Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Yantschi

A este obrazok bezpecnostnych klapiek. Dal som zvrchu dve (to je ta strieborna sulina nad znakom peugeotu a druha je vedla nej) a tretiu som dal zboku, jak je skrtiaca klapka.

[Edited on 28.10.09 by Yantschi]

jak si vyrobil ty bezpečnostní klapky ?? taky bych si ja tam raději dal.....

[upravil dne 29/10/2009 Béďa]

Odesláno
Původně zaslal: martin.holub

Původně zaslal: Yantschi

A este obrazok bezpecnostnych klapiek. Dal som zvrchu dve (to je ta strieborna sulina nad znakom peugeotu a druha je vedla nej) a tretiu som dal zboku, jak je skrtiaca klapka.

[Edited on 28.10.09 by Yantschi]

Tak mi volala slečna ze servisu od Chodury - oprava za 2950,- , prý tam dali starší hliníkové sání (na tom jsme se domlouvali), nové čidlo teploty vzduchu a myslím i čidlo tlaku oleje (?). Opraveno za cca 1,5 dne. Na důvod, proč se to mohlo stát se zeptám při přebírání auta. ;)

Tak jsem si auto dnesl odvezl ( 2850,- ), mechanik mi řekl , že důvod není úplně jasný, ale mohlo to být třeba netěsným LPG systémem (teď jsem udělal radost odpůrcům plynu :-) ), nebo třeba nějakýma neodvětranýma párama. A prý mi nezaručí, že se to nestane znovu, takže teď trnu při každém startu a očekávám \"dělovou ránu buch buchbuch buch :-)

Mám si nechat pořádně zkontrolovat LPG - pro jistotu

Jo a mám tam zase plastové sání - hliníkové neměl - ŠKODA

Odesláno

Netěsnosti kontrilujíé každý rok na revizi LPG zařízení nee?

Mím systém Magic II a tam by to prý nemělo nastat. Jde o to, aby autí startovalo na benzín a ne na LPG a to za všech okolnost a to i zvýšená, již připravená teplota vody resp. předehřevu LPG.

Ty nespálené páry,jak někdo píše, jakmohou býti v sání? ty by se měly nasát do motoru nee?

• O 2 roky později...
Odesláno
Zdravím, tak jsem si dneska přišel ráno k autu, zasunu klíček, zapnu elektriku a startuju. Motor se dvakrát protočil a pak rána jako z děla a z pod kapoty šedý kouř....... :myslim

tak jsem otevřel kapotu, odpojil rychle baterku a pak zkoumal škody......pod autem kusy sání a pod krytem motoru se znakem \"peugeot\" další kousky sání ..... PROSTĚ PARÁDA !!!!. Kámoš mně odtáhnul do Šenova k panu Chodurovi a teď jen čekám na sdělení, kolik mně ta legrace bude stát :(

Dobrý, ne ? :bacha

Upraven název vlákna, ten CAPS LOCK příště vynech! Díky Béďa.

[upravil dne 27/10/2009 Béďa]

Zdravím všechny .... tak po dvou letech opět to samé !!! Rána při startování jako z děla, sání rozstřelené ... už mně to fakt nebaví .................... Nemá někdo na prodej starší sání na P406 Break 1,8 81kW - r.v. 1998 ???

Odesláno

Tak mi volala slečna ze servisu od Chodury - oprava za 2950,- , prý tam dali starší hliníkové sání (na tom jsme se domlouvali), nové čidlo teploty vzduchu a myslím i čidlo tlaku oleje (?). Opraveno za cca 1,5 dne. Na důvod, proč se to mohlo stát se zeptám při přebírání auta. ;)

Bez citace obrázků. Díky

[upravil dne 29/10/2009 Béďa]

No, on tam už hliníkové měl, teda psal to.

[upravil dne 18.5.2012 08:49 od mmmb]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...