklamání.

Je potřeba mít na mysli, že přezutí a vyvážení a přemontování stojí (u nás) až 650 Kč, což nemá cenu investovat do obstarožních gum.

[upravil dne 19.12.2009 P607Olda]

Odesláno

Ještě k té značce pneu - je to spíše otázka image. Spousta lidí jezdí na Dębica, Kormoran. Když koupíte novou Oktávku, tak je na Matadorkách. Minule jsem viděl celkem nové BMW roadster na Sava.

Je fakt, že Michelin nebo Dunlop asi drží líp, ale toto vlákno je spíše o šetření peněz.

[upravil dne 19.12.2009 P607Olda]

Odesláno

Tak neda mi nenapsat, i ked mi vsetci vynadaji.

Ono zalezi, kde clovek jezdi, a jak jezdi. Ja zimne pneu, iba napredku, som mal tak jak u punta, tak aj u peugeota, cca 4 zimny sezony.

Podotykam, ze s autem bylo jazdeni jen a jen mesto, par krat prilehla dedina 5 KM, a raz bolo jete na oravu na lyze, ale to bylo vsade sucho.

Nikdy som s letnymi na zadku, nemal absolutne ziadny problem, pretoze pokial som jazdil s rozumom, tak sa auto spravalo uplne normalne.

Samozrejme keby som jazdil mimo mesto viacej, alebo keby som jazdil dialnice, osadil by som zimne aj na zadok.

Teraz podla noveho zakonu v SR mam uz zimne 4x , ale zatial nejaky citelny rozdil v tom onom MESTE som nepostrehol ...

A teraz ma ukamenujte :D

Odesláno

Potíž je v tom, že i když Ty budeš jezdit \"s rozumem\", nikdy nevíš, kdy to ten před tebou zahamtne tak, že Ty budeš muset taky... A pak se budeš divit, co Ti lehkej zadek udělá. Takže jen na předek NIKDY!!! Nemluvě o tom, že právě ve městě se tyhle situace vyskytujou nejčastěji.

Odesláno

2 Lubk0: Kámen, kámen, kámen

Mě by jen zajímalo, jak by se ti jelo z Oravy z lyžovačky, kdyby v průběhu lyžování začalo hustě chumelit, silnice by byla zasněžená a silničáři nikde :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...