Guest Lubk0 Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 Původně zaslal: marisw Vsade bol, vsetko videl, vsetko skusil... Zmen si nick na dedo vševedo:super co ty o mne vies???..... [upravil dne 13/11/09 marisw] Nechapem na co tym narazas. Ani zdaleka som vsade nebol, ani zdaleka vsetko neviem, a nikde to o sebe neprehlasujem. Proste jedna ma kamaratka, ma presne tohohle peugeota, je k videni na ulici frantiskanska v Trnave, je v modre metle, a ked pracuje v baru, do ktereho chodime, tak ho tam ma odstavene. A to ze sem se par krat zvez, a i sem ta riadil, to je hriech a nemam to sem pisat ? Skor sa opytam, co ty vies o mne, ked tu pises o dedoch vsevedoch ... Citovat
marisw Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 Ja som vlacil auta zo zahranicia...sem tam sa nasla aj 1007. .... ok... to by nemalo konca kraja.... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 Tak treba pisat k teme, nie o tom, ako pisem a podobne ... Ne nema to cenu, tuhle debatu si si vynutil ty ... Citovat
marisw Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 :D Původně zaslal: Lubk0 Tak treba pisat k teme, nie o tom, ako pisem a podobne ... Ne nema to cenu, tuhle debatu si si vynutil ty ... Citovat
shwaara Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 Původně zaslal: Michael coupé shwaara - s asistentem se to mluví.Si ho na čas odpoj a pak se uvidí.Taky jsem si myslel,že mám couvání s 607 do doby než mi odešel senzor a ja 3dny byl bez něj :-),ale to už odbočuji 1007,myslím dobře děláš. To bohužel michale neklapne - nemám couvací asistent Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 Původně zaslal: marisw :D Původně zaslal: Lubk0 Tak treba pisat k teme, nie o tom, ako pisem a podobne ... Ne nema to cenu, tuhle debatu si si vynutil ty ... Taketo vyjadrovanie maju deti na azete , ze napisu len smajlikov Citovat
P607Olda Odesláno 13. listopad 2009 Autor Odesláno 13. listopad 2009 Tak už je doma. Manželka má radost a já taky. Je zachovalý, v podstatě jako nový. Ten benziňák 1,4 je opravdu slabý, ale na dojíždění do práce stylem \"vagónek\" v koloně náklaďáků to bude bohatě stačit. Manželka nechtěla diesel, tak proč bych si dělal násilí. Navíc tento kus jsme (náhodou) včera prohlíželi a v noci se na internetu objevilo snížení ceny. barenst: XM bylo dcery, pro tahání přívěsu s koňmi. Teď má Feldu. P1007 je náhradou 306. Děkuji všem za názory a rady. V podstatě jsem se dozvěděl, že to není úplný propadák, v servisu mi taky potvrdili, že jsou schopni je opravovat a že 1007 nemá zásadní problémy se spolehlivostí. (XM mi nechtěli opravovat, to jsem musel s prosíkem;)) Fotka je z inzerátu. [upravil dne 13.11.2009 P607Olda] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 Velmi pekna, tak at vam dobre slouzi. Podle mne dobry vyber... Potom hod vice foto Citovat
P607Olda Odesláno 13. listopad 2009 Autor Odesláno 13. listopad 2009 Děkuji, i manželka děkuje. Barvu jsme vybrali tak, aby šla k vlasům (přírodní blond). Auto je velmi útulné, interiér láká k nasednutí a jízdě. Citovat
P607Olda Odesláno 13. listopad 2009 Autor Odesláno 13. listopad 2009 Zatím mám fotky z inzerátu (tento kus jsem koupil). Když bude hezky, ješte nafotím. \"Peugeot je především umělecké dílo, které taky jezdí.\" Citovat
Medvěd Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 Byť to není zcela moje volba, i tak gratuluju ke koupi Citovat
vendelinek Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 Autí je docela pěkný,barvička se mi taky líbí,a jakej je ve vnitřku prostor?Se mi zdá ,že bych se asi nevešel:D Jo a jinak přeju ať vydrží a jste spokojený,a bez nehod:super [upravil dne 13.11.2009 vendi.stejskal] Citovat
ozzy56 Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 taky jsem čekal,že bude 207,ale aspon se dovíme pravdivé informace o 1007--ať slouží Citovat
P607Olda Odesláno 13. listopad 2009 Autor Odesláno 13. listopad 2009 Na přední sedadla se vejde každý, možná i v cylindru. Je tam místa jak v autobuse. Dozadu je to horší, děti v pohodě a dospělí mají k sobě blíž. Hlavně se velmi dobře nastupuje, práh není vysoký. Sedí se výš, je dobrý rozhled. Manželka je asi stejný romanik jako já, tak jsme zvolili něco neobvyklé. Nafotím, až bude trochu svítit slunko. [upravil dne 13.11.2009 P607Olda] Citovat
hnusoba Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 Len pozor keď pôjdeš do autoumyvárky aby si zatvoril auto. Nie že Ti kefy otvoria dvere, potom budeš mať umývanie zvonku aj zvnútra Citovat
P607Olda Odesláno 13. listopad 2009 Autor Odesláno 13. listopad 2009 To sa stalo??? Tie dvere sa otvárajú šikmým pohybom von z auta, to by kefy samé neurobili. Citovat
hnusoba Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 Původně zaslal: P607Olda To sa stalo??? Tie dvere sa otvárajú šikmým pohybom von z auta, to by kefy samé neurobili. Nemyslel som to takto. Ale kefy ako sa točili tak vonkajšiu kľučku \"potiahli\" pohybom ako keby si z vonku rukou otváral dvere kľučkou a dvere už išli samé Citovat
ozzy56 Odesláno 15. listopad 2009 Odesláno 15. listopad 2009 Původně zaslal: hnusoba Původně zaslal: P607Olda To sa stalo??? Tie dvere sa otvárajú šikmým pohybom von z auta, to by kefy samé neurobili. Nemyslel som to takto. Ale kefy ako sa točili tak vonkajšiu kľučku \"potiahli\" pohybom ako keby si z vonku rukou otváral dvere kľučkou a dvere už išli samé vím,jak to myslíš,ale to je možné jen u elektricky otvíraných dveří,néé?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.