Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

tak sem prisel o kola

Recommended Posts

Odesláno

Předpokládam, že by asi na ně nepomoho fígl, kterej si připravili na mě v pneuservisu............hodně utažený šrouby.......zloději mají určitě dobrej klíč a dost síli....:mad:

Odesláno

Jak Bohumil dal odkaz. Je to šroub, co pasuje na tvé auto, akorád má netypickou hlavu na kterou se nasazuje klíč při povolování a utahování. K sadě šroubů (4ks = 4 kola po jednom) je ještě redukční hlava co je protikusem ke šroubu a druhá strana má šestihran na klasickej klíč na kola.

Prevedení hlavi šroubu je vždycky atip a možnost si koupit si sadu bezp. šroubů a pak s tím vořechem ukrást kola sousedovi taky s besp. šroubama je téměž mizivá. Každá sada má jinačí provedení jednotlivejch pinů a proto shoda je velice nepravděpodobná. Respektive jsem ještě neslišel, že by někdo ukradl kola s bes. šroubama. Pokusů už jsem zažil hodně, ale nikdy úspěšné. Ceny kolem 400 - 700 za běžnou sadu.

Guest Ludweek
Odesláno

jeste tady davejte navody na to jak ty kola ukrast :)

clovek se z chyb uci...je jenom skoda ze me ta chyba stoji tolik penez...a ze az ted sem si objednal ty bezpecaky :(

je fakt ze sem je chtel vymenit za 15\" ale aspon sem je moh jeste nejak zpenezit nebo neco...ted muzu leda hov**

Odesláno

Já nedávám návod jak kola ukrást :bojim, já tady jen propaguju bezpečnostní šrouby, ale nejjistější je stejně uzavřenej dvůr nebo garáž - to je jasný.

Odesláno
Napsán autorem Kik

2 Sepp: Myslím, že ani 1 000 000-ti hranem bys šroub s kulatou hlavou a s vystouplýma pinama nepovolil :)

2 Sepp: A navíc si myslim, že né každej má podobnej klíč při ruce. I tím riziko krádeže podstatně snížíš. Nějaký připubertlí fe?áci se s tim prát nebudou. :papa

Odesláno

já bych si vyrobil nějakej vlastní šroub a klíč... a taky asi budu muset, protože litý kola, který sem dávno sundal už budou hotový a nejspíše velmi pěkný, sice ne moc velká hodnota, ale když se kradou plecháče....

Odesláno
Napsán autorem Ludweek

clovek se z chyb uci...je jenom skoda ze me ta chyba stoji tolik penez...a ze az ted sem si objednal ty bezpecaky :(

je fakt ze sem je chtel vymenit za 15\" ale aspon sem je moh jeste nejak zpenezit nebo neco...ted muzu leda hov**

bezpecnostni srouby na kola fungujou na stejnym principu, jako ostatni zabezpecovadla... v podstate jde o to, aby ukrast tvoje kola dalo vic prace nez kola auta co stoji vedle tebe... vetsina zlodeju da totiz vzdy prednost snazsimu lupu (jsou liny, jako ostatne vsichni lidi :) )

takze bezpecnostni srouby k litym kolum urcite koupit! sice se daj prekonat (prekonat se da vsechno) ale vetsine corkaru to za tu namahu nestoji a jdou radsi o auto dal, ktery bezpecnostni srouby nema (sry Ludweeku, je to drsny ale je to tak)

Guest Ludweek
Odesláno

2 impact: jasne ze tohle vsechno chapu ...jen sem trochu naivni clovicek a z ty moji naivity sem si myslel ze me se tohle proste stat nemuze .) bezpecaky sem vcera koupil a namontoval :)

