Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No a když budu tím červeným drátem ťukat na jednotlivé kontakty, nemůžu tím pohnojit jednotku parkovacího asistenta? Si myslím, že ta zkoušečka je jistější.

• O 4 týdny později...
Guest Chozeluizskuner
Odesláno

No jakou já mám smůlu? Už rok mi nejdou parkovací senzory. Na origo dia v Peugeotu nahlásilo levé vnitřní čidlo... koupil jsem tedy raději dvě nové. A výsledek? NIC. Zkusil jsem je proházet a stále nic. Zejtra proměřim komplet kabeláž, a pak zas DIA :(

Odesláno

Mně takhle odešla postupně čidla rovnou tři. Nejdříve začalo zlobit jedno a v zápětí se přidalo i druhé. Nechal jsem je vyměnit a na pár týdnů byl klid. Potom se to ozvalo znovu a třetí čidlo v háji. Po jeho výměně už je tři čtvrtě roku klid (ťuk, ťuk). Kabeláž byla v pohodě.

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Jestli budou kabely v pořádku, tak objednám další dvě a budou novky všechny :)

Odesláno

Zdravím všechny příznivce Peugeot,

byl by prosím někdo, kdo by mi na P407SW ( VIN: VF 36ERHRH21582865, RT4, velká navigace, sw 8.20, čeština od Reisera) umožnil grafické zobrazení parkovacího asistenta - okolí Bechyně - do 50 km, jedenkrát v měsíci týden Praha.

Děkuji.:)

Odesláno

Cena je super len 1000 proti peugeot servise len ja som uz prehadzoval aj z buranych aut aj vsetky styri, teraz mi idagnostika povedala ze je skrat na lavom vonkajsom:myslim nejako tej diagnostike neverim v tomto

• O 3 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...