Marty Odesláno 2. srpen 2004 Odesláno 2. srpen 2004 Předpokládam, že by asi na ně nepomoho fígl, kterej si připravili na mě v pneuservisu............hodně utažený šrouby.......zloději mají určitě dobrej klíč a dost síli.... Citovat
Bohumil Odesláno 3. srpen 2004 Odesláno 3. srpen 2004 Bezpečnostní šrouby - více na www.e-pneu.cz/prislusenstvi, nebo jsou i jiné nabídky. Citovat
Ladis Odesláno 3. srpen 2004 Odesláno 3. srpen 2004 Jak Bohumil dal odkaz. Je to šroub, co pasuje na tvé auto, akorád má netypickou hlavu na kterou se nasazuje klíč při povolování a utahování. K sadě šroubů (4ks = 4 kola po jednom) je ještě redukční hlava co je protikusem ke šroubu a druhá strana má šestihran na klasickej klíč na kola. Prevedení hlavi šroubu je vždycky atip a možnost si koupit si sadu bezp. šroubů a pak s tím vořechem ukrást kola sousedovi taky s besp. šroubama je téměž mizivá. Každá sada má jinačí provedení jednotlivejch pinů a proto shoda je velice nepravděpodobná. Respektive jsem ještě neslišel, že by někdo ukradl kola s bes. šroubama. Pokusů už jsem zažil hodně, ale nikdy úspěšné. Ceny kolem 400 - 700 za běžnou sadu. Citovat
Kik Odesláno 3. srpen 2004 Odesláno 3. srpen 2004 2 Sepp: Myslím, že ani 1 000 000-ti hranem bys šroub s kulatou hlavou a s vystouplýma pinama nepovolil Citovat
impact Odesláno 3. srpen 2004 Odesláno 3. srpen 2004 no, potřeboval bys čtyři a chvilku času... prostě bys ho palicí natlouk na ten bezpečnostní a pak ho povolil... Citovat
Kik Odesláno 3. srpen 2004 Odesláno 3. srpen 2004 No, asi mám malou fantazii, ale nějak si to nedovedu představit. Citovat
Guest Ludweek Odesláno 3. srpen 2004 Odesláno 3. srpen 2004 jeste tady davejte navody na to jak ty kola ukrast clovek se z chyb uci...je jenom skoda ze me ta chyba stoji tolik penez...a ze az ted sem si objednal ty bezpecaky je fakt ze sem je chtel vymenit za 15\" ale aspon sem je moh jeste nejak zpenezit nebo neco...ted muzu leda hov** Citovat
Kik Odesláno 3. srpen 2004 Odesláno 3. srpen 2004 Já nedávám návod jak kola ukrást , já tady jen propaguju bezpečnostní šrouby, ale nejjistější je stejně uzavřenej dvůr nebo garáž - to je jasný. Citovat
Gotrek Odesláno 3. srpen 2004 Odesláno 3. srpen 2004 Nebo rotwailer na dlouhým řetězu uvazaným k tažnýmu... Citovat
Operator Odesláno 3. srpen 2004 Odesláno 3. srpen 2004 Napsán autorem Kik 2 Sepp: Myslím, že ani 1 000 000-ti hranem bys šroub s kulatou hlavou a s vystouplýma pinama nepovolil 2 Sepp: A navíc si myslim, že né každej má podobnej klíč při ruce. I tím riziko krádeže podstatně snížíš. Nějaký připubertlí fe?áci se s tim prát nebudou. Citovat
Fusion Odesláno 3. srpen 2004 Odesláno 3. srpen 2004 já bych si vyrobil nějakej vlastní šroub a klíč... a taky asi budu muset, protože litý kola, který sem dávno sundal už budou hotový a nejspíše velmi pěkný, sice ne moc velká hodnota, ale když se kradou plecháče.... Citovat
impact Odesláno 3. srpen 2004 Odesláno 3. srpen 2004 Napsán autorem Ludweek jeste tady davejte navody na to jak ty kola ukrast clovek se z chyb uci...je jenom skoda ze me ta chyba stoji tolik penez...a ze az ted sem si objednal ty bezpecaky je fakt ze sem je chtel vymenit za 15\" ale aspon sem je moh jeste nejak zpenezit nebo neco...ted muzu leda hov** bezpecnostni srouby na kola fungujou na stejnym principu, jako ostatni zabezpecovadla... v podstate jde o to, aby ukrast tvoje kola dalo vic prace nez kola auta co stoji vedle tebe... vetsina zlodeju da totiz vzdy prednost snazsimu lupu (jsou liny, jako ostatne vsichni lidi ) takze bezpecnostni srouby k litym kolum urcite koupit! sice se daj prekonat (prekonat se da vsechno) ale vetsine corkaru to za tu namahu nestoji a jdou radsi o auto dal, ktery bezpecnostni srouby nema (sry Ludweeku, je to drsny ale je to tak) Citovat
Guest Ludweek Odesláno 4. srpen 2004 Odesláno 4. srpen 2004 2 impact: jasne ze tohle vsechno chapu ...jen sem trochu naivni clovicek a z ty moji naivity sem si myslel ze me se tohle proste stat nemuze .) bezpecaky sem vcera koupil a namontoval Citovat
