tomkyj Odesláno 16. prosinec 2009 Odesláno 16. prosinec 2009 zdravím, včera jsem byl na diagnostice, snažili se spojit s řídící jednotkou klimatizace, diagnostika napsala, že se nejde spojit, chyba v datové lince - chci se zeptat, může být ta jednotka po smrti, protože když je venku míň jak 3 st, tak se nerozběhne panel topení a já mám smůlu - netopím, musám vyhřát interiér auta a pak se sepne, nebo může být problém v kabeláži mezi BSI a ŘJ ? Dignostika vyhodila ještě toto : P1404 - Obvod přídavného topení - zkrat obvodu na plus pól baterie nebo rozpojený obvod P1403 - Obvod přídavného topení - zkrat obvodu na kostru nebo rozpojený obvod P0380 - Obvod přídavného topení - zkrat obvodu nebo na kostru nebo rozpojený obvod P1408 - Obvod přídavného topení - zkratovaný obvod nebo rozpojený obvod popravdě řečeno ani nevím, že mám nějáké přídavné topení Citovat
oddie Odesláno 16. prosinec 2009 Odesláno 16. prosinec 2009 Jo, v krabici topení je mj. i topná spirála, má tři okruhy (3 samostatné vývody). Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. prosinec 2009 Odesláno 16. prosinec 2009 zkus si odnekoho pujcit panel topeni a zkusit to, jinak by byl problem v bsi popř v kab. svazku mezi nimi Citovat
filipkostanislav Odesláno 12. únor 2017 Odesláno 12. únor 2017 V 16. 12. 2009 at 22:32, oddie napsal: Jo, v krabici topení je mj. i topná spirála, má tři okruhy (3 samostatné vývody). Mohol by si prosím upresniť ako sa dostať k tomu telesu s 3 vývodmi? Citovat
oddie Odesláno 12. únor 2017 Odesláno 12. únor 2017 Jo, tak to už si bohužel nepamatuju, je to už hodně let... Citovat
jarokare Odesláno 12. únor 2017 Odesláno 12. únor 2017 Většinou je to elektrické topení zasunuté v tělese topení ze strany řidiče , takže sundat boční plast tunelu u pedálů a mělo by být vidět - vedou do něj tři nebo čtyři silné kabely Citovat
misho.1709 Odesláno 12. únor 2017 Odesláno 12. únor 2017 Tu je aspoň nejaké info. Príp. skús napísať členovi krtek 2, určite bude vedieť viac. Citovat
krtek 2 Odesláno 13. únor 2017 Odesláno 13. únor 2017 (upraveno) najcastejsie je problem je v krabicke (cez nu sa tie spiraly spinaju) tesne u baterky ,vo vnutri je svorkovnica s troma relatkami a troma 40A poistkami ,casom sa to tam vyhreje zaoxiduje a potom tie hlasky ku spiralam fyzicky ist nieje nutne ,daju sa premerat aj zo svorkovnice ale najprv by som dal do poriadku panel topenia Upraveno 13. únor 2017 uživatelem krtek 2 Citovat
jarokare Odesláno 13. únor 2017 Odesláno 13. únor 2017 (upraveno) Jestli se ti vůbec nerozsvítí panel topení , tak se podívej na spínačku , nedávno to tady někdo řešil Třeba tady Upraveno 13. únor 2017 uživatelem jarokare Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.