Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny. Zajímalo by mě jak je to s předními sedačkami.V manuálu je nakreslena možnost otočení sedaček.Hledal jsem nějakou páčku nebo otočný mechanizmus a nic.Je to jen nadstandarní výbava nebo jen neumím hledat? Dík za odpověď.Honza

Odesláno

Moje otočné nejsou.

A koukám že všichni máte samé vymoženosti a výbavu. To moje 807 je proti těm vašim žebřiňák bez výbavy :aut

Vyhlašuju soutěž kdo má nejmenší výbavu. Kdo má toho nejmíň vyhrává pivo :D:D

Odesláno

mám jen klimu mech.zadní dveře mech.+okna na švihadla,namám roletky,ale mám otočné sedačky, pod sedákem je páčka za kterou se zatáhne a jde otočit jo a ještě bufika kterého chci předělat na závisláka :papa

Odesláno

Já taky nic moc (asi to pivo platim) el. sedačky s vyhříváním, autoklima, el. zadní dveře(krom kufru) a jinak vše na el. bože dej, ať mi neodejde baterka. :D:roker:roker:D

Odesláno

Jsem na tom podobně jak Mildík, jen sedačky mám manuál,ale otočné, xenony. K tomu otáčení uvádím, že je tam ještě jedna páka, ta se zatáhne a sedačkou se otočí, jelikož první majitel to nepoužíval, byly nějak zaseklé a pěkně jsem se namordoval než-li jsem je otočil

[upravil dne 5/10/09 btl.a]

Odesláno

ja el okna el dvere klima auto lednice lcd navigace radio tel otoc sedadla xenony s regulaci svitivosti od 4300 - 12000kelvinu tv dvd sd usb stropni monitor tempomat sklop zrcatka tot asi vse deni svetla uz neni znicila srnka cus

Odesláno

Já mám asi zvláštní tip , plná polní bez tempomatu :(

Ale pánové pozor , mám něco co nemáte (asi) , mám na střeše ceduli \"AUTOŠKOLA\" :roker

Odesláno

než otočíš sed.řidiče musíš dát dolu ručku-povytáhnout odjišť ovací cudl a ona spadne dolu,ale je pořád zabržděno pak stačí zase zvednout a zůstane nahoře.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

chci se zeptat kdo máte otočný sedačky mě jdou otočit jen do prostřed až do zadu ale nejdou mi otočit ven jako u šarana nebo galaxe jak to jde vám jinak mam sedačky v elektrice posuv i topení v sedačce.

• O 1 měsíc později...
  • O 7 měsíců později...
  • O 14 let později...
Odesláno

Navážu tady , vyhrabu téma po 14 letech...

zeptám se: Jdou nějak bez nějakých velkých záserů hodit otočný sedačky do káry co je neměla ? Dělal to někdo . Ideálně bych chtěl použít svoje sedačky , bo řidičovu mám novou , takže bych vlastně z těch otočnejch použil jen ten bazmek mezi sedačkou a podlahou . Je to reálný spáchat , nebo je to vopruz ? Dělal někdo ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...