Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Páčka tempomatu

mám tiež záujem o tempomat do P-307 2,0 HDi r.v. 2003 ale nedarí sa mi nájsť ponuku na páčku. Zatial som ju našiel len v Peugeote s tým. že mi neručia že to bude fungovať. Ale keď ju objednám musím si ju vziať. Neviete niekto poradiť kde by som páčku kúpil za rozumnú cenu hoci aj staršiu. Diagnostiku mám vlastnú takže si to oživím dúfam aj sám.

Odesláno

Ja mam tiez vsetko natahane origo a pred 2 rokmi mi v servise pri poziadavke napichnut packu a povolit ju v PC, povedali ze sa to neda a za to ma odlahcili o 1000korun /dobraci-babraci z PF auto v BA/ . Teraz mam dia a jeden dobry chalan mi na skusku pozical packu zo svojho auta a FUNGUJE. Takze aj ja zhanam packu....

Odesláno
Původně zaslal: drobec.sk

chlapi mám dotaz.

Mne ide tempomat,ale sa nezobrazuje na display rýchlosť.keď som to aktivoval cez PP2000 tak mi to vyhodilo,že v mojom roku výroby (2003) sa vyrábali BSI čo podporovali zobrazenie na display a čo nepodporovali zobrazenie na display. Mám teda otázku ako by som sfunkčnil zobrazenie nastavenej rýchlosti tempomatu na display.Treba vymeniť BSI?? alebo stačí prehrať novší soft....

dik za odpovede

Nikto mi nevie poradiť?? jedná sa mi o to,že chcem sprovozniť aj obmedzovač rýchlosti. pedál na plyn s obmedzovačom mám ale nefunguje mi to,lebo mi nejde zapnúť obmedzovač. stále píše OFF.

Odesláno

Ahojte, dnes som namontoval páčku tempomatu do P 307 2.0 HDi r.v. 2003 a nič. Teraz neviem - nepodporuje tempomat moje BSI alebo som použil nevhodnú páčku? Použil som páčku s obmedzovačom rýchlosti nie základnú s možnosťou ON - OFF. Vie niekto poradiť ?

Odesláno

Dodělávaný tempomat na voze P307 má svoji hlavu. Mám ho montovaný v autorizovaném servisu a vše fungovalo bez problémů. Před nějakakou dobou mi během cesty vypadl a display hlásil chybu, která znamená návštěvu servisu. Byl jsem docela vytočený, ale asi po dalších 300km ještě během té cesty se tempomat zase chytil a od te doby většinou jde, ale má své dny.

Odesláno

Ja mam zas taký problém že som páčku namontoval, cez diagnostiku povolil v BSI ale v ECU motora mi nejde povolit. Respektive je tam moznost povolit tempomat ale ked chcem ulozit nastavenie vypise ze sa neda nastavenie ulozit alebo nieco take. Zaujimalo by ma ci by pomohlo aktualizovat ECU motora. Bol som v Peugeote ale samozrejme mi povedali ze to nevedia aktualizovat.. Bohuzial cez moju diagnostiku z ciny sa neda aktualizovat ECU :fnuk

• O 2 měsíce později...
  • O 3 roky později...
Odesláno

m3t4L_m4n no ja ma ten samy probem nejde ulozit zmenu :grr ale packa reaguje aj na dyspleji ukazuje jak tempomat tak omezovac aj rychlost jde namackat ale nejde porat tam mam OFF hmm :( mam tam aj vsechny spinace aj sem ich propipnul z meřakem ok. diagnostika Lexia 2000 co ted s tym ???

Odesláno

ne ne dnes jsem ho tam cpal kamos chtel povolit v pc a nechce ulozit zmenu .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...