Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

xenony a policie

Recommended Posts

Odesláno

v patek si to straduju do Valasskych klobouk na jarmark a v devet vecer me zastavi valassti policiste a bezna kontrola.

alkohol negativni, doklady v poradku. :super

zastavili me, protoze jsem jel na dalkova svetla :myslim ve vesnici, ze to jsou xenony jsem jim radsi nevysvetloval :D:potlesk:o:P:papa

kdyz jsem to pak vypravel spolucestujicim, tak docela fakt sranda :D

Takze jsme zase u toho, zalezi, na koho narazite :-)

Odesláno

jj to záleží na policistovy, a hlavně na tom jak se vyspí :D ale třeba osram nightbreaker jsou od xenonu 4300K k nerozeznání, svítí úplně stejně ale zase když po to bě budou chtít otevřít kapotu tak už si v ..... protože tam ty balasty jen tak neschováš :D:D, no nic ale tu toho tisíc takže kdyby se někdo chtěl na něco zeptat že to chce udělat tak v hledání je toho fakt tisíce....toto byla asi jen taká zajmavost :myslim:D:cool:

Odesláno

řek bych že už jsou u policie vypsaný odměny za polapeného hidaře. Kamaráda je donutily je sundat když během dvou dnů po něm třikrát vystartovali a vždy nekompromisně pokuta. Nedal si říct:D

Odesláno
Původně zaslal: urdemala

koukám, že ty taky patříš k těm dobrákům, kterým přezdívám \"vypálená sítnice\"?

Já jim říkám svářeči (nic ve zlém, Jirko). :D

To jsem tu jedinej cvok, kterej řeší k dodělávaným xenonům projektory, automatické naklápění a ostřikovače? :)

Odesláno

Nevím, mám taky přestavbové xenony, mám je ve projektorových světlometech (s čočkou), seřízené a když jsem to testoval, nebo se ptal známých, co mě potkali na silnici, tak v pohodě, neoslňujou. O ostřikovačích taky přemýšlím. Myslím si, že pokud má světlomet čočku a je rozumně seřízený, aby svítil na silnici, ne do oblak, tak bych v tom neviděl problém.

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

v patek si to straduju do Valasskych klobouk na jarmark a v devet vecer me zastavi valassti policiste a bezna kontrola.

alkohol negativni, doklady v poradku. :super

zastavili me, protoze jsem jel na dalkova svetla :myslim ve vesnici, ze to jsou xenony jsem jim radsi nevysvetloval :D:potlesk:o:P:papa

kdyz jsem to pak vypravel spolucestujicim, tak docela fakt sranda :D

Takze jsme zase u toho, zalezi, na koho narazite :-)

Mám to od Val. Klobouk 10km a vím jací policajti tu jsou. Myslím, že je zaujala hlavně pražská spz...

Pokuta nebo domluva???

Odesláno

lidi, vždy si to seštelujte, na silnici je to děsný, zvlášť na užších silnicích, když něco jede a oslňuje, to je fakt hnus velebniosti:bacha

to fakir: myslim si, že je to jen chválihodné, jen tak dál

Odesláno

fakir : taky sem uvažoval nad tím že si je pořídim, a taky bych dodělal všechno k tomu jak se má..... ale bohužel nakonec budu kupovat projekory bez čočky, takže to tím padá a pudou tam osramky

Odesláno
Původně zaslal: wooody

fakir : taky sem uvažoval nad tím že si je pořídim, a taky bych dodělal všechno k tomu jak se má..... ale bohužel nakonec budu kupovat projekory bez čočky, takže to tím padá a pudou tam osramky

Projektor je vždycky s čočkou. Pokud tam není čočka, tak je to klasický reflektor. :)

Odesláno

je to serizene, osobne to delal pred par dny Fallko, nikdo na me nikdy ani neblikal, takze nevim.

kdyz prijedu vecer ke garazi, tak vidim kam svitim, a rozhodne to neleti do stran ani nahoru. Takze asi tak......

Fabie jsou daleko horsi.....

Spis ten prispevek byl o tom, ze opravdu zalezi na koho narazite....

pokutu jsem nedostal, poprali mi stastnou cestu :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...