Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Šalda

Původně zaslal: dolly1010

To vezli do Tesca :D

V Tescu mají náhodou dobrej chleba, aspoň u nás Brně;)

Však jo, mě jen nenapadnul nějakej jinej velkej obchoďák :super

Odesláno

Budu trošičku :xvul, ale k tématu to je

V 90tých letech jsem jezdil jednoho východočeského města, kde jsem se seznámil s majitelem poměrně velkých potravin. Jednou (to už jsme spolu vypily hezkých pár piveček i panáků) jsme zase seděli v hospodě, když mi začal vyprávět příběh jeho dodavatele - pekaře. Kluk začínal z ničeho, nabral nějaký úvěry na rozjezd a časem se rozhodl, že potřebuje 2 - 3 skříňové Avie, aby mohl zboží rozvážet dál. V té době se dozvěděl, že pohřební služba v Praze prodává téměř zadarmo 3 Avči, v kterých se vozily rakve na soudní. Protože stav aut byl slušný a cena příjemná, rozhodl se auta pořídit a následně po vyčištění v nich rozvážel pečivo. To vše fungovalo až do chvíle, kdy přišla na kontrolu pekárny hygiena či co a když zjistili, že se vozí pečivo v autech z pohřební služby, dostal kluk flastr takovej, že celou pekárnu do roka zavřel.

Zní to možná neuvěřitelně, beru jak jsem u pivka nakoupil - ale reálné to podle mě je.

[upravil dne 7/11/2009 Medvěd]

Odesláno

Ach ten berňák (nebo hygiena)...a přitom by to mělo bejt jedno, když jsou vyčištěný :D Ale ten pocit že se vozí chleba v autě ve kterým ležely mrtvoly :D Radši nevědět :D

Odesláno

HANZALÍK to dělá přesně tak, jak píše Radek. Má pár stálých kšeftů (TESCO, Dobrá voda a pod.) a k nim samozřejmě bere i doplňkové rozvozy - takže klidně poveze do stavebnin cihly a odtud do TESCA a veze jídlo (ale údajně tam kontrolují ložnou oplochu návěsu, aby byla čistá).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...