Tosho27 Odesláno 1. leden 2010 Autor Odesláno 1. leden 2010 to je podom dost draha parada. kolko si zhruba za to povolenie vypytaju v peugeote? Citovat
HonzaZ Odesláno 1. leden 2010 Odesláno 1. leden 2010 2Tosho27: asi jak kde, přihlášení je i s nastartováním PC otázka cca 5ti minut. Je dobré se předem informovat, nebo sehnat někoho tady z fóra s diagnostikou někde z tvého okolí. Pro mě jsi moc daleko. Citovat
oddie Odesláno 1. leden 2010 Odesláno 1. leden 2010 Na tom rádiu, co je běžně v autě, rozdíl mezi CD a pořádně udělanou MP3 nepoznáte ani omylem, to stejně říkáte jen pro pocit. Pořádnou MP3 skutečně nemyslím tu 128, co si stáhnete z netu, MP3 jsem si, když už, vždycky dělal sám. Celkem s oblibou jsem s tím takhle na běžné aparatuře trápil zvukaře, a poznali prdlajz, akorát stříleli od boku - a nebylo to na žádných tuc tuc sračkách, ale poměrně rozmanité a pestré hudbě. Ono ani doma to nebývá o moc lepší, ani běžný stolní přehrávač nemá rozumný převodník, ale paskvil. A málokdo má doma něco zvukově slušného. Citovat
fifowole Odesláno 1. leden 2010 Odesláno 1. leden 2010 je ale treba poznamenat, ze i MP3 se lisi kvalitou.. tedy pokud si poslechnes CD versus 96kb MP3 (coz je bohuzel typicka kvalita MP3 kterou lidi maji..), je jasny ze je tam rozdil.. ovsem od 192kb vys uz je kvalita CD vs MP3 tezko k rozeznani Citovat
peugeot09 Odesláno 1. leden 2010 Odesláno 1. leden 2010 Nesouhlasím. Nevím, jak vy ostatní, ale nemám sebemenší problém s rozeznáním nahrávky z CD a následným porovnáním s MP3. Rozeznat to lze opravdu hodně lehce. Porovnávám MP3 320 kbps a CD originál, který má povětšinou někde okolo 1 Mbps. Zkráceně řečeno je nahrávka v originálu mnohem pohodovější na poslech. Na druhou stranu říkám, že pokud nejste kdovíjak nároční a radši upřednostníte více nekvalitní hudby nad menším počtem kvalitních nahrávek, pak není moc co řešit. Pak svůj účel splní kterýkoliv šmejd za dvojku či trojku. oddie: Někdy mě klidně takovým srovnávacím testem můžeš taky \"potrápit\". [upravil dne 1/1/10 peugeot09] Citovat
Tosho27 Odesláno 1. leden 2010 Autor Odesláno 1. leden 2010 ved v dnesnej dobe sa vsade pouziva MP3. ak ma niekto pocit ze to nie je kvalitne tak nech si do auta namontuje Gramofon na LP, elektronkove autoradio a reproduktory znacky MARSHALL :D Citovat
peugeot09 Odesláno 1. leden 2010 Odesláno 1. leden 2010 Omyl. Račte si vybrat: http://www.torrentz.com/search?q=FLAC Upozorňuji, že odkaz viz výše nemá s nelegálním obsahem ABSOLUTNĚ NIC SPOLEČNÉHO. [upravil dne 1/1/10 peugeot09] Citovat
Harlley Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 No jak jsem psal já mam v úmyslu do toho jít. 1 nemam v autě origo měnič,2 jsem běžnej konzument kterýho nějak zvlášť netrápí kvalita,pokud to neni extrém v tom rádiu ve voze to nepoznám 2 je to celkem pohodlná věcička schopná komunikovat s originál sestavou,nechci totiž dávat jiný rádio.4 mam spoustu muziky v mp3.Jen musím vyčlenit nějaký koruny na pořízení:Dnevím jak je to přesně velký ale chtěl bych to dát místo popelníku tak že to po zavření nebude ani rušit vzhled. Citovat
