Honza 22176 Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 Zdravím všechny. Zajímalo by mě jak je to s předními sedačkami.V manuálu je nakreslena možnost otočení sedaček.Hledal jsem nějakou páčku nebo otočný mechanizmus a nic.Je to jen nadstandarní výbava nebo jen neumím hledat? Dík za odpověď.Honza Citovat
Wensdy Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 Moje otočné nejsou. A koukám že všichni máte samé vymoženosti a výbavu. To moje 807 je proti těm vašim žebřiňák bez výbavy Vyhlašuju soutěž kdo má nejmenší výbavu. Kdo má toho nejmíň vyhrává pivo :D Citovat
Haryk Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 mám jen klimu mech.zadní dveře mech.+okna na švihadla,namám roletky,ale mám otočné sedačky, pod sedákem je páčka za kterou se zatáhne a jde otočit jo a ještě bufika kterého chci předělat na závisláka Citovat
Honza 22176 Odesláno 5. říjen 2009 Autor Odesláno 5. říjen 2009 Hm tak to já toho taky moc nemám klima manuál,sedačka manuál,okna,zrcátka v elektrice a to je asi všechno.Ale zase se nemá celkem co pos...at. Citovat
Mildík Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 Já taky nic moc (asi to pivo platim) el. sedačky s vyhříváním, autoklima, el. zadní dveře(krom kufru) a jinak vše na el. bože dej, ať mi neodejde baterka. :roker:D Citovat
btl.a Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 Jsem na tom podobně jak Mildík, jen sedačky mám manuál,ale otočné, xenony. K tomu otáčení uvádím, že je tam ještě jedna páka, ta se zatáhne a sedačkou se otočí, jelikož první majitel to nepoužíval, byly nějak zaseklé a pěkně jsem se namordoval než-li jsem je otočil [upravil dne 5/10/09 btl.a] Citovat
plaz Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 ja el okna el dvere klima auto lednice lcd navigace radio tel otoc sedadla xenony s regulaci svitivosti od 4300 - 12000kelvinu tv dvd sd usb stropni monitor tempomat sklop zrcatka tot asi vse deni svetla uz neni znicila srnka cus Citovat
Wensdy Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 Divim se že moje nemá v předním nárazníku ještě díru na kliku Citovat
Ferry Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 Oddie prodaval otocny sedacky z 806, treba by pasovaly Citovat
mablees Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 Já mám asi zvláštní tip , plná polní bez tempomatu Ale pánové pozor , mám něco co nemáte (asi) , mám na střeše ceduli \"AUTOŠKOLA\" Citovat
Mildík Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 To je nějakej special tuning, co?:D:D:roker Citovat
Petis136 Odesláno 9. říjen 2009 Odesláno 9. říjen 2009 než otočíš sed.řidiče musíš dát dolu ručku-povytáhnout odjišť ovací cudl a ona spadne dolu,ale je pořád zabržděno pak stačí zase zvednout a zůstane nahoře. Citovat
Jirka 807 Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 chci se zeptat kdo máte otočný sedačky mě jdou otočit jen do prostřed až do zadu ale nejdou mi otočit ven jako u šarana nebo galaxe jak to jde vám jinak mam sedačky v elektrice posuv i topení v sedačce. Citovat
Luke 1 Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 Sedačky se otáčeji dozadu vnitřkem auta, ke dveřím to nejde. Citovat
Jirka 807 Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 to je blbé mě by se líbilo otáčet sedačky i ke dveřím líp by se nasedalo jako saran nebo galaxi. Citovat
Milan+ Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 Můžete se někdo kdo máte otočné kouknoutmzda se dá ta točna dodělat dodatečně z nějakého vraku nebo jestli je to součást celé sedačky? Citovat
MP Odesláno 23. listopad 2024 Odesláno 23. listopad 2024 Navážu tady , vyhrabu téma po 14 letech... zeptám se: Jdou nějak bez nějakých velkých záserů hodit otočný sedačky do káry co je neměla ? Dělal to někdo . Ideálně bych chtěl použít svoje sedačky , bo řidičovu mám novou , takže bych vlastně z těch otočnejch použil jen ten bazmek mezi sedačkou a podlahou . Je to reálný spáchat , nebo je to vopruz ? Dělal někdo ? Citovat
oddie Odesláno 23. listopad 2024 Odesláno 23. listopad 2024 Jo, jde to normálně vyndat, opruz budou akorát zarezlý šrouby. MP ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.