Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Warcraft 3 The Frozen Throne, ale jen jeji modi Dota All stars 6.62 b a Footmen frenzy 6.5 d nebo e :P

Samozrejme, a jako jinak, online ...

Inac se velmi tesim na Diablo 3, a nemuzu se ho dockat :P

Odesláno
Původně zaslal: peugeot09

To jsi můj člověk Lubk0. Taky ho jednou, dvakrát za měsíc zahraju... :super

Ja to gemblim kazdy den a co se tyka doty, donedavna sem byl chvili i v ruskem klanu :D

Diablo 3 by nemnelo byt nijak graficky narocne, tak jak kazda hra od nich, neni nejak mega graficky propracovana. V hre jde zcela o neco uplne jiniho, a to je samotna hratelnost.

Kdyz chci efekty, kouknu si nejake DVD :P

Odesláno

Já se taky těšim na novou mafii,pamatuju si jak vyšel první díl a v americe si z toho sedli na prdel a pak udělali trapnou parodii The Godfather (EA),tu jsem jen nainstaloval,pustil,vypnul a smazal:blicismajlik Ale ta dvojka bude pecka,akorát budu muset udělat upgrade compu abych si ji vychutnat pořádně:D Nejvíc mě bavila ta volná jízda,bylo do ní hrozně moc modifikací,já jsem pak (asi po desátém dohrání hry) nainstaloval Modern Mod,City Bar Mod a dokázal jsem u toho počítače sedět i 16hodin denně:D

Odesláno

Já nedám dopustit na Half-Life 2 (netrpělivě čekám na Episodu three :)). Jinak hraju i různý modifikace HL2 a trošičku HL2:DeathMatch.

Jo a abych nezapoměl, teď mám rozehraný Quake4 (už asi půl roku) a několikrát jsem dorál Mafii a GTA:SA. To je tak vše :)

[upravil dne 17.9. 09 dolly1010]

Odesláno

Uf, nie dobra tema pre mna:aut, ale tak hry ktore hram stale nemam, ale hram vsetky novinky co ma zaujmu, naposledy GTA IV, Saints Row 2, Prototype, Call of Juarez 2, Mirrors edge, Godfather 2 a podobne, mam rad Half Life (drtil som to uz na zakladnej skole, stare dobre pacidlo :super ), Drtim HOMAM 3,4,5 (3 je best), moja srdcova zalezitost fallout 2 (prejdene nespocetkrat) a Mafia (tiez prejdena mnohokrat, na 2 cakam, ale citim ze to bude o nicom, ako vsetky nove hry:( ), kedysi ma bavilo NFS, teraz su to sracky pre deti, da sa to prejst za par hodin jednou rukou, proste nuda . . . kedysi som hraval aj CSko, v poslednej dobe kvoli blbym serverom a cheaterom som na to zanevrel . . .

...hry ktore ma fakt nebavia: NHL, NFL, FIFA a proste vsetky tie sportove hry, kde sa vlastne nic nedeje a nejako nechapem o co tam ide (nebite ma :D ) . . .

Odesláno
Původně zaslal: Mef

Na hrách už moc neujíždim, to se radši potopim do auta:D Ale když není do čeko píchnout, tak si cvrnknu Flatout2, Mafii, NFS Porsche, nebo některý z posledních GTA.

Ty jo NFS: Porsche unleashed poslední opravdový \"need for speed\" asi to budu muset někde vyhrabat, snad to najdu :)

4 Zzip: už je to nějakej pátek co jsem si nekoupil level, takže to že bude u mafie 2 cz dabing..... to docela čumim, si pamatuju jak říkali že budou jen titulky :) Tak snad to bude minimálně stejně dobrý jak jednička :)

\"Na týhle pálce je dokonce podpis nejlepšího hráče ligy.......

Ty jo tomu jsem vždycky fandil je to fakt pravý?

no abych byl upřímnej tak.......není\" :aut

Odesláno

ujíždím na Silentovi - viz podpis

potom na

HALF - LIFE 2 + episody

Mount&Blade

nějaký auta nejsou k zahození

Call of Duty 1 - 5

Bioshock

GTA IV

teď se těšim jak malej na Wolfenstein2

Ale hrál jsem moc a moc a moc stříleček a autíček, takže už si to nepamatuju.

Odesláno

Wolfensteina 2009 mám skoro za sebou, dobrá hra, jen mi přijde že to přehnali s tim že po každý epizodě přijde BOSS a ke konci je to docela náročný až nesmyslný, jako za dob 8 bitových her, prostě přiletí panák, lítá jako zběsilej a šije do tebe ze všech stran, no nemuže bejt všechno uplně super.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...