Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem destiny

...

Když už jsme u těch ženskejch, tak začínám mít pocit, že 307 je auto pro ženský. Vždycky, když potkám nějakou 307, tak z 80ti procent to řídí ženská :cool:

Tys to nevěděl?????:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno

To byla sranda. Já nejsem extrémista. Líbí se mi sedany, ale ty americký ne! To jsou obrovský nehezký krávy, zřejmě těžký jako tanky a chlastat asi taky dovedou slušně.

Ale 406 bych snesl.

Odesláno
Napsán autorem Medvěd

Napsán autorem Marlin

Napsán autorem destiny

Sice nemám 405, ale co se zdravení týká, tak když potkám 307 ve stejné barvě, tak bliknu dálkovejma. Jednou jsem to udělal na ženskou, co jela v protisměru a děsně se smála a blikala taky jak o život :D

Když už jsme u těch ženskejch, tak začínám mít pocit, že 307 je auto pro ženský. Vždycky, když potkám nějakou 307, tak z 80ti procent to řídí ženská :cool:

no, neni to zas tak hrozne, ale to jsou spis petidvirka s tema zenskejma, u tech tridvirek to nei zas tak horzne, ale me spis fascinuje, ploc vetsina 106-tek patri duchodcum?? a mladi lidi jen mimnimum, proto si me vic vazte :D:D:D

to by mě zajímalo, z čeho usuzuješ, že jsi mladej???????

ze mam ridicak 2 roky a cerstve po maturite???

• O 2 týdny později...
Odesláno

Včera sem málem pozdravil téměř na chlup stenou 405 jako je ta moje. Nesvítili ji brzdovky a málem sem se mu lísnul do kufru...:D:D:D

Jinak nezdravim. Většina řidičů to nepochopí vytřeštěně čuměj wo co mi de a většinou hamtnou na brzdu tušíc, že signalizuju radar v dostřelu...

Odesláno

Pegin jezdí šíleně moc, to by se člověk uzdravil (a nemusí bejt ani nemocnej:P:P:P). Souhlasím s Hicsem, že bliká - li na mě někdo (Pegina, nePegina), tak mi pravá noha automaticky přešlapuje mírně vlevo a tlačí na brzdu, neb většinou je nedaleko buď radárek nebo třeba za zatáčkou odstavená Avie s upadlým kolem. Takže bych se přimlouval za větší rozšíření velice praktických stínítek (teda pokud se povede najít solidní fa na jejich výrobu), já třeba při svých cestách občas i klubového Pažouta potkám (třeba v neděli na D1 405 šampaň a v úterý na Plzeňské v Pze vínovou 405 s Berounským číslem - ta měla nápis Peugeot i na zadním skle, ale vpředu tutově modrý stínítko). Kdyby se tak z toho stínítka mohl stát opravdový symbol pro většinu členů klubu, to bychom zírali, kolik nás je.

Odesláno

Vždycky blikám... když je v protisměru radar.

Co jsem slyšel a četl na fóru, policajti maj tendenci vozy se stínítky kasírovat... nešlo by udělat nějaký doplněk, podle kterého by se spřátelené pugy na silnici poznaly, ale který by byl homologovaný, aby kvůli tomu nemohli zelené vestičky prudit? Jako chápu, že tady ve fóru si většina stromečkářů na auto nalepí kde co, ale já se nechci stát sponzorem dopravní policie.

Odesláno

Co jsem slyšel a četl na fóru, policajti maj tendenci vozy se stínítky kasírovat... nešlo by udělat nějaký doplněk, podle kterého by se spřátelené pugy na silnici poznaly, ale který by byl homologovaný, aby kvůli tomu nemohli zelené vestičky prudit?

