Fusion Odesláno 19. srpen 2004 Odesláno 19. srpen 2004 Dneska sem pánům policistům nadýchal Sice jenom 0,26 ale přece. Musím je pochválit protože sem po dlouhé době potkal strašně slušný 2 mladý chlapy. Vysvětlil sem situaci, že sem včera večer dal několik (6) piv, vrátil se v 1 ráno dom a šel spát. Celá chyba byla v tom, že sem nic nejedl než mě chytli (15h) (řekl sem si že asi nemá cenu lhát o nějakých pralinkách) Když viděli že mám všechny papíry v pořádku a žádný záznamy moc to nehrotili. No a prej pudu před nějakou komisi kde to řeknu zas. Sice řekli že by mě nechali jet ale byl se mnou kamoš tak to radši vzal. Nevíte někdo jakej by mohl být trest? Silně začínám uvožovat o investici do vlastní dýchačky pro jistotu. Moje tělo nějak blbě vstřebává chlast. Ještě bylo zajímavý když četník něco vyplňoval na platu ve felde, plato sehalo, všechno spadlo a jeho kolega se začal strašně smát Bacha na ten zbytkáč, je to strašná svině! Citovat
David 106s16 Odesláno 19. srpen 2004 Odesláno 19. srpen 2004 Kolegovi presne za toto u komise papiry vzali. Ale asi to bude okres od okresu jinak. Citovat
Fusion Odesláno 19. srpen 2004 Autor Odesláno 19. srpen 2004 Na jak dlouho? To bych umřel Asi to bude podle štěstí na komisaře. Citovat
David 106s16 Odesláno 19. srpen 2004 Odesláno 19. srpen 2004 Ja fakt nevim na jak dlouho, pak ho ale chytli za volantem bez papiru, myslel si, ze kdyz ukaze ridicak o kterem tvrdil kdyz ho mel odevzdat ,ze ho ztratil, tak ze ho s tim neodevzdanym ridicakem neprokouknou a sel za to pred soud za mareni vykonu soudniho rozhodnuti a dostal podminku. Dodnes je v podmince a musi ho vozit jeho holka. Ten kluk taky vozi auta, takze si asi predstavis co to pro nej znamena. V takovem pripade je jedine reseni.do te jejich masinky vubec nefoukat, at to stoji co to stoji, doslova a do pismene. Citovat
David 106s16 Odesláno 19. srpen 2004 Odesláno 19. srpen 2004 Mozna by stalo za to zjisit si , jak to s tou komisi je, dokdy musi vydat rozhodnuti, nejdriv si nechodit pro predvolani na postu, az ti ho policajti prinesou domu, tak zaprit sam sebe, jako ze jsi treba svuj bracha a bracha je na dovolene, pak az to teda nabyde platnosti i bez doruceni tak si sehnat papiry od doktora ze nemuzes no a hrat to porad na cas. Nejaka lhuta tam bude, otazka je, jestli pul roku bez papiru stoji za takovy tyatr. Citovat
Fusion Odesláno 19. srpen 2004 Autor Odesláno 19. srpen 2004 mám známýho policajta tak se ho budu muset zeptat jak to tam chodí, co říct, jak se chovat... asi to zkusim trochu zdržet, ale do nekonečna to nejde. Je aji možný že by bylo lepší tam přijít hned na první předvolání aby viděli snahu řešit problém... to mě snad řekne ten kamoš Citovat
David 106s16 Odesláno 19. srpen 2004 Odesláno 19. srpen 2004 TO jo, chtelo by to vedet do ceho jdes. Citovat
Fusion Odesláno 19. srpen 2004 Autor Odesláno 19. srpen 2004 btw: sháním pravou poloosu na tu 605 2.0 bez ABS, jetou ale v nějakým slušným stavu Citovat
Medvěd Odesláno 20. srpen 2004 Odesláno 20. srpen 2004 Co se týče toho alkáče, tak zbytkáč je fakt svině. Ale někde jsem četl, že u tý komise jsou ochotný zamhouřit oko, když je to pod 0,3, což by v Tvém případě bylo - TAK SE MODLI. Jinak jsem viděl v katalogu MAKRA alkotester za cca 1500,- Kč amyslím si, že to není špatná investice. Citovat
Petano Odesláno 20. srpen 2004 Odesláno 20. srpen 2004 jestli to bylo poprve a jiny prestupky nemas (treba rychla jizda a pod.) tak to bude jenom pokuta ... Kamardka takhle nadejchala 1 promile a nakonec to byla taky pokuta protoze jinak mela kartu cistou jak lilie a auto 6 let Citovat
