Aluška Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 Mám dotázek pro majitele či provozovatele restaurací atd. nebo někdo, kdo by mi poradil. Scháním tento nápoj , zatím jsem našla jen jednu firmu v ČR, která ho prodává. Jde mi o to, že mi nabídla balení o 50ks, po méně ks mi to prodat nechcou. Takže kdyby tu byl někdo, kdo to nabízí ve své restauračce či kavárně nebo prostě někdo, kdo ví, jak koupit jen méně kusů, tak dejte vědět. Stačilo by mi jich tak 30ks. Díky Citovat
Šalda Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 volal sem teď bráchovi, tak to zkusí zítra sehnat;) Citovat
Aluška Odesláno 7. prosinec 2009 Autor Odesláno 7. prosinec 2009 Šalda: Díky, taky zjisti, za kolik by to bylo . V restauračce za to chtějí 35,- vydřiduši . Nebo mě pak napadlo, že bych koupila to balení 50ks a zbytek bych prodala někomu, kdo by měl zájem . Citovat
Šalda Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 určitě ti řeknu i cenu, jinak pokud za to chcou v restauraci 35.- tak prodejní cena bude asi 15.- Citovat
Aluška Odesláno 7. prosinec 2009 Autor Odesláno 7. prosinec 2009 Dokonce 11,-, jsem se na to ptala Citovat
Šalda Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 no vidíš :-)) sou to kurvy, já to říkám pořád :-) to je ten důvod proč nechodím do restaurací :-) maximálně k bráchovi, ale ten se už přeorientoval jen na rozvoz obědů Citovat
Jirkap Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 Kolik toho chceš? dokážu sehnat .) Citovat
Péťa Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 Původně zaslal: Šalda no vidíš :-)) sou to kurvy, já to říkám pořád :-) Proč myslíš? Že si na čaji nasadí rabat? Z čeho mají hradit nájem, energie, vybavení, platy zaměstnancům, odvody státu,... Nebo to mají dělat jako charitu? Citovat
Šalda Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 neboj, přesně vím jak to chodí v pohostinctví, díky bráchovi se v tom pohybuju už pár let, myslel sem to obrazně, pochopitelně se vydělávat musí, ale prodávat Coca Colu 2dl za 35.- je už fakt hnus, když ju kupujou za 10,50 a ještě dostanou od Coca Coly dotaci;) Citovat
Fusion Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 Jestli 200% rabat vám přijde moc, zjistěte si kolik mají procent na kávách, pivu, tvrdým atd. A je to v pořádku, byznys jako jakejkoliv jinej. Cola 0,2 za 35,- je většinou na lukrativnějších místech. Když tam platí 60 tisíc nájem tak si spočítej kolik jich musí prodat aby měl jenom na nájem. [upravil dne 7/12/2009 Fusion] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 Hele a co receptík - http://zena-in.cz/clanek/chai-caj-s-vuni-indie/kategorie/sezona/rubrika/vareni Citovat
Šalda Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 v pohodě, já to nemyslel nijak zle, jde jen o to že to víš, a pak se ti hůř platí když víš kolik jim dáváš nejsem žádnej lakomec, když někam jdu tak se nedívám na ceny, objednám si to na co mám chuť. neberte mě hned doslova:mrk Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 např McDonalds Cocacola , výrobní cena 0,5l včetně kelímku víčka a brčka je 2,50 ,- prodej je přes tři pětky ,kolik je to marže v procentech? Citovat
Qcko Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 Tak si chod kupit 2dl Coca Coly do Tatier a budes taky stastny za 35Kc za 2dl:aut ... inak bezna barova cena, nehorazne zdieranie, ale na alkohole sa trhaju ovela vacsie prachy;) Citovat
Fusion Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 A hypoteticky kdybys tu Colu zaplatíl z peněz z nějakýho úvěru tak třeba i 55,- Citovat
wooody Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 náhodou provident nemá takový úroky sám sem tam pracoval, asi jenom 70% Citovat
Šalda Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 to si myslím že se dá a každej týden tě otravujou doma Citovat
wooody Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 náhodou k někomu sem jezdil i měsíčně... Citovat
Aluška Odesláno 8. prosinec 2009 Autor Odesláno 8. prosinec 2009 Původně zaslal: Jirkap Kolik toho chceš? dokážu sehnat .) No to by bylo úžasné , no tak těch 30kousků. Kdyby to tobě nebo Šaldovi vyšlo, tak bych měla aspoň pro rodiče nějaké překvápko na vánoce Hurvajz: jojo, že se to dá uvařit doma, to jsem taky na netu už vyčetla, ale přece jenom to není za 2min hotové, s tím by se naši určitě téměř denně nevařili, takhle jen ohřejou vodu a za minutu si můžou pochutnávat u tv. Já bych taky byla líná se s tím patlat . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.