Luger Odesláno 4. srpen 2004 Odesláno 4. srpen 2004 Napsán autorem impact Napsán autorem Ludweek jeste tady davejte navody na to jak ty kola ukrast clovek se z chyb uci...je jenom skoda ze me ta chyba stoji tolik penez...a ze az ted sem si objednal ty bezpecaky je fakt ze sem je chtel vymenit za 15\" ale aspon sem je moh jeste nejak zpenezit nebo neco...ted muzu leda hov** bezpecnostni srouby na kola fungujou na stejnym principu, jako ostatni zabezpecovadla... v podstate jde o to, aby ukrast tvoje kola dalo vic prace nez kola auta co stoji vedle tebe... vetsina zlodeju da totiz vzdy prednost snazsimu lupu (jsou liny, jako ostatne vsichni lidi ) takze bezpecnostni srouby k litym kolum urcite koupit! sice se daj prekonat (prekonat se da vsechno) ale vetsine corkaru to za tu namahu nestoji a jdou radsi o auto dal, ktery bezpecnostni srouby nema (sry Ludweeku, je to drsny ale je to tak) No hele, s mojí 205kou mi rozhodně nejde o to, odradit čóraře-profíky, protože ti ukradnou všechno... jakkoliv zabezpečený. Mě jde o to, aby mě soused kočovného typu nenechal na špalkách, protože mám lepší kola než on. Ten neví, že existují nějaký bezp. šrouby a hned se na to vyflákne... o to mi gouuu... Citovat
Ladis Odesláno 5. srpen 2004 Odesláno 5. srpen 2004 Na vrub bezpečnostních šroubů : Na jednom bazarovém parkovišti tu stojí Honda CRX s nádhernejma hliníkáčema a fulgl novejma Michelinama. Auto je nabořený zezadu a už rok kolem toho chodí, že ty kola nemůžou sundat protože tam jsou bezpečnostní šrouby. Už hodně lidí je chtělo, ale bezvýsledně. Jenom mlsně chodí dokola a stojí to dál na dešti. Není redukční ořech, nejsou kola .... Nikdo tam nikdy nic nenabouchá, je to nesmysl. Bu? si dát tu práci a vyrobit ten ořech (samo, že by to šlo, ale za jakou dobu atd) a nebo navařit matku. Protože by to znehodnotilo kola a je tam ještě hodně málo místa, tak je to nemyslitelný. Citovat
Guest Ludweek Odesláno 5. srpen 2004 Odesláno 5. srpen 2004 Napsán autorem Ladis Na vrub bezpečnostních šroubů : Na jednom bazarovém parkovišti tu stojí Honda CRX s nádhernejma hliníkáčema a fulgl novejma Michelinama. Auto je nabořený zezadu a už rok kolem toho chodí, že ty kola nemůžou sundat protože tam jsou bezpečnostní šrouby. Už hodně lidí je chtělo, ale bezvýsledně. Jenom mlsně chodí dokola a stojí to dál na dešti. Není redukční ořech, nejsou kola .... Nikdo tam nikdy nic nenabouchá, je to nesmysl. Bu? si dát tu práci a vyrobit ten ořech (samo, že by to šlo, ale za jakou dobu atd) a nebo navařit matku. Protože by to znehodnotilo kola a je tam ještě hodně málo místa, tak je to nemyslitelný. co takhle ten bezpecak navrtat...udelat v nem zavit...nasroubovat nejakej poradnej sroub s matkou kterou dotahnes k tomu bezpecaku aby se to dalo povolit a nejakou pakou to odsroubovat??? sou fakt tak podareny???...teda ty hlinikace mozna bych si pro ne prijel kdyby to fungovalo ale chapu co jsi tim chtel rist...uz k tem bezpecakum nebudu tak skepticky [Editován dne 5/8/04 Ludweek] Citovat
Operator Odesláno 5. srpen 2004 Odesláno 5. srpen 2004 Ten vořech si musíš dobře uschovat, protože když vykradnou kufr s nářadím a je tam i ten vořech, tak je člověk namydlenej. Ale údajně to odvrtat jde. Ale dělat bych to nechtěl. Citovat
Operator Odesláno 5. srpen 2004 Odesláno 5. srpen 2004 Bych se vůbec nedivil, kdyby si na podobných adresách našel svoje kola. www.nobrain-riders.com/elektrony/ Citovat
Kik Odesláno 5. srpen 2004 Odesláno 5. srpen 2004 Taky sem si řikal, když jsem ten odkaz objevil. Citovat
vix Odesláno 5. srpen 2004 Odesláno 5. srpen 2004 Napsán autorem Operator Ten vořech si musíš dobře uschovat, protože když vykradnou kufr s nářadím a je tam i ten vořech, tak je člověk namydlenej. Ale údajně to odvrtat jde. Ale dělat bych to nechtěl. Nojo, ale co kdyz budu mit v noci a bude tma,nekde defekt, bezpecnostni hlavici schovanou v bance v trezoru ... jak pak vymenim to blby kolo ? nebudu taky namydlenej ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.