Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

uplne malinkym pismem a skoro pruhlednym pisou nad tim hornim banerem, ze zobrazovany cas prohlizecem je jen orientacni, a ze skutecny cas je vypocitavan na mikrosekundy podle casu na jejich serveru .... hahahaha :D:D:D

takze bych se stejne netrefil :)

Odesláno
Původně zaslal: BV406

uplne malinkym pismem a skoro pruhlednym pisou nad tim hornim banerem, ze zobrazovany cas prohlizecem je jen orientacni, a ze skutecny cas je vypocitavan na mikrosekundy podle casu na jejich serveru .... hahahaha :D:D:D

takze bych se stejne netrefil :)

Přesně... tak rychlá nejsem:D:D

Odesláno

Možná jsem blbej - ale u produktů je nastaven \"příhoz\" 10h, cena SMS je ale 30,- Kč - kolikrát tedy budu muset přihodit desetník za 30,- Kč, než se cena dostane na reálnou sumu?

Odesláno

Tam nejde o reálnou sumu,to je jen trik,aby mohly inzerovat např.: Vydražte si plazmu 100cm za jeden tisíc.

Skutečnost je potom taková oni pak od lidí získají 10.000 x 30,- (pokud by všichni přihazovaly přes sms) a maj výdělek 300 tisíc a to se potom vyplatí.

Čísla jsou nadsazený ale pravý smysl jsem nastínil.

Podobně je to i tady http://www.licituj.cz/

[upravil dne 11/11/09 Voighta]

Odesláno

Voighta to vystihol, ide presne o to, cez SMS sa im hodnota produktu niekolkonasobne vrati a \"vitaz\" je rad ze ma nieco relaticne lacno, avsak sanca vyhrat je mala, je to ako kazda hlasovacia sms sutaz:nevim

Odesláno

Voighta .. pred par mesici kdy me to poslal kamos jako super moznost levne ziskat zbozi tak prvni ma reakce byla ze je to peknej podvod na lidi a nedalo mi nespocitat si par uz dokoncenych \"aukci\" a rozhodne Tva cisla nejsou nadsazena.. ja jen v uzasu obdivoval lidi kteri tohle vymysleli protoze je to tak neuveritelne jednoduchej a na prvni pohled neodolatelnej system ze je neskutecny ze to k nam dorazilo az ted :D Ale aspon je videt ze i dnes se da stale vymyslet system jak si za par mesicu nahrabat miliony :D

Odesláno
Původně zaslal: Voighta

Tam nejde o reálnou sumu,to je jen trik,aby mohly inzerovat např.: Vydražte si plazmu 100cm za jeden tisíc.

Skutečnost je potom taková oni pak od lidí získají 10.000 x 30,- (pokud by všichni přihazovaly přes sms) a maj výdělek 300 tisíc a to se potom vyplatí.

Čísla jsou nadsazený ale pravý smysl jsem nastínil.

Podobně je to i tady http://www.licituj.cz/

[upravil dne 11/11/09 Voighta]

plus púredpokladam poplatky operatorovi

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...