Piklz Odesláno 20. srpen 2004 Odesláno 20. srpen 2004 Taky si myslim.Já nafoukal 0.16 promile,poldové to sepsali a po nějaké době mi přišel domů papír z magistrátu,že je to první přestupek, že jsem se k požití alkoholu dobrovolně přiznal a dali mi 2litry pokuty Citovat
oddie Odesláno 20. srpen 2004 Odesláno 20. srpen 2004 Pod 0,3 bych nepřiznal ani tu rumovou pralinku. A byl jsi vůbec na kontrolním odběru krve? Citovat
Majkie Odesláno 20. srpen 2004 Odesláno 20. srpen 2004 Osobně se přikláním k fér jednání. Jestli jsi opravdu jinak čistý a při samotném přestupku jsi byl taky v pohodě nemá cenu se nějak vykrucovata nějak to zdržovat. Myslím, že s takovýma mají své zkušenosti a spíš ti to přitíží. Mají nahráno na smeč, tak bych příliš nedělal machra. Sklopit uši, a zatnout zuby.. Držím palec chlope. S testerem souhlasím, je dobré ho mít. Člověk si kolikrát není příliš jistý... Citovat
Operator Odesláno 20. srpen 2004 Odesláno 20. srpen 2004 Univerzální odpověď: Jsem nekompromisní abstinent, z alkoholu se mi zvedá kýbl. No a z toho vašeho balonku je mi taky nějak blivno. No a o krvi už ani nemluvim, to bych se složil úplně a už bych se nikdy nezvedl! :D:D Bratránek takhle rozesmál cajty tak, že ho nechali jet bez jakýchkoliv kontrol! Jen podotýkám, že on se nemusel ničeho bát, před jízdou nepožil. :D:D:papa Citovat
Marlin Odesláno 20. srpen 2004 Odesláno 20. srpen 2004 Napsán autorem Operator Univerzální odpověď: Jsem nekompromisní abstinent, z alkoholu se mi zvedá kýbl. No a z toho vašeho balonku je mi taky nějak blivno. No a o krvi už ani nemluvim, to bych se složil úplně a už bych se nikdy nezvedl! :D:D Bratránek takhle rozesmál cajty tak, že ho nechali jet bez jakýchkoliv kontrol! Jen podotýkám, že on se nemusel ničeho bát, před jízdou nepožil. :D:D:papa tak to na ne zkusimj, az me zase jednou po x letech chytnou :D:D:D Citovat
sloters Odesláno 20. srpen 2004 Odesláno 20. srpen 2004 Napsán autorem Marlin Napsán autorem Operator Univerzální odpověď: Jsem nekompromisní abstinent, z alkoholu se mi zvedá kýbl. No a z toho vašeho balonku je mi taky nějak blivno. No a o krvi už ani nemluvim, to bych se složil úplně a už bych se nikdy nezvedl! :D:D Bratránek takhle rozesmál cajty tak, že ho nechali jet bez jakýchkoliv kontrol! Jen podotýkám, že on se nemusel ničeho bát, před jízdou nepožil. :D:D:papa tak to na ne zkusimj, az me zase jednou po x letech chytnou :D:D:D Rada je to dobrá,ale pokud narazíš na nějaký hovádka,tak si to odmítnutím odběru jen pohnojíš. Ten oděr je lepší podstoupit.Pokud máš přeci jenom něco požito,tak to cestou do nemocnice třeba ještě klesne. Nebo už teď dělají odběry přímo policajti na místě? Citovat
oddie Odesláno 20. srpen 2004 Odesláno 20. srpen 2004 Odběr policajt přímo na místě? Nezbláznil ses takhle náhodou? Citovat
sloters Odesláno 20. srpen 2004 Odesláno 20. srpen 2004 Napsán autorem oddie Odběr policajt přímo na místě? Nezbláznil ses takhle náhodou? Proč ne?Dneska už je možný všechno... Citovat
David 106s16 Odesláno 20. srpen 2004 Odesláno 20. srpen 2004 To jo. Z nosu do kastrulku.To ti zaridi hned, pekne o strechu. Staci kdyz jim neco pekneho reknes. Citovat
sloters Odesláno 20. srpen 2004 Odesláno 20. srpen 2004 Napsán autorem David 106s16 To jo. Z nosu do kastrulku.To ti zaridi hned, pekne o strechu. Staci kdyz jim neco pekneho reknes. Myslíš třeba to co napsal Operator Napsán autorem Operator Univerzální odpověď: Jsem nekompromisní abstinent, z alkoholu se mi zvedá kýbl. No a z toho vašeho balonku je mi taky nějak blivno. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.