Radek Hurvajz Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 Sakra nemužu to přečíst, nenašla by se tu nějaká která by mi udržovala dobrý zrak?:D:D:D:aut Citovat
peugeot09 Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 Stačí se od toho monitoru trochu oddálit, víc netřeba, pak to přečte každej. Citovat
marko306 Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 no ja na mobile som mal s tým problém. Niečo mi chýba? Citovat
zzipCZ Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 stáčí jít dál a nebo se podívat z boku:super:super Citovat
Voighta Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 super,já čuměl na monitor z boku jak blbec abych to přečetl a přijde manželka a na první to dá :D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 Hm je vidět že manželce nic nechybí, zato tobě asi jo, to je minimálně na zamyšlení [upravil dne 9/9/09 Radek Hurvajz] Citovat
pastorek Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 ...a to som chcel ísť zajtra do optiky objednať nové okuliare. Ďakujem za radu. ...prečo nám ako malým tvrdili že mrkvička je dobrá na oči.... Citovat
Qcko Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 Pretoze ste si tu \"mrkvicku\" zle vysvetlovali Citovat
marko306 Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 Původně zaslal: Radek Hurvajz Hm je vidět že manželce nic nechybí, zato tobě asi jo, to je minimálně na zamyšlení Radku, nie náhodou opačne?;)nevidí ten kto má toho málo. Another vidí manželka nevidí? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 Původně zaslal: marko306 Původně zaslal: Radek Hurvajz Hm je vidět že manželce nic nechybí, zato tobě asi jo, to je minimálně na zamyšlení Radku, nie náhodou opačne?;)nevidí ten kto má toho málo. Another vidí manželka nevidí? Právě že Voighta neviděl a manželka to dala na poprvé, takže viděla, čili má toho dostatek:D [upravil dne 9/9/09 Radek Hurvajz] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.