ozzy56 Odesláno 7. září 2009 Odesláno 7. září 2009 néé,já mám vzadu kotouče origo,ale ještě jsem to nikomu nepředělával z bubnů na kotouče a tak kdybych to měl dělat,abych věděl,co mám sehnat zatím jsem to každému vymluvil a předělával jen předek z 266 na 283 a to má smysl--předělávat ten zadek nemá smysl,jak píšu nahoře Citovat
čakom Odesláno 7. září 2009 Odesláno 7. září 2009 taky bych řekl. předek smysl ma ale zadek ne. Citovat
martin155 Odesláno 10. září 2009 Odesláno 10. září 2009 ono nejde ani tak o brzdy, jako spíš o vzhled. Další výhoda o který tu nikdo nepsal je nižší hmotnost kotouče než bubnu a protože je pod pérem jedná se o neodpruženou a rotační váhu, takže na hrbolatém povrchu by mělo kolo méně odskakovat, efekt je podobný jako u výmněny plecháčů za hliníkáče (tj neznatelný ale prokazatelný) Citovat
Ferry Odesláno 10. září 2009 Odesláno 10. září 2009 hmm asi jsem divnej, tak to ja radsi brzdim, nez dbam na vzhled Citovat
Venca 306 Odesláno 10. září 2009 Odesláno 10. září 2009 Můžu potvrdit, že jsou problémy s koutoučema na STK. Dali mi to až na po 3. Prej takhle nebrzí ani starý embéčko:D Citovat
martin155 Odesláno 10. září 2009 Odesláno 10. září 2009 pokud jde jen o brždění tak mezi bubnama a kotoučema nevidim o 406-tek rozdíl, proto píšu i o jiných rozdílech než jen brždění. A k tomu stk...asi to na stk budu muset natřít kalafunou aby to trošku brzdilo.... moh bych schodit obložení a dát tam gumu, na parkování by to pomohlo, ale na válcích u stk by se z toho asi zakouřilo Citovat
destiny Odesláno 10. září 2009 Odesláno 10. září 2009 Obdivuju Vás a smekám. 1. u mě platí, pokud nejde vyřešit problém myší a klávesnicí, jsem totálně ztracený 2. s deset let starou pixlou bych se rozhodně takhle nes.al 3. do brzd bych se se svou šikovností už vůbec nevrtal - to by fakt špatně dopadlo Musím říct, že mě tu neustále členové překvapují, jak obrovské úsilí dokaží věnovat autu a very deep respect [upravil dne 10.9.09 destiny] Citovat
ozzy56 Odesláno 10. září 2009 Odesláno 10. září 2009 Původně zaslal: martin155 ono nejde ani tak o brzdy, jako spíš o vzhled. Další výhoda o který tu nikdo nepsal je nižší hmotnost kotouče než bubnu a protože je pod pérem jedná se o neodpruženou a rotační váhu, takže na hrbolatém povrchu by mělo kolo méně odskakovat, efekt je podobný jako u výmněny plecháčů za hliníkáče (tj neznatelný ale prokazatelný) jj,vzhled--ten je u brzd **** důležitý... Citovat
P607Olda Odesláno 10. září 2009 Odesláno 10. září 2009 Taky jsem překvapený z tohoto tematu. Brzdy u 406, všeho druhu, brzdí dostatečně, pokud jsou v pořádku. Takže kotouče aby byly hezky vyleštěné po celé ploše, bubny (prasátka) i samostavy nezarezlé, případně omezovač na zadní nápravě aby byl OK (i když u 406 rozdělovač neblbne). A řešit vzhled brzd...:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.