Odesláno
Napsán autorem impact

Napsán autorem Ludweek

bezpecnostni srouby na kola fungujou na stejnym principu, jako ostatni zabezpecovadla... v podstate jde o to, aby ukrast tvoje kola dalo vic prace nez kola auta co stoji vedle tebe... vetsina zlodeju da totiz vzdy prednost snazsimu lupu (jsou liny, jako ostatne vsichni lidi :) )

takze bezpecnostni srouby k litym kolum urcite koupit! sice se daj prekonat (prekonat se da vsechno) ale vetsine corkaru to za tu namahu nestoji a jdou radsi o auto dal, ktery bezpecnostni srouby nema (sry Ludweeku, je to drsny ale je to tak)

No hele, s mojí 205kou mi rozhodně nejde o to, odradit čóraře-profíky, protože ti ukradnou všechno... jakkoliv zabezpečený. Mě jde o to, aby mě soused kočovného typu nenechal na špalkách, protože mám lepší kola než on. Ten neví, že existují nějaký bezp. šrouby a hned se na to vyflákne... o to mi gouuu...

Odesláno

Na vrub bezpečnostních šroubů :

Na jednom bazarovém parkovišti tu stojí Honda CRX s nádhernejma hliníkáčema a fulgl novejma Michelinama. Auto je nabořený zezadu a už rok kolem toho chodí, že ty kola nemůžou sundat protože tam jsou bezpečnostní šrouby. Už hodně lidí je chtělo, ale bezvýsledně. Jenom mlsně chodí dokola a stojí to dál na dešti. Není redukční ořech, nejsou kola ....

Nikdo tam nikdy nic nenabouchá, je to nesmysl. Bu? si dát tu práci a vyrobit ten ořech (samo, že by to šlo, ale za jakou dobu atd) a nebo navařit matku. Protože by to znehodnotilo kola a je tam ještě hodně málo místa, tak je to nemyslitelný.

Guest Ludweek
Odesláno
Napsán autorem Ladis

Na vrub bezpečnostních šroubů :

Na jednom bazarovém parkovišti tu stojí Honda CRX s nádhernejma hliníkáčema a fulgl novejma Michelinama. Auto je nabořený zezadu a už rok kolem toho chodí, že ty kola nemůžou sundat protože tam jsou bezpečnostní šrouby. Už hodně lidí je chtělo, ale bezvýsledně. Jenom mlsně chodí dokola a stojí to dál na dešti. Není redukční ořech, nejsou kola ....

Nikdo tam nikdy nic nenabouchá, je to nesmysl. Bu? si dát tu práci a vyrobit ten ořech (samo, že by to šlo, ale za jakou dobu atd) a nebo navařit matku. Protože by to znehodnotilo kola a je tam ještě hodně málo místa, tak je to nemyslitelný.

co takhle ten bezpecak navrtat...udelat v nem zavit...nasroubovat nejakej poradnej sroub s matkou kterou dotahnes k tomu bezpecaku aby se to dalo povolit a nejakou pakou to odsroubovat??? sou fakt tak podareny???...teda ty hlinikace :) mozna bych si pro ne prijel kdyby to fungovalo :)

ale chapu co jsi tim chtel rist...uz k tem bezpecakum nebudu tak skepticky :)

[Editován dne 5/8/04 Ludweek]

Odesláno

Ten vořech si musíš dobře uschovat, protože když vykradnou kufr s nářadím a je tam i ten vořech, tak je člověk namydlenej.

Ale údajně to odvrtat jde. Ale dělat bych to nechtěl. :D:cool::papa

Odesláno
Napsán autorem Operator

Ten vořech si musíš dobře uschovat, protože když vykradnou kufr s nářadím a je tam i ten vořech, tak je člověk namydlenej.

Ale údajně to odvrtat jde. Ale dělat bych to nechtěl. :D:cool::papa

Nojo, ale co kdyz budu mit v noci a bude tma,nekde defekt, bezpecnostni hlavici schovanou v bance v trezoru ...

jak pak vymenim to blby kolo ? nebudu taky namydlenej ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...