.mycTD Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 rozdil ve zvuku audioCD vs mpeg je znatelny, i kdyz z velke casti je to dano 99Mb omezenim na rapidsharu druha stranka: ranni dohady se starsim changerem, ktera CD ve vymrzlem kufru nacte, pripadne za jak dlouho nacte dalsi, jestli vubec nacte CD palene v mem notebooku, jak dlouho bude ticho po skoku pres prejezd... takze za sebe: kdyby za USB interface k memu radiu nechteli 5 litru, tak uz je tam misto changeru flashka. Citovat
daniell Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 Harlley: riesim presne to iste co ty... nechcem \"vyhadzovat\" original radio 4050 ci uz pre ovladanie alebo celkovy dizajn v aute a MC kazety uz asi nie... all: nie ze by mi bola ukradnuta \"kvalita\" zvuku v aute ale priznam sa ze som v tomto smere \"hluchy\" a teda mne uplne stacia MP3-jky v kvalite 128 resp. 192, pri pohybe auta je tam omnoho viac rusivych elementov ako pri pocuvani hudby v pohodli domova. osobne MP3 pocuvam vsade aj v \"starom\" aute som mal radio sony CD/MP3 a CD som tam nikdy nemal. povodne som do auta planoval FM transmitter ale po precitani par clankov na forach som od toho upustil. skor som chcel od vas poradit ktory USB-changer kupit, aby to komunikovalo s radiom 4050. Citovat
Tosho27 Odesláno 3. leden 2010 Autor Odesláno 3. leden 2010 no ak podporuje cd menic tak urcite je aj na toto radio. treba zistit ake mas v zadu konektori Citovat
superjoe19 Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 inak, myslite, ze by sa dala nejako prerobit citacka kariet, aby sa to spravalo ako CD menic? Citovat
Šalda Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Rozdíl poslouchané hudby v autě ( Mp3 vs audio cd ) pozná jen pár lidí, takže bych se toho vůbec nebál, kvalitní hudbu si poslouchám doma, v autě je mě to jedno, stejně ji nevnímám tak jako doma protože si všímám co se děje kolem mě a nebo mám otevřený okno takže se tady nemáme vůbec o čem bavit. A je fakt že pustit si cd v mínus 10 je někdy pěkně na pytel, proto upřednostňuju do auta Mp3, pochopitelně 320kbps a problém s kvalitou sem nikdy neměl, problém bývá taky v tom, že někdo převede audio cd ve špatným programu na Mp3 a už to nejde vrátit zpět na přiměřenou kvalitu Mp3 320kbps, stalo se mě hodněkrát že jsem stáhl hudbu od 2 různých nicků ve stejným bitrate a kvalita byla pokaždé jiná Citovat
Tosho27 Odesláno 7. leden 2010 Autor Odesláno 7. leden 2010 Nasiel som dobru cenu na tu vecicku. Je to v anglicku ale mam tam segru tak by to mozno slo. takze cena v anglicku je £56.99 = 63.26€ = 1 670.78KČ co je celkom dobra cena, na rozdiel od cien na slovensku. Nakoniec co usetrim na pristroji pojde na diagnostiku pre povolenie kedze v aute cd menic nemam a tu je link na tu anglicku stranku ak ma niekto znameho v anglicku urcite sa to oplati viac. http://www.dynamicsounds.co.uk/connects-ctapgusb010-peugeot-interface-p-8701.html Citovat
Šalda Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 No právě Takže tak výhodný to zase nebude;) Citovat
Dave_k Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Původně zaslal: Tosho27 a tu je link na tu anglicku stranku ak ma niekto znameho v anglicku urcite sa to oplati viac. http://www.dynamicsounds.co.uk/connects-ctapgusb010-peugeot-interface-p-8701.html Jen věcná. Co máš na tom linku tak píšou pro vozy 2002 a mladší. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.