Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jaký máte názor: Modelový rok: 2003, 153 000 km, Výkon: 79 kW (107 PS), Objem: 1997 cm3, nafta, stříbrná-metalíza, Počet dveří: 4/5, Země původu: Belgie, cena 110000Kč

Dodatečná výbava:

ABS, el. stahování oken, el. ovládání zrcátek, klimatizace, hliníková kola, centrální zamykání, airbagy, rádio/CD, posilovač řízení, imobilizér, palubní počítač, tempomat, vyhřívaná sedadla, dešťový senzor, multifunkční volant, parkovací senzory, tónovaná skla

Doplňkové informace:

první majitel, servisní knížka

Popis vozidla:

stav: dobrý Na vozidlo poskytujeme zaruku na puvod,na stav,na pocet ujetych KM!!!2*klic,.Nova spojka VIN:VF33HRHSB82736590 Datum 1 reg:12/2002 6 x airbag, aut. klimatizace, deaktivace airbagu spolujezdce, el. sklopná zrcátka, centrál dálkový, výškově nastavitelná sedadla, otáčkoměr, venkovní teploměr, vyhřívaná zrcátka, dělená zadní sedadla, zadní stěrač,

[upravil dne 26/11/09 venenka]

Odesláno

cena je celkom dobra a aj kilometre ujdu, len mi nejde do hlavy ak to bol dovoz z belgicka a auto nieje na belgickych znackach tak nemoze byt po 1. majitelovi. Alebo je na belgickych znackach???

Odesláno

bazare vacsinou seba neudavaju ako majitela takze pisu len 1 majitel. ale to pisu skoro vzdy aj ked je majitel uz treti. :-D osobne som sa nestretol ze by sa niekde pisalo ze xty mjitel :-D

ja by som si nechal vinko overit, uz len z toho dovodu ze auta v belgicku maju najazdene ovela viac km... takze skusit to overit.

ale ak by to bola vsetko pravda tak by som povedal ze cena fakt slusna

Odesláno

Mám to samé, akorát mám ještě navigaci, najeto tak nějak a rok stejný. Před rokem jsem za to dával 180. Mě osobně ta cena přijde malá, ale neviděl jsem a neseděl jsem. Chce to pořádně prolézt, podle VINka si nech tady na fóru vyjet údaje ze servisu a poznáš zda Km odpovídají a kolikrát bylo v servisu.

Prostě to chce pořádně prolézt. Nedavno jsem takhle byl s kamarádem pro auto v AAA, taky 307sw ale novější a neseděli Km a skoro všechny okna měněné(poznáš podle roku na skle), taky jeden celý bok stříkaný, bylo poznat na těsnění kolem oken. Samozřejmě to nevzal :-)

Odesláno

porad je to o 30k nizsii, poradne to prolez a uvidis - ja za svy z Itosky dal 160k a melo poctivech 109k :)

jak bylo receno, okna, plechy, dosedani dveri, dolu pod auto a stav uniku oleje, vyfuk,...

150tis km - potize s FAPem na ceste -pokud ho to má

jinak pohoda, na svym mam ted uz skoro stejny km a je to dobry, obcas pozlobi, ale nic mimoradneho.

Odesláno

Musím se taky přidat letos v Září jsem kupoval taky 307 break 2.0 79kw rok výroby 2002 z bazaru první majetel v ČR auto bylo bez značek na čistopisu. Peugeot mět najeto 138 000 se servisní knížkou (posledí serv. prohlídka v Německu 18.5.2008). Auto dovoz z Německa po prvním majiteli(doložená kopie původního tech.průkazu). Registrováno v ČR červenec 2009. Cena 129 000kč+500kč za převozku.

Výbava: 6airbagu dešť. senzor vyhř. zrcátka, el. okna ve předu vyp.airbag spolujezdce radio sCD+ovládání pod volantem výškově nast. sedadlo řidiče mlhovky pp bohužel nemá :fnuk. Jedno z plus nový výfuk a mínus zhruba po ujetí pětiset km hláška minimum aditiv level, ale už to je vyřešený v Citroenu za 3700 s doplněním a dagnostikou + práce. Jinak max. spokojenost:super Zatím spotřeba 5.8l jenom couračky.Rozhodující bylo pro mě ten původ+serv. knížka a celkovej stav vozidla sice to není top 1, ale jenom 1. nějaká ta oděrka tam je.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...