Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
  • O 1 rok později...
Odesláno

Čo je preboha na tom ich parkovacom senzore také drahé ? Je mi jasné, že sa veľa platí za značku, ale mám skúsenosti so senzormi za 20€ (komplet) a fungujú bez problémov.

Odesláno

ide ale o to ze to neni plne kompatibilne s vozidlom... okrem zobrazenia na displayi (sam si po nom slintal vsak ze :D) nema ani zvukovu signalizaciu z danej strany odkial sa prekazka blizi a taktiez nestisuje radio. Vies je ine kad mas nieco co plne komunikuje s vozidlom, ako nejake dorobky... Ja som za aby ked uz tak si par korun priplatim aby to bolo ako ma byt. Stale je tu alternativa kupit to z vrakaca a to nieje ziadny problem... trba len vybehnut na vrakovisko a vymontovat z pezo... viem o troch pezo co parkace maju. Ci to je uz predane neviem, bolo by treba overit.

[upravil dne 30/5/11 19:58 Marcel00]

Odesláno

Na peugeote mám originál. Tie lacné sú na inom aute. Každopádne fungujú bez problémov, aj keď je to čínska hračka. Montáž trvá 30-60 minút, podľa toho ako si šikovný.

Odesláno
Musíš si to nechat aktivovat přes diagnostiku aby Ti to znázorňovalo na displey, anebo se podívat do nabídky MENU jestli máš možnost si to aktivovat sám.

Jinak pokud máš bez navi, tak asistent jen pípá.

Já taky nemám navi a na \"malém\" displeji mi to ukazuje (ikdyž třeba za jízdy se vyskytne vepředu překážka jako vyšší obrubník):)

Odesláno

Keď mám model 2006 a podarí sa mi z vrakáča zohnať predný nárazník aj so senzormi, tak si ho môžem nahodiť a bude mi to na RT3 ukazovať aj predok ?

Odesláno

Tak to by se mi také líbilo, ale myslím si, že ti je to ukazovat nebude. Tenkrát přední senzory v nabídce tuším ani nebyly a tak to nejspíš nebude podporovat ani BSI.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...