Mám stínítko nalepené už dva měsíce a zatím policajti nic neříkali. Dokonce jsem tu někde vyčetl, že by se stínítkem nemusel být problém, pokud je užší než plocha, kterou zabírají sklopené sluneční clony v autě. Ono jde určitě i o to, jak to snínítko vypadá - je - li tak vkusné jako stínítko P - clubu, tak se asi i policajt dá obměkčit. Jaký bys měl jiný návrh pro snadnou identifikaci klubových pažoutů??? Zkus něco vymyslet, dohodni se s Mašinkou nebo Ondrou a směle do toho. Já ale jiný řešení momentálně neznám.

Odesláno

[align=center]§ 34

Technické požadavky na doplňková

zařízení a vybavení vozidla

(K § 76 odst. 1 zákona)

(3) Úpravy a opravy zasklení vozidel, které mají za následek

snížení světelné propustnosti, je možno provádět pouze při

dodržení podmínek daných předpisem EHK č. 43 a musí být schváleny

podle přílohy č. 15. V zorném poli řidiče nesmí být umístěny žádné

předměty (např. okrasné a upomínkové předměty), které by omezovaly

výhled řidiče všemi směry, s výjimkou schválených označení

určených k umístění na skla vozidla. Tato podmínka neplatí pro

zadní skla vozidel kategorie M3. Výhled zadním sklem vozidla

kategorie M1 může být částečně snížen schváleným příslušenstvím

nebo přepravovanými předměty, avšak jen za podmínky, že je vozidlo

vybaveno pravým vnějším zpětným zrcátkem homologovaného nebo

schváleného typu. Výhled předním sklem u vozidel kategorie M3 může

být částečně snížen vedle schválených označení určených k umístění

na skla jen směrovou tabulkou. Provedení a umístění tabulek na

vozidle musí být schváleno podle přílohy č. 15.

[/align]

• O 3 týdny později...
Odesláno
Napsán autorem Medvěd

Co jsem slyšel a četl na fóru, policajti maj tendenci vozy se stínítky kasírovat... nešlo by udělat nějaký doplněk, podle kterého by se spřátelené pugy na silnici poznaly, ale který by byl homologovaný, aby kvůli tomu nemohli zelené vestičky prudit?

Mám stínítko nalepené už dva měsíce a zatím policajti nic neříkali. Dokonce jsem tu někde vyčetl, že by se stínítkem nemusel být problém, pokud je užší než plocha, kterou zabírají sklopené sluneční clony v autě. Ono jde určitě i o to, jak to snínítko vypadá - je - li tak vkusné jako stínítko P - clubu, tak se asi i policajt dá obměkčit. Jaký bys měl jiný návrh pro snadnou identifikaci klubových pažoutů??? Zkus něco vymyslet, dohodni se s Mašinkou nebo Ondrou a směle do toho. Já ale jiný řešení momentálně neznám.

Co takhle vlajecku na antenu :) Hmm to neni moc prakticky.

Je to tezky vymyslet nejakej identifikacni znak :(

Odesláno

jojo presne tak,zdravit kazdou 405,to bych se uzdravil:D

ale kdyz sem jezdival ve vytuneny sade 100 tak sem zdravil vytuneny skocny,a vetsinou zdravili taky

Jarda

Odesláno

taky nezdravim.Ajni rukou ajni dálkovejma.Třeba je to jen můj pocit ale většinou ve 405 sedí buď důchodce nebo žena a ty bych svým bliknutim nerad vyděsil.Jo občas se s kombíkem a valníkem a naloženými štaflemi objeví i nějací malíři či 405ka nacpaná dělníky z Ukrajiny.:D

Odesláno
Napsán autorem Ferry

Napsán autorem Medvěd

Co takhle vlajecku na antenu :) Hmm to neni moc prakticky.

Je to tezky vymyslet nejakej identifikacni znak :(

A co takhle stínítko kde by logo klubu bylo na kouřové - tedy průhledné folii místo současného modrého podkladu?

Něco takového má tuším Marek206.

Odesláno

Nezdravim, jen se podivam kdo ma jak tu 405ku vysperkovanou, nebo stylovou.

Breaku s mou barvou jezdi trochu min.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...