ondra123 Odesláno 7. listopad 2009 Odesláno 7. listopad 2009 toto jsem potkal cestou z HK do RK neodolal jsem a vytáhl foťák a pokusil se vyfotit.. omluva za kvalitu Citovat
Demo Odesláno 7. listopad 2009 Odesláno 7. listopad 2009 starej chleba do JZD, nic neobvykleho..... Citovat
marko306 Odesláno 7. listopad 2009 Odesláno 7. listopad 2009 stačilo by s tým prísť aj do nejakej menšinovej osady a tiež by sa o to hádam pobili Citovat
Demo Odesláno 7. listopad 2009 Odesláno 7. listopad 2009 marko306 - jen suchý chleba? to by byla \"ďyškrymynácya\" Citovat
AnotherOne Odesláno 7. listopad 2009 Odesláno 7. listopad 2009 Tak potom ešte poliať vodou. To už by nemohli protestovať. Citovat
ondra123 Odesláno 7. listopad 2009 Autor Odesláno 7. listopad 2009 jojo.. a pak na silnici potkáváte poztrácené bochníky.. Citovat
Šalda Odesláno 7. listopad 2009 Odesláno 7. listopad 2009 Původně zaslal: dolly1010 To vezli do Tesca V Tescu mají náhodou dobrej chleba, aspoň u nás Brně Citovat
kobra Odesláno 7. listopad 2009 Odesláno 7. listopad 2009 No a pak si nasadí igelitové rukavice a podávají Vám ho přes pult. :D:D Citovat
dolly1010 Odesláno 7. listopad 2009 Odesláno 7. listopad 2009 Původně zaslal: Šalda Původně zaslal: dolly1010 To vezli do Tesca V Tescu mají náhodou dobrej chleba, aspoň u nás Brně Však jo, mě jen nenapadnul nějakej jinej velkej obchoďák Citovat
Šalda Odesláno 7. listopad 2009 Odesláno 7. listopad 2009 třeba Albert, podle mě jeden z nejhorších obchodů u nás, nesnáším ho:) Citovat
dolly1010 Odesláno 7. listopad 2009 Odesláno 7. listopad 2009 No mi připomíná nejdebilnější reklamu a žlutomodrý leták Berry Citovat
Medvěd Odesláno 7. listopad 2009 Odesláno 7. listopad 2009 Budu trošičku , ale k tématu to je V 90tých letech jsem jezdil jednoho východočeského města, kde jsem se seznámil s majitelem poměrně velkých potravin. Jednou (to už jsme spolu vypily hezkých pár piveček i panáků) jsme zase seděli v hospodě, když mi začal vyprávět příběh jeho dodavatele - pekaře. Kluk začínal z ničeho, nabral nějaký úvěry na rozjezd a časem se rozhodl, že potřebuje 2 - 3 skříňové Avie, aby mohl zboží rozvážet dál. V té době se dozvěděl, že pohřební služba v Praze prodává téměř zadarmo 3 Avči, v kterých se vozily rakve na soudní. Protože stav aut byl slušný a cena příjemná, rozhodl se auta pořídit a následně po vyčištění v nich rozvážel pečivo. To vše fungovalo až do chvíle, kdy přišla na kontrolu pekárny hygiena či co a když zjistili, že se vozí pečivo v autech z pohřební služby, dostal kluk flastr takovej, že celou pekárnu do roka zavřel. Zní to možná neuvěřitelně, beru jak jsem u pivka nakoupil - ale reálné to podle mě je. [upravil dne 7/11/2009 Medvěd] Citovat
dolly1010 Odesláno 7. listopad 2009 Odesláno 7. listopad 2009 Ach ten berňák (nebo hygiena)...a přitom by to mělo bejt jedno, když jsou vyčištěný Ale ten pocit že se vozí chleba v autě ve kterým ležely mrtvoly Radši nevědět Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. listopad 2009 Odesláno 7. listopad 2009 To je uplně jedno, ono i kdby to měl nový tak by si třeb taky jednou za čas tím autem odvezl nábytek, nebo cement, případně hnuj na zahrádku, jenže by to na ty hygieně nevěděli, no :D Citovat
Medvěd Odesláno 7. listopad 2009 Odesláno 7. listopad 2009 HANZALÍK to dělá přesně tak, jak píše Radek. Má pár stálých kšeftů (TESCO, Dobrá voda a pod.) a k nim samozřejmě bere i doplňkové rozvozy - takže klidně poveze do stavebnin cihly a odtud do TESCA a veze jídlo (ale údajně tam kontrolují ložnou oplochu návěsu, aby byla čistá). Citovat
kobra Odesláno 7. listopad 2009 Odesláno 7. listopad 2009 takže ji po složení nákladu zamete smetákem , co je opřenej o rampu. stejně to dělaj šoféři, co vozej kamna [upravil dne 7/11/09 kobra] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.