Guest Lubk0 Odesláno 17. září 2009 Odesláno 17. září 2009 Warcraft 3 The Frozen Throne, ale jen jeji modi Dota All stars 6.62 b a Footmen frenzy 6.5 d nebo e Samozrejme, a jako jinak, online ... Inac se velmi tesim na Diablo 3, a nemuzu se ho dockat Citovat
peugeot09 Odesláno 17. září 2009 Odesláno 17. září 2009 To jsi můj člověk Lubk0. Taky ho jednou, dvakrát za měsíc zahraju... Citovat
volvik Odesláno 17. září 2009 Odesláno 17. září 2009 Sakra vidite na Diablo 3 jsem zapomel to je druha hra na kterou se nemuzu dockat ale stejne si ji nezahraju mam slabe PC a nejsou penize na novy Citovat
Boulik Odesláno 17. září 2009 Odesláno 17. září 2009 Counter strike source on-line CoD4 take on-line ale taky se tesim na Mafii 2 Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 17. září 2009 Odesláno 17. září 2009 Původně zaslal: peugeot09 To jsi můj člověk Lubk0. Taky ho jednou, dvakrát za měsíc zahraju... Ja to gemblim kazdy den a co se tyka doty, donedavna sem byl chvili i v ruskem klanu Diablo 3 by nemnelo byt nijak graficky narocne, tak jak kazda hra od nich, neni nejak mega graficky propracovana. V hre jde zcela o neco uplne jiniho, a to je samotna hratelnost. Kdyz chci efekty, kouknu si nejake DVD Citovat
farky Odesláno 17. září 2009 Odesláno 17. září 2009 Silent Hunter 4 - neskutocne zdlhava hra, a asi tu nie so sam, u niekoho som videl v podpise \"Die Kapitäne\" Citovat
MatrixChose Odesláno 17. září 2009 Odesláno 17. září 2009 Tak na tu Mafii II taky netrpělivě čekám, nejlepší česká hra všech dob Jinak už prakticky vůbec nehraju, moc práce a veškerej volnej čas patří P-clubu Citovat
309GT Odesláno 17. září 2009 Odesláno 17. září 2009 Já se taky těšim na novou mafii,pamatuju si jak vyšel první díl a v americe si z toho sedli na prdel a pak udělali trapnou parodii The Godfather (EA),tu jsem jen nainstaloval,pustil,vypnul a smazal:blicismajlik Ale ta dvojka bude pecka,akorát budu muset udělat upgrade compu abych si ji vychutnat pořádně Nejvíc mě bavila ta volná jízda,bylo do ní hrozně moc modifikací,já jsem pak (asi po desátém dohrání hry) nainstaloval Modern Mod,City Bar Mod a dokázal jsem u toho počítače sedět i 16hodin denně Citovat
adraj Odesláno 17. září 2009 Odesláno 17. září 2009 hm koukám,že kokej asi nikoho nebere. Já jsem se docela dost na něm vyblbnul. Citovat
Kurt Odesláno 17. září 2009 Odesláno 17. září 2009 Kokej před 10 lety. Teď, když je čas, tak Command&Conquer, ideálně online. Citovat
dolly1010 Odesláno 17. září 2009 Odesláno 17. září 2009 Já nedám dopustit na Half-Life 2 (netrpělivě čekám na Episodu three ). Jinak hraju i různý modifikace HL2 a trošičku HL2:DeathMatch. Jo a abych nezapoměl, teď mám rozehraný Quake4 (už asi půl roku) a několikrát jsem dorál Mafii a GTA:SA. To je tak vše [upravil dne 17.9. 09 dolly1010] Citovat
Qcko Odesláno 17. září 2009 Odesláno 17. září 2009 Uf, nie dobra tema pre mna:aut, ale tak hry ktore hram stale nemam, ale hram vsetky novinky co ma zaujmu, naposledy GTA IV, Saints Row 2, Prototype, Call of Juarez 2, Mirrors edge, Godfather 2 a podobne, mam rad Half Life (drtil som to uz na zakladnej skole, stare dobre pacidlo ), Drtim HOMAM 3,4,5 (3 je best), moja srdcova zalezitost fallout 2 (prejdene nespocetkrat) a Mafia (tiez prejdena mnohokrat, na 2 cakam, ale citim ze to bude o nicom, ako vsetky nove hry:( ), kedysi ma bavilo NFS, teraz su to sracky pre deti, da sa to prejst za par hodin jednou rukou, proste nuda . . . kedysi som hraval aj CSko, v poslednej dobe kvoli blbym serverom a cheaterom som na to zanevrel . . . ...hry ktore ma fakt nebavia: NHL, NFL, FIFA a proste vsetky tie sportove hry, kde sa vlastne nic nedeje a nejako nechapem o co tam ide (nebite ma ) . . . Citovat
Maverick Odesláno 17. září 2009 Odesláno 17. září 2009 Na hrách už moc neujíždim, to se radši potopim do auta:D Ale když není do čeko píchnout, tak si cvrnknu Flatout2, Mafii, NFS Porsche, nebo některý z posledních GTA. Citovat
Jenda 309 Odesláno 17. září 2009 Odesláno 17. září 2009 Původně zaslal: Mef Na hrách už moc neujíždim, to se radši potopim do auta:D Ale když není do čeko píchnout, tak si cvrnknu Flatout2, Mafii, NFS Porsche, nebo některý z posledních GTA. Ty jo NFS: Porsche unleashed poslední opravdový \"need for speed\" asi to budu muset někde vyhrabat, snad to najdu 4 Zzip: už je to nějakej pátek co jsem si nekoupil level, takže to že bude u mafie 2 cz dabing..... to docela čumim, si pamatuju jak říkali že budou jen titulky Tak snad to bude minimálně stejně dobrý jak jednička \"Na týhle pálce je dokonce podpis nejlepšího hráče ligy....... Ty jo tomu jsem vždycky fandil je to fakt pravý? no abych byl upřímnej tak.......není\" Citovat
zzipCZ Odesláno 17. září 2009 Autor Odesláno 17. září 2009 tady si mužeš počíst http://mafia.czech-games.net/ Citovat
Qcko Odesláno 17. září 2009 Odesláno 17. září 2009 Mafia 2 bude mat urcite CZ dubing, ten urobil z jednotky legendu (mimo pribehu), to by bola hanba Citovat
309GT Odesláno 17. září 2009 Odesláno 17. září 2009 Pravda,byla by blbost aby \"česká\" hra nebyla v češtině,ale né že by to nebylo normální Citovat
Ravel Odesláno 17. září 2009 Odesláno 17. září 2009 ujíždím na Silentovi - viz podpis potom na HALF - LIFE 2 + episody Mount&Blade nějaký auta nejsou k zahození Call of Duty 1 - 5 Bioshock GTA IV teď se těšim jak malej na Wolfenstein2 Ale hrál jsem moc a moc a moc stříleček a autíček, takže už si to nepamatuju. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. září 2009 Odesláno 17. září 2009 Wolfensteina 2009 mám skoro za sebou, dobrá hra, jen mi přijde že to přehnali s tim že po každý epizodě přijde BOSS a ke konci je to docela náročný až nesmyslný, jako za dob 8 bitových her, prostě přiletí panák, lítá jako zběsilej a šije do tebe ze všech stran, no nemuže bejt všechno uplně super. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.