Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Né nadarmo se říká: \"Fordem tam, vlakem (v tomto případě pohřebákem) zpátky\" :D

Ale taky se mi to zdá nějaký dinvný. I automatu jde vyřadit rychlost (přepnout na N), brzda by teoreticky taky měla fungovat - je to jen hydraulika a vytáhnutí toho klíčku je snad tutovka, ne? :myslim

Kdoví, jestli se mu v tom někdo nešťoural :bacha

[upravil dne 16.12. 09 dolly1010]

Odesláno

Přijde mi to jako pohádka na dobrou noc, na kterou by ale Pavlík jen těžko skočil (věřím, že by mě dobře mířenými dotazy hodnými tříletého šprčka celý příběh tak totálně rozpitval, až bych sám nevěděl, kde je pravda a kde už je autorská licence) - že by okurková sezóna?

Odesláno

Za prve pisou zasekla rychlost kdo mel automat zna (nejde dat neutral) a pokud neni neutral auto nechcipne (alespon ma zkusenost ford windstar USA)

Odesláno

Je to blbost,jen dálšé článek na kterém je vidět,že nemají co psát,je to hovadina,měl jsem půjčenou omegu,kde se taky zasekl,tk jsem dal N,zabrdil a nic významného se nestalo jen blbec by točil volantem,vřeštěl u toho a čekal až někam naboří.

• O 2 týdny později...
Odesláno

80 je ještě dobrý, já mívám tempomat nastavenej na 150 :)

Jinak to není první případ auta, co nešlo chcípnout, stačí pohledat, pamatuju na jeden co jel podstatně rychlejc. Ono když se podělá automat, a usmyslí si, že ta rychlost tam prostě zůstane, těžko něco naděláte...

• O 2 týdny později...
Odesláno

ale co ty brzdy? Kurna ked smeknem na brzdy, a zatahnem rucku tak, ze az v ni praskne, neni mozne aby ten motor nezastavil. Co v tom mal 400kW motor? A taky Ford explorer je vyse 2tonovy terenak, kery nema len tak nejake brzdicky ze P206. Cele se mi to nezda. Ked to je vubec pravda, tak ten sover je totalny packal, a spanikaril, a nevedel, co robyt...

Ja sem skusal na Scanii, ktora mala skoro 600 koni skusat kdo z koho, ci motor nebo brzdy, a reknu vam, i ked ma motor brutalnych skoro 3000Nm, tak ty brzdy ho zacali velice rychle krotit... Samozrejme to bylo pri najvissim rychlostnem stupni. Na takej dvojke by to asi ty brzdy vytrhlo... :D

Odesláno

Když to vezmu nadneseně, musel se nějak vymluvit na tu pet lahev pod pedálama ne? :D

• O 1 měsíc později...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...