Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Náhrada za Džbán - návrh (hlasování bude ukončeno ve čtvrtek 15.10. ve 20 hodin)

Náhrada za Džbán - návrh (hlasování bude ukončeno ve čtvrtek 15.10. ve 20 hodin)  

1. 1. Náhrada za Džbán - návrh (hlasování bude ukončeno ve čtvrtek 15.10. ve 20 hodin)

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Po té, co se na Džbáně cenově zbláznili jsme s Johnem začali hledat \"náhradní řešení\". Napadla nás samozřejmě restaurace Peugeot-club, která ale má několik mínusů (málo míst k sezení - řešitelné, momentálně se scházíme v počtu cca 15 lidí, špatné parkování - vždycky se nějak zaparkovalo, občas byly docela problémy s kvalitou jídla - asi nejzávažnější, ale pamatuju si, že to byl právě důvod proč jsme se vrátili zpět na Džbán).

Trošku jsem tedy pátral po netu a objevil jsem tuto restauraci

http://www.cinda-restaurace.cz/

Jedná se o restauraci na Smíchově s bezproblémovým parkováním a vcelku příjemným personálem (jak jsem dnes osobně zjistil). Ceny a výběr jídel mi přijdou docela slušné, tak se ptám, zda tuto restauraci vyzkoušíme nebo zda má někdo jiné, lepší řešení?

[upravil dne 7/10/2009 Medvěd]

Odesláno

Proti Club Restaurantu Peugeot nic nemám, ale změna je život a do Cindy to mám podstatně blíž, takže jsem hlasoval pro :)

Jsi si Medvěde jistý tím bezproblémovým parkováním? Hlouběji na ostrově netuším jak to je, ale když jsem byl naposledy někde kolem první třetiny od mostu, parkovalo se tam dost natěsno a kdo nesklopil zrcátka, měl slušnou pravděpodobnost toho, že o ně během parkování přijde. To jsem tam byl kolem půl šestý odpoledne, tedy akorát tak v čas, kdy se sjíždíme na sraz...

Odesláno

Před restaurací je dost místa.

Abych nalil rovnou čistého vína - jeden mínus Cindy mě napadá a tím je příjezd. Jediný možný je od Barrandovského mostu a u pumpy SHELL odbočit vpravo - pojede-li někdo po smíchovské straně, musí přejet přes Barranďák do Modřan, tam se otočit a najet zpět - jinak se na ostrov dostat nedá.

Odesláno

budu stručný a trefný :

nesmyslné místo, když vemu v uvahu že tam budem jezdit v tydnu a navic odkud je většina srazistů tohoto minisrazu. volilbyc kraj prahy s dostupnosti mhd

Odesláno

Týden je snad dost času - jde o to, abychom nehlasovali o něčem a ve finále tam třeba nebylo plno (existuje taky něco jako rezervace - ale dělat rezervaci když nevím zda vůbec bude zájem není můj styl).

Odesláno

Dojedu asi všude, ale spíš se příkláním k Peugeot restauraci, u toho ostrova mám vážné obavy jak se tam v šest večer probít Prahou... Každopádně chápu že pro jiné je toto umístění naopak výhoda, a tak se podřídim většině ;)

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

proč je hlasovani jen tak kratko?

ja bych se priklanel k tem počernicim , jirko,scratchi kde jste ?:D

To se zase nelíbilo kvůli placení za parkování.

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

To se zase nelíbilo kvůli placení za parkování.

Ano, platit za parkování na pozemku restaurace když v té restauraci normálně konzumuju mi přijde docela úchylné (bavíme-li se o Chvalské tvrzi).

Ještě zkusím prověřit tohle

http://www.trojacatering.cz/lodenice

to by mohlo možná být dopravně přístupnější (ale nevím jestli nejsou \"jen sezonní\", podle stránek to ale nevypadá).

Odesláno

Ad Chvalská tvrz - Scratch mi posledně vysvětloval, že když je tam člověk vozem a konzumuje v některé z restaurací, na vyžádání dostane u obsluhy restaurace potvrzenku o konzumaci a parkovné neplatí.

Odesláno

S Cindou dobrá zkušenost z kamarádovy akce. Ad doprava - pro nás pěší coby pár kroků od zastávky Lihovar, nebo stylovka přívozem ze Žlutých lázní, ideální.

Odesláno

Dnes jsem se byl pro klid duše podívat na té Tróji - nevypadá to zle, ale bohužel pro nás se v zimních měsících řídí zavíračka podle hostů (pokud \"nejsou lidi\", tak se zavírá klidně ve 20 hodin a 15 lidí není pro ně tak zajímavé, aby měli otevřeno aspoň do 22).

Takže loděnice Trója http://www.trojacatering.cz/lodenice tímto padá

[upravil dne 8/10/2009 Medvěd]

Odesláno

tak taky se pridam, nehlasuji protoze jsem ovlivnen, ale aspon takto.

Pro ty co nadavaji na dostupnost, taky jsem se musel kolikrat proklatit pres centrum, letnou apod.

Co se tyka Smichova - mam to z prace k lihovaru 10 minut busem, 15 minut autem - takze mi to i vyhovuje, ale plne chapu, ze to pro spoustu lidi neni nejlepsi misto.

Pocernice - mam to mooooc blizko, Chvalska tvrz je fajn restaurace, ale trosku draha, pizzeria nam neudela rezervacku a Legenda se strasne zkazila, snad jen cinani na chvalech jedou porad v pohode :-). Kdyz se jde do pizzerie nebo do chvalskeho zamku, tak obsluha vydava parking ticket a neplati se za parkovani, jinak ano.

Docela se mi libil sraz pod Bulovkou.

Potom je výborná restaurace U Kiliána, je velká, rozumní majitelé, parkování se taky dá vyřešit, ale je na kraji Satalic, takže pro nemobilní je to na metro ČM a odtamtud 10 minut busem 186 (nejezdi pry nejcasteji)

Pak me uz napada jen Karel (chabry) nebo restaurace Kobyla na Kobyliskem namesti, ale parking neni nejlepsi

Restauraci pezot zavrhuji kvuli pomeru kvalita/ochota/cena/dostupnost

Ale muzeme se sejit v Ikee, maji tam ted 50 procent slevu na jidlo :D

[upravil dne 9/10/2009 Scratch]

Odesláno

na Cinde obcas akce delame a zadny problem jsme nikdy nemeli.....

jsem proti zahradnaku - pomer cena/vykon(rozumej spis ochota a vstricnost se nekolikrat neosvedcil...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...