praktik Odesláno 5. prosinec 2009 Odesláno 5. prosinec 2009 kaper pozor na novu vyhlašku:bojim:bojim:bojim Citovat
brslen Odesláno 5. prosinec 2009 Odesláno 5. prosinec 2009 ja uvazuju pod obe predni mlhovky,a nebo jen pred ridicovou Citovat
Guest MMMMM Odesláno 5. prosinec 2009 Odesláno 5. prosinec 2009 Jaký je rozdíl mezi Samolepka tištěná černá - modré logo http://www.peugeot-club.com/index.php?co=eshop/galerie&ktere=176&text=Samolepka%20ti%9At%ECn%E1%20%E8ern%E1%20-%20modr%E9%20logo Samolepka řezaná černá vnější http://www.peugeot-club.com/index.php?co=eshop/galerie&ktere=180&text=Samolepka%20%F8ezan%E1%20%E8ern%E1%20vn%ECj%9A%ED mezi tím řezaná a tištěná víte to někdo? Citovat
stvrto.14 Odesláno 5. prosinec 2009 Odesláno 5. prosinec 2009 Původně zaslal: Lubk0 Ja na zadnem okne v pravom hornom rohu (pri pohlade zozadu auta) A na zadnych dverach v tych malich trojuholnikovych okienkach na oboch stranach Kurna ja som si na zraze ani nalepku nestihol kupit:fnuk:fnuk Citovat
Dundee Odesláno 5. prosinec 2009 Odesláno 5. prosinec 2009 Já měl na každym přednim blatníku nad lištou, ale od 31.7. mám už jenom na levym (pravej je mezi železnym šrotem po nehodě)... Citovat
Šalda Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 Tak jsem se dnes taky označkoval:D A jen by mě zajímal správnej technologickej postup při lepení nálepek na auto, docela sem se totiž u toho zpotil:D Citovat
marko306 Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 vendi.stejskal, vidím, že aj ty máš taký istý zmysel pre rovinu ako ja, ohľadne nalepenia nálepky Citovat
Meldik Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 cerstve nalepeno...... [upravil dne 6.12.2009 Meldik] Citovat
Medvěd Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 Původně zaslal: MMMMM Jaký je rozdíl mezi Samolepka tištěná černá - modré logo http://www.peugeot-club.com/index.php?co=eshop/galerie&ktere=176&text=Samolepka%20ti%9At%ECn%E1%20%E8ern%E1%20-%20modr%E9%20logo Samolepka řezaná černá vnější http://www.peugeot-club.com/index.php?co=eshop/galerie&ktere=180&text=Samolepka%20%F8ezan%E1%20%E8ern%E1%20vn%ECj%9A%ED mezi tím řezaná a tištěná víte to někdo? Rozdíl mezi tištěnou a řezanou nálepkou je zcela jednoduchý: Samolepka řezaná - je vlastně samolepka, kde je logo klubu tvořeno pouze \"konturou\", tzn. lepí se tak, že z nálepky strhneš spodní fólii, přilepíš na místo a nakonec odstraníš ještě vnější fólii, aby ti zůstalo přilepené pouze logo (jsou to třeba takové nálepky, jaké ukazuje na fotkách Marko 306) Samolepka tištěná - je úplně normální samolepka přibližně obdélníkového tvaru, kde je na bílém podkladu natištěno klubové logo. Osobně se mi víc líbí řezané nálepky, tištěná samolepka nebude mít při nalepení vně kastle dlouhou trvanlivost (hodí se ale třeba do interiéru, kde řezané logo moc nevynikne). [upravil dne 6/12/2009 Medvěd] Citovat
Pepito Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 Já tady a ještě v pravo dole na zadních dveřích [upravil dne 6.12.09 Pepito] Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 mam to jako blizzard a medved nad prednim svetlem, potom dva lvicky na trojuhelnikach na zadnich oknech a jednu mam jeste na zadnim okne dole uprostred :-) Citovat
gedu Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 ja sa chystám do pravého alebo lavého rohu na zadné okno ale z vnútornej strany. len sa musím prinútit ho umyť. Citovat
MJSytic Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 406 - 2ks na záslepkách předních mlhovek 1ks na okénku zadních P dveřích A navíc identifikační nápis na spodku víka kufru, aby bylo jasně poznat jaký to blbec před vámi jede 106 - 1ks na zadních vratech (ale od loňského Vánočního srazu jsou připraveny další dvě - nějak jsme se k tomu nedostali:aut) Citovat
vendelinek Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 Původně zaslal: marko306 vendi.stejskal, vidím, že aj ty máš taký istý zmysel pre rovinu ako ja, ohľadne nalepenia nálepky Zrovinka zafoukal větříček:D Citovat
Qcko Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 No ja nemam nalepku, ale mam vzadu drziak na SPZ:aut Citovat
Blizzard Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 ještě teda vlastně mam na C sloupcích peugeoťáckou hlavu Citovat
Dundee Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 Původně zaslal: MJSytic A navíc identifikační nápis na spodku víka kufru, aby bylo jasně poznat jaký to blbec před vámi jede Potvrzuji, osobně jsem tento nápis již zahlédl, když jsem se pověsil nějakýmu vínovýmu šnekovi za kufr:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.