Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Článek v nehodovosti v ČR!Peugeot mezi ne nepatri!

Recommended Posts

Odesláno

Dovolit modrý z nebe ne, ale bokem se to háže líp jak 306, to jo.

Jo, a nezapomeňte - luxusní auta hoří protože píst proletí ojnicí a vstřiky sou zmatený.

Odesláno

Jako pro mě to není právoplatná analýza. Proč je skara škodovka rozdělená na modely a ostatní auta ne? Proč čtvrtý v žebříčku je superB a ostatní jsou jen značky. Já mám pocit, že kdyby daly škodovku jako jednu značku tak by to asi vyhrála. že by se tady někomu něco nehodilo do krámu?

Odesláno

Tak je jasne ze Skodovka by to vyhrala...ale neviem preco porovnavaju zacku vozu vs. nehodovost, ked percentualne je Skodoviek v CR najviac, tak logicky najviac buraju:aut...verim tomu ze ten rebricek sa dost zhoduje s predajnostou znaciek, je jasne ze Ferrari nebude na prvych miestach ked ich tu jazdi mozno 5:nevim

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Jo, a nezapomeňte - luxusní auta hoří protože píst proletí ojnicí a vstřiky sou zmatený.

Jo, tak tenhle článek jsem četl a hýkal jsem pak smíchy ještě dobrou půl hodinku... :D Nevím, kterej blb na iDnes přiměl nějakého svého pisálka k tomu, aby psal o něčem, o čem vůbec nic neví, ale zřejmě to byl velký blb a ten pisálek taky, protože se snažil působit fundovaně. :D

//edit: sorry iDnes, tohle bylo vyjímečně na tn.cz. :roll

[upravil dne 3/11/09 Fakir]

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

Jako pro mě to není právoplatná analýza. Proč je skara škodovka rozdělená na modely a ostatní auta ne? Proč čtvrtý v žebříčku je superB a ostatní jsou jen značky.

bo bylo treba vyselektovat mainstream, ktery se bude v hospode placat po ramenou a horlive pritakavat do doskusi pod clankem.

na to je superb uz moc snobska kara :)

Odesláno

Zaujimave: Pak stačí mírné drcnutí podvozkem o propadlý kanál a neštěstí je na světě. Motor se sekne, kliková hřídel proletí ojnicemi, písty se zakousnou do bloku válců a do žhavého prasklého bloku zmatené vstřikovače ještě napumpují další dávku benzínu.

Odesláno

Co článek, ale ty komentáře :D

omg co je to za zmatenej článek ? většinou přeci u sporťáků chytá plastové krytí, a klika skrz ojnici ????? Ať se autor nejdřív podívá na schéma motou a ukáže si na kliku a na ojnici zmateně vstříkne palivo :) zmatenej je autor, auto neni zmatený je to stroj !!ten zmateně nestříká :). nojo taky jsem byl na Měsíci , zítra letím kolem Venuše hrát na Mars golf tak mi držte palce ať stihnu nafukovacího slimáka,to bych jinak musel leťet nosorožčí veverkou. :) zatím

Odesláno

Jako je to uplna kravina to je pravda.Hlavne to je v ridicich co to ridi.Ale tak zas na druhou stranu to je taky zajimavy takovahle statistika,:) kdyz si to vezmete ze Peugeotu a Citroenu tady taky jezdi sra.ek a v zadny statistice tam nebyly.Jinac y komentare jsou fakt o nicem_!!:D

[upravil dne 4.11.2009 Pllaša]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...