Pinin Odesláno 27. říjen 2009 Odesláno 27. říjen 2009 Zdravim, mam Peugeot 206 1.9D \'00, auto sem koupil nedavno v autobazaru. Najel sem s nim asi 200km a dneska se mi dvakrát stalo, že na dálnici při 130 auto najednou ztratilo výkon i s pedálem na podlaze. Následně při sjezdu z dálnice mi to chcíplo, jelikož je ale sjezd na kopci auto sme nechali rozjet a nastartovali sme v poradku. Nicmene za dalsich 45 minut sem jel auto projet znova, stejnej usek s dalnici a pri sto triceti stejnej pribeh, opet autu klesal vykon a auto nam chciplo vicemene na stejnym miste. Pri pokusu auto opet roztlacit, i z kopce se mi to uz dal nepodarilo. Motor ma pri rotaceni tendence chytat, ale nerozbehne se a nejsou slyset ani nijaky podezrely zvuky Na miste se motor taky toci, ale nechyti vubec. Napada me palivovej filtr, nebo palivovy cerpadlo samo. Nemate nekdo nejaky zkusenosti s timhle problemem? Auto dam co nejdriv do servisu a na diagnostiku. Diky, Citovat
xmichaelox Odesláno 27. říjen 2009 Odesláno 27. říjen 2009 fuha, to tazko pocedat, mozno filter a mozno blbne imo,,, a mozno uplne cosi ine,, kdo vi, treba skusit diagnostiku, ta povie viac Citovat
wooody Odesláno 27. říjen 2009 Odesláno 27. říjen 2009 já bych to reklamoval z5 v bazaru, pokud vim tak máš záruku půl roku Citovat
xmichaelox Odesláno 27. říjen 2009 Odesláno 27. říjen 2009 jj, tiez je to moznost,,, a ak to bolo kupovane v \"slavnych\" Ackach, tak sa ani nedivim, ze auti blbne,,, nakolko sa tam umyvaju motorove priestory fulcronom a pak sa vapkou vystriekaju,,, takze je dost mozne, ze tam je kdesi v elektrike voda......... Citovat
marko306 Odesláno 27. říjen 2009 Odesláno 27. říjen 2009 skúsil by som pozrieť v prvom rade palivový filter alebo sitko v nádrži, či neni náhodou zapchaté Citovat
olda Odesláno 27. říjen 2009 Odesláno 27. říjen 2009 Přesně tohle mi dělala 306,všechny filtry nový a dělalo to pořád,nakonec to bylo totálně zalepený sítko v nádrži,po vyčištění je klid do dneska. Citovat
Pinin Odesláno 27. říjen 2009 Autor Odesláno 27. říjen 2009 Nn, z Áček to není. Vrátit ho, to je možnost, ale raději bych si ho nechal, líbí se mi a už mi za těch pár týdnů tak nějak \"přirostlo\" k srdci. Dám ho na diagnostiku a snad to nebude nic hroznyho. I tak ale prosím o další rady, co by s tím mohlo být. Nějaké další zkušenosti? Jinak jede auto pěkně, jen za studena míň táhne. Citovat
serzo33 Odesláno 27. říjen 2009 Odesláno 27. říjen 2009 Kedysi sme mali dieslovu ibizu,z nicoho nic zacala stracat vykon na dialnici,pedal na podlahe,aj motor skapal ,nemohli sme nastartovat.Po dlhom dlhom zistovani mechanik zistili za v nadrzi je bordel a ten upchaval nasavacie sitko,po kompletnon vycisteni celeho systemu bolo po problemoch. Citovat
olda Odesláno 27. říjen 2009 Odesláno 27. říjen 2009 Diesel se musí ohřát,jestli mu budeš šlapat na krk za studena,tak Ti udělá motor brzo pápá Citovat
marko306 Odesláno 27. říjen 2009 Odesláno 27. říjen 2009 člen Katro mal tento problém alebo podobný, nakoniec zistil, že sitko v nádrži mal úplne upchaté od bordelu. Citovat
Pinin Odesláno 28. říjen 2009 Autor Odesláno 28. říjen 2009 Ráno jsme do toho koukali skoro celá rodina a na to sítko to nevypadá. Vypadá to spíš na čerpadlo, jakoby vůbec nešla nafta do motoru... Včera šlo auto ještě nastartovat, teď už vůbec. [upravil dne 28/10/09 Pinin] Citovat
David1400 Odesláno 28. říjen 2009 Odesláno 28. říjen 2009 ještě bych přešel všechny spoje hadiček zda motor někde nepřisává vzduch do nafty. Měl jsem stejný problém u služebního Berlinga 1,9D a byla prasklá trubička od nádrže k motoru... Citovat
Pinin Odesláno 28. říjen 2009 Autor Odesláno 28. říjen 2009 Díky za všechny rady. Auto už snad zítra poputuje do servisu, tak uvidíme, co tam odhalí. Snad to nebude zas něco astronomickýho, uffff... Citovat
xmichaelox Odesláno 28. říjen 2009 Odesláno 28. říjen 2009 ak si myslis, ze je to cerpadlo, tak napoj ihlu priamo od baterky a skus pretocit Citovat
Fusion Odesláno 28. říjen 2009 Odesláno 28. říjen 2009 Jak se člověk dostane k tomu sítku v nádrži, např. u Partnera? Citovat
Pinin Odesláno 31. říjen 2009 Autor Odesláno 31. říjen 2009 Tak jste měli pravdu. Byl totálně zas-aný palivový systém. Asi do toho předchozí majitel lil nějakou divnou naftu, hehe. Snad už teď bude vše OK. Díky. Citovat
dexx Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 tiez by ma zaujimalo ako sa dostat k tomu sitku. Ten plastovy kryt co je pod sedackami som dal dole, poodpajal vsetky hadicky a konektory ale ked som chcel nasledne odsrobovat ten uzaver tak nesiel. Srobuje sa to vlastne alebo ako to mam dat dole? Poradte prosim.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.