Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

néé,já mám vzadu kotouče origo,ale ještě jsem to nikomu nepředělával z bubnů na kotouče a tak kdybych to měl dělat,abych věděl,co mám sehnat :myslim

zatím jsem to každému vymluvil a předělával jen předek z 266 na 283 a to má smysl--předělávat ten zadek nemá smysl,jak píšu nahoře :myslim

Odesláno

ono nejde ani tak o brzdy, jako spíš o vzhled. Další výhoda o který tu nikdo nepsal je nižší hmotnost kotouče než bubnu a protože je pod pérem jedná se o neodpruženou a rotační váhu, takže na hrbolatém povrchu by mělo kolo méně odskakovat, efekt je podobný jako u výmněny plecháčů za hliníkáče (tj neznatelný ale prokazatelný);)

Odesláno

pokud jde jen o brždění tak mezi bubnama a kotoučema nevidim o 406-tek rozdíl, proto píšu i o jiných rozdílech než jen brždění.

A k tomu stk...asi to na stk budu muset natřít kalafunou aby to trošku brzdilo.... moh bych schodit obložení a dát tam gumu, na parkování by to pomohlo, ale na válcích u stk by se z toho asi zakouřilo :roker

Odesláno

Obdivuju Vás a smekám.

1. u mě platí, pokud nejde vyřešit problém myší a klávesnicí, jsem totálně ztracený

2. s deset let starou pixlou bych se rozhodně takhle nes.al

3. do brzd bych se se svou šikovností už vůbec nevrtal - to by fakt špatně dopadlo

Musím říct, že mě tu neustále členové překvapují, jak obrovské úsilí dokaží věnovat autu a very deep respect :potlesk

[upravil dne 10.9.09 destiny]

Odesláno
Původně zaslal: martin155

ono nejde ani tak o brzdy, jako spíš o vzhled. Další výhoda o který tu nikdo nepsal je nižší hmotnost kotouče než bubnu a protože je pod pérem jedná se o neodpruženou a rotační váhu, takže na hrbolatém povrchu by mělo kolo méně odskakovat, efekt je podobný jako u výmněny plecháčů za hliníkáče (tj neznatelný ale prokazatelný);)

jj,vzhled--ten je u brzd **** důležitý...:D

Odesláno

Taky jsem překvapený z tohoto tematu. Brzdy u 406, všeho druhu, brzdí dostatečně, pