FrantaCV Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 Ahoj kolegové nafťáci, ale samozřejmě i ostatní. Zajímal by mne názor ostaních na článek v MF DNES viz odkaz. http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?v=276&r=titulni_stranaa&c=1295477 FrantaCV Citovat
ozzy56 Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 líbí se mi věta,že museli rozebrat a vyčistit motory --jinak neříkám nic Citovat
Benžík Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 Přesně tohle se stalo setřence v 405ce, tři měsíce s autem nejezdila a pak už nenastartovala. V servisu jí pak museli vyčistit všechno v čem je nafta, místo nafty to prý bylo v hadičkách jak vosk. A navíc generálka čerpadla. Nevíte co se dá proti tomu udělat? Stačí náké aditivum? Citovat
brutall Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 Na letním VIFu se píše: \"...a sočasně chrání Váš motor před negativními učinky biosložky\". Citovat
Majar Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 Původně zaslal: brutall Na letním VIFu se píše: \"...a sočasně chrání Váš motor před negativními učinky biosložky\". Musím jedině souhlasit.Mívám odstavený traktor celou zimu(na špalkách)Do nafty nalévám vif a neměl jsem s tím problém! Citovat
trebor Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 dle mého co jsem slyšel tak bio nafta podléhá rychlému rozkladu tedy není až tak na závadu když auto denně jezdí,ale odstavit auto na zimu s tímto v nádrži je asi dost risk.... každopádně bych to do svého Hdi nenalél problém si myslím je v tom jak se v ČR šidí paliva ...kamarád ted řeší resp. poslal udání na benzinku TESCO v ostravě třebovicích neboť koupil do firmy vozítko chevrolet spark v benzínové motorizaci a po najetí 4tis km musle do servisu kde sdělení bylo jasné - zkorodované dva vstřikovače resumé- pane tankoval jse nekvalitní benzín oprava 5.300kč bez nároku na uznání záruky. když toto volal na ČOI ku poradili mu že má poslat udání a podepsat ho pak tady bude větší možnost toho že se tím bude ČOI zabývat. Ještě mu bylo jen tak v tel prozrazeno že se to stává,že ve frýdku na nějaké pumpě u \\hypernovy naměřili v palivu 17% vody ... jak jsem koupil tak prodávám... Citovat
nikol Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 Tak to je moc moc pěkné Co se to tu děje,to hlava nebere:o Citovat
Zila Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 tak osobne som mal bio.naftu natankovanu 50l z madarska Citovat
brutall Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 To už je asi lepší jezdit na fritovací olej. Citovat
zzipCZ Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 Původně zaslal: Majar Musím jedině souhlasit.Mívám odstavený traktor celou zimu(na špalkách)Do nafty nalévám vif a neměl jsem s tím problém! no tak jestli je to ten traktor co máš v avataru tak to se nedivým že nemáš problém tendle motor je nesmrtelnej a to doslova:papa [upravil dne 28/11/09 zzipCZ] Citovat
Dundee Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 Občas, když se zadaří, tak tam bionaftu naleju (teď v pátek tam šlo 20 litrů) a pohoda dřez. Je fakt, že můj starej TD s půl mega natočenejch schroupne leccos a auto nikdy nestojí dýl, než dva dny... Citovat
oddie Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 Ty problemy se daly cekat, a bude hur, kdyz se ten podil ma zvysovat. Citovat
FrantaCV Odesláno 28. listopad 2009 Autor Odesláno 28. listopad 2009 Jj, potíž je ale v tom, že dnes už (podle nějakého nařízení) vlastně čistou naftu a rovněž benzín nenatankujeme. Do všech paliv má výrobce povinnost přidávat určité procento biosložky a jak plyne z toho článku, má se toto procento zvyšovat a tím tedy i nebezpečí poškození motoru. Takže nezbývá, než plnit nádrž jen tak, abych obsah spotřeboval řekněme do dvou měsíců, jinak riskuji, že bude s motorem \"ámen\". Doteď mi plná nádrž u soukromého auta vydržela i přes půl roku. To trebor: U čerpacích stanic typu TESCO, ALBERT, ONO a dalších podobných, bych palivo nenatankoval ani kdyby mi dopláceli. Citovat
Medvěd Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 Franta CV - u ONO je cena tak nízká díky neskutečné \"výtoči\". Když jsem jezdil každý týden do Plzně, záměrně jsem vyjížděl nádrž a u ONO vždy tankoval plnou (pravda do firemního, ale nikdy jsem neměl problém). Jedinou nevýhodou bylo dlouhé čekání u pumpy bez zázemí (mluvím o pumpě na výpadovce na Domažlice), kdy vedle stálo v řadě třeba 10 kamionů ... Citovat
FrantaCV Odesláno 28. listopad 2009 Autor Odesláno 28. listopad 2009 Já jsem u ONO v Teplicích natankoval BA95 (to jsem měl ještě \"Citróna\") a domů jsem víc doskákal než dojel. Naštěstí jsem nabral je asi půl nádrže, takže se to obešlo bez vypouštění nádrže a čistění celé palivové soustavy, spravil to velfobin a V-Pover od SHELU. Citovat
zzipCZ Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 to je jedno jestli tu nádrž máš na pul roku hlavně musiš občas jezdit nesmí to dlouho stát podle mě v zimně tak dva mněsíce a pak už muže být problém Citovat
Jenda 309 Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Původně zaslal: Medvěd Franta CV - u ONO je cena tak nízká díky neskutečné \"výtoči\". Když jsem jezdil každý týden do Plzně, záměrně jsem vyjížděl nádrž a u ONO vždy tankoval plnou (pravda do firemního, ale nikdy jsem neměl problém). Jedinou nevýhodou bylo dlouhé čekání u pumpy bez zázemí (mluvím o pumpě na výpadovce na Domažlice), kdy vedle stálo v řadě třeba 10 kamionů ... Důvod proč je palivo na ONU levnější je mnohem prozaičtější, palivo zde nabízené je zpravidla zkupováno z armádních zásob a podobných \"akcí\"... Ale ta neskutečná \"výtoč\" je pravda, na ONU u Nýřan (cca 4km od sjezdu D5) je větší zázemí jak na domažlický v Plzni a je to poznat, denně tam na přilehlých parkovištích stojí klidně i 30 kamionů, kamiony maj i svůj vlastní úsek na tankování + myčku... Ale stejnak není problém u stojanu pro normální auta vidět 3 tatrovky, prtože vedle je beznadějně plno... Benzín a nafta se tam fakt točí hodně rychle, mno já palivu od nich moc nevěřim tak tam tankuju jen zřídkakdy, spíš z nutnosti, ale zase mám tři kamarády co tam tankujou cca 4 roky a pořád nic (Leon 1.6 16V, Octavia 1.9TDi, Astra 1.4 16V) Takže ty hrůzostrašný story o těchhle benzínkách ve stylu, jsem tam natankoval a po 30ti kilometrech motor zdechnul a oprava za 50 papouchů voe, jsou spíš o tom jak ty auta byly zhuntovaný předtím a benzín od nich byl asi jen ta ona pověstná poslední kapka. Citovat
Majar Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Původně zaslal: zzipCZ Původně zaslal: Majar Musím jedině souhlasit.Mívám odstavený traktor celou zimu(na špalkách)Do nafty nalévám vif a neměl jsem s tím problém! no tak jestli je to ten traktor co máš v avataru tak to se nedivým že nemáš problém tendle motor je nesmrtelnej a to doslova:papa [upravil dne 28/11/09 zzipCZ] No ten zrovna ne ale 5211. Citovat
trebor Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 co se týče kvality nafty je třeba si uvědomit o jaký typ motoru se jedná , pakliže mám v autě staré TD nebo D komůrkáč a mechanické čerpadlo nebál bych se tankovat kdekoliv - měl jsem 1,9D a bylo uplně jedno kde jsem tankoval jelo to furt stejně - jezdil jsem dokonce i na směs stolního oleje a nafty když byl ještě olej za cca 12kč/L pak je tady TDi od Wv tam už je potřeba dávat maličko pozor , a nakonec HDi či TDci a tam už to není žádná sranda a všude se doporučuje tankovat jen na značkových benzinkách s tím že bio naftu bych tam raději nelél vůbec. Problém je podle mě i v tom že v čr je zákon na straně \"pumpařů\" neb nesmí být prý zveřejněno jaká která pumpa -společnost -šidí na palivu kdyby v TV řekli Shell - špatné palivo netankovat jo to by bylo jiné kafe ale obávám se že v tomhle kocourkově to nehrozí.... no a příměs bio složky v palivu tak to už je uplně mimo mísu pro ekologii další rána a pro majitele aut? asi čas ukáže ...no každopádně používám aditiva VIF tak snad bude vše ok. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.