Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Majitelé a provozovatelé restaurací KUK

Recommended Posts

Odesláno

Mám dotázek pro majitele či provozovatele restaurací atd. nebo někdo, kdo by mi poradil. Scháním tento nápoj , zatím jsem našla jen jednu firmu v ČR, která ho prodává. Jde mi o to, že mi nabídla balení o 50ks, po méně ks mi to prodat nechcou. Takže kdyby tu byl někdo, kdo to nabízí ve své restauračce či kavárně nebo prostě někdo, kdo ví, jak koupit jen méně kusů, tak dejte vědět. Stačilo by mi jich tak 30ks. Díky :papa

Odesláno

Šalda: Díky, taky zjisti, za kolik by to bylo :aut. V restauračce za to chtějí 35,- vydřiduši :bacha .

Nebo mě pak napadlo, že bych koupila to balení 50ks a zbytek bych prodala někomu, kdo by měl zájem :) .

Odesláno

no vidíš :-))

sou to kurvy, já to říkám pořád :-)

to je ten důvod proč nechodím do restaurací :-)

maximálně k bráchovi, ale ten se už přeorientoval jen na rozvoz obědů:(

Odesláno
Původně zaslal: Šalda

no vidíš :-))

sou to kurvy, já to říkám pořád :-)

Proč myslíš? Že si na čaji nasadí rabat? Z čeho mají hradit nájem, energie, vybavení, platy zaměstnancům, odvody státu,...

Nebo to mají dělat jako charitu?

Odesláno

neboj, přesně vím jak to chodí v pohostinctví, díky bráchovi se v tom pohybuju už pár let, myslel sem to obrazně, pochopitelně se vydělávat musí, ale prodávat Coca Colu 2dl za 35.- je už fakt hnus, když ju kupujou za 10,50

a ještě dostanou od Coca Coly dotaci;)

Odesláno

Jestli 200% rabat vám přijde moc, zjistěte si kolik mají procent na kávách, pivu, tvrdým atd.

A je to v pořádku, byznys jako jakejkoliv jinej.

Cola 0,2 za 35,- je většinou na lukrativnějších místech. Když tam platí 60 tisíc nájem tak si spočítej kolik jich musí prodat aby měl jenom na nájem.

[upravil dne 7/12/2009 Fusion]

Odesláno

v pohodě, já to nemyslel nijak zle, jde jen o to že to víš, a pak se ti hůř platí když víš kolik jim dáváš :)

nejsem žádnej lakomec, když někam jdu tak se nedívám na ceny, objednám si to na co mám chuť.

neberte mě hned doslova:mrk

Odesláno

např McDonalds Cocacola , výrobní cena 0,5l včetně kelímku víčka a brčka je 2,50 ,- prodej je přes tři pětky ,kolik je to marže v procentech?:D

Odesláno

Tak si chod kupit 2dl Coca Coly do Tatier a budes taky stastny za 35Kc za 2dl:aut ... inak bezna barova cena, nehorazne zdieranie, ale na alkohole sa trhaju ovela vacsie prachy;)

Odesláno
Původně zaslal: Jirkap

Kolik toho chceš? dokážu sehnat .)

No to by bylo úžasné :mrk, no tak těch 30kousků.

Kdyby to tobě nebo Šaldovi vyšlo, tak bych měla aspoň pro rodiče nějaké překvápko na vánoce :)

Hurvajz: jojo, že se to dá uvařit doma, to jsem taky na netu už vyčetla, ale přece jenom to není za 2min hotové, s tím by se naši určitě téměř denně nevařili, takhle jen ohřejou vodu a za minutu si můžou pochutnávat u tv. Já bych taky byla líná se s tím patlat :D .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...