oni Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 tak jsem se s pritelkyni stali sezeni ohledne amway, chtel bych vedet zkusenosti hlavne od lidi co s tim maj vlastni zkusenosti... dekuju Citovat
Free-style Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Kdyz slysim nazev teto spolecnosti, naskakujou mi pupinky..Chvili me lanarili k sobe,ale nejak jsem jim porad neveril a neverim.. Jinak vyrobky pry i funguji,ale myslim,ze se stejne fungujici veci daji sehnat za pulku.. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Jo, taky mě to někteří cpali a přesvědčovali mě že to funguje, jednou jsem to objevil u mámy v kuchyni, někdo ji přemluvil a ona to koupila, mohl jsi to vypít když tě pálila žáha, mohl jsi s tím umýt nádobí, podlahu, auto, nebo se s tím vykoupat, fakt užasnej prostředek, stojí tam dodnes a je to asi 3 roky. To ne že by byla tak malá spotřeba, ale stojí za prd, nemeje, neodmašťuje atd, vypít to zatím asi nikdo nerisknul:D. Pokud by to bylo tak dobrý tak to dávno prorazilo na trh a prodávalo by se to uplně samo, to je jak se vším osobním prodejem, deky, vysavače atd, je to jen zneužití nevědomosti a duvěry lidí [upravil dne 29/11/09 Radek Hurvajz] Citovat
oni Odesláno 29. listopad 2009 Autor Odesláno 29. listopad 2009 ale tady sice jde o to, kupovat jejich prostredky, ale nam nenabizeli prodavat jejich vyrobky, ale jen lidem nabizet, kupovani pres internet, co budou chtit a neni tam jen amway jako takovy, ale veskera eletronika treba na kase.cz, nebo lepsi tarif u outu a tak, neni to ta nabidka prace, ze chodite po lidech a nabizite jen prodej vyrovku se znackou amway. Citovat
Edison Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Já to vidím tak, že s technologiema se změnil i způsob... Už se holt nechodí po lidech ale po netu. Princip ovšem zůstal. Nemám pravdu? Kdysi mi taky cosi nabízeli, včetně vejdělku... Nejsem ale malej a blbej a letadlo poznám na dvě stě honů. Citovat
oni Odesláno 29. listopad 2009 Autor Odesláno 29. listopad 2009 no ono, tohle chozeni po lidech je porad, ale uz je i tahle varianta! jako letadlo tady je, i kdyz princim letadla je malinko jiny, ale na konec je to stejne... Citovat
Péťa Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Jenže internetový obchod funguje tak, že půjdeš k lidem a přesvědčíš je, aby nakupovali \"u tebe\" - alespoň tak jsem to pochopil, když mi to vysvětlovala bývalá kamarádka. Citovat
Edison Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Je to aero... Je jen otázkou, jak otevřeně se to dělá, nebo pod co se to schová. Citovat
MaPiv Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Jednoduše řečeno: budeš přemlouvat lidi, aby se zaregistrovali do Amway a mohli nakupovat na internetu - za každý nákup se jim hromadí body. A ať shánějí další nákupčí. Čím více lidí, tím více bodů a měsíčně to třeba dá nějakou odměnu. Nicméně než se člověk \"možná\" dostane na nějakou úroveň, utratí spoustu peněz za zbytečné věci, za školení a studijní materiály. Klasický multilevel. Když budeš mít žaludek na to, přemlouvat lidi, aby nakoupili jar, místo v Tescu za 50,-Kč, za 250 v Amway.... Já bych se na to vykašlal a peníze zužitkoval jinak.... Citovat
Medvěd Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Oni - v 90tých letech bylo podobných firem možná stovky a všechny žily v podstatě pouze z toho, že lapaly do vějičky hlavně takové lidi, jejihž základní životní filosofií je mít co nejvíc nadité kapsy, ale současně s tím se nepředřít. Bohužel ale u takových firem je opravdu ziskových jen několik prvních zakladatelů, zbytek většinou pouze vloží nějaké peníze a ve finále je rád, když se dostane aspoň na nulu. Dobře Ti radím - AMWAY a podobné SUPER projekty obcházej obloukem (momentálně třeba sjednávání SUPER pojistek, SUPER výhodných úvěrů s ročním úrokem 276% apod.) a i když třeba výhledově nezbohatneš, aspoň neproděláš a budeš se moci lidem dívat zpříma do očí - což je věc, která se penězi moc vyčíslit nedá. Citovat
oni Odesláno 29. listopad 2009 Autor Odesláno 29. listopad 2009 nene, ja sice za lidma pujdu, pokud me prijmou, ale ja jim nabidnu aby si samy nakupovali na svych strankach, ja jako jedinec, nikomu nic kupovat nebo nekdo ode me nic kupovat, ja proste nic prodavat nebudu, ja jim max reknu, jak to funguje a co vse si muzou koupit. Citovat
Péťa Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Takže Ti bude firma platit za každou návštěvu, kterou uděláš? Citovat
Honza z Nera Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Ahoj. Zde přikládám jednu mojí osobní zkušenost. Tehdy šlo pouze o setkání: http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=58808&page=1#pid737759 Osobně mě tyhle happy lidi docela odrazují. Ono to opravdu nese, ale nebude to tobě . . . . [upravil dne 29/11/09 Honza z Nera] Citovat
Medvěd Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Doporučuju odložit někde před barákem růžové brýle a nadšení A ZAMYSLET SE PROČ A JAK TAKOVÝ SYSTÉM MŮŽE FUNGOVAT A CO Z TOHO KDO MÁ (eventuelně kde a z čeho se generuje zisk). Sám o tomto konkrétním projektu vím prd, ale pevně věřím tomu, že pouhým využitím základních funkcí na kalkulčce bych si dokázal zdůvodnit, proč se tím dál už vůbec nemusím zabývat. Citovat
oni Odesláno 29. listopad 2009 Autor Odesláno 29. listopad 2009 Původně zaslal: Peta Takže Ti bude firma platit za každou návštěvu, kterou uděláš? ne, me pak pujdou procenta z kazdyho vyrobku, co si ja nebo vsichni lidi podemnou koupej a jsou to maly procenta, prave, ze vsichni takovyhle firmy hned hazej statiscema a tady ne, tady na rovinu nam rekli, ze ja jako student to bude max 3000 a to pro me jsou velky prachy. Citovat
Ferry Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 jedina rada k Amway (a Vebso apod. jak se v soucasnosti prezentuji, aby nemuseli pouzivat pri prvnim kontaktu zprofanovany Amway) : nevidim, neslysim, nechci, nohy na ramena a pryc Citovat
oni Odesláno 29. listopad 2009 Autor Odesláno 29. listopad 2009 honza z nera: dekuju proctu si to. Citovat
punkac Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 2 Oni - je vidět, že tebe dosatali.... Přece musíš vidět, že to je letadlo a jak psal Medvěd, hrozí ti riziko, že se některým lidem nebudeš moct podívat zpříma do očí Jinak si samozřejmě dělej, co chceš.... Už se těším na další téma s názvem Jak mě ojebal AmWay Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.