Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím, včera jsem byl na diagnostice, snažili se spojit s řídící jednotkou klimatizace, diagnostika napsala, že se nejde spojit, chyba v datové lince - chci se zeptat, může být ta jednotka po smrti, protože když je venku míň jak 3 st, tak se nerozběhne panel topení a já mám smůlu - netopím, musám vyhřát interiér auta a pak se sepne, nebo může být problém v kabeláži mezi BSI a ŘJ ? Dignostika vyhodila ještě toto :

P1404 - Obvod přídavného topení - zkrat obvodu na plus pól baterie nebo rozpojený obvod

P1403 - Obvod přídavného topení - zkrat obvodu na kostru nebo rozpojený obvod

P0380 - Obvod přídavného topení - zkrat obvodu nebo na kostru nebo rozpojený obvod

P1408 - Obvod přídavného topení - zkratovaný obvod nebo rozpojený obvod

popravdě řečeno ani nevím, že mám nějáké přídavné topení

• O 7 let později...
Odesláno

Většinou je to elektrické topení zasunuté v tělese topení ze strany řidiče , takže sundat boční plast tunelu u pedálů a mělo by být vidět - vedou do něj tři nebo čtyři silné kabely

Odesláno (upraveno)

najcastejsie je problem  je  v krabicke (cez nu sa tie spiraly spinaju) tesne u baterky  ,vo vnutri je svorkovnica s troma relatkami a troma 40A poistkami ,casom sa to tam vyhreje zaoxiduje a potom tie hlasky 

ku spiralam fyzicky ist nieje nutne  ,daju sa premerat aj zo svorkovnice 

ale najprv by som dal do poriadku panel topenia 

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno (upraveno)

Jestli se ti vůbec nerozsvítí panel topení , tak se podívej na spínačku , nedávno to tady někdo řešil

Třeba tady

Upraveno uživatelem jarokare

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...