Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Je slyšet turbo, když je zadřený ovládací ventil?

Já ho totiž vůbec neslyším a mám podezření, že je zadřený ložisko...nebo snad ještě něco horšího...

• O 11 měsíců později...
Odesláno

zdar, no dlho som tu nebol, nemal som peugeot :D

po slusnych skusenostiach s 406 hdi 110 bhp som si kupil 307 vlastne s rovnakym motorom, akurad ze mam vo VIN RHS, tak sa tesim :nevim . moj problem je, ze turbo sa zapina az niekde pri 3000 otacok, co je dost na nervy. dnes som menil ten najspodnejsi solenoid,turbo dava ovela lepsie tlaky ( sice merane rukou, ale badatelny rozdiel ), nove naplne, filtre... vsimol som si na vahe vzduchu ze jeden ten pliesok je odlomeny, druhy tam je, ze byvtom bola zavada? 406 s tym motorom lietala a je to o dost tachsie auto...

vdaka za napady

• O 2 roky později...
Odesláno

mam ten isty problem auto netaha ked mu pridam a pocut vzduch a klepanie co by to mohlo byt?

a este ta hadica s IC tak mi ju trosku stiahne ked pridam

[upravil dne 15/9/13 19:55 od huno74]

Odesláno
Pri pohlade spredu sprava: ovladanie EGR, ovladanie klapky vzduchu od IC, ovladanie klapky ohrevu nasavaneho vzduchu, ovladanie turba.

dieks to ovladanie klapky ohrenu nasavanie vzduchu kde je ta klapka?

Odesláno

Pri pohlade spredu sprava: ovladanie EGR, ovladanie skrtiacej klapky EGR(klapky vzduchu od IC), ovladanie klapky okruhu ohrevu nasavaneho vzduchu, ovladanie turba.

[upravil dne 21.9.2013 13:18 od vlado-.m]

• O 7 let později...
Odesláno

to občas kape no :) může, protože může být vadná membrána a ztrácet se podtlak, popř ta klapka nefungovat.. ale to je o originální diagnostice a také o měření podtlaků ;) měnit díly pokus omyl nemá moc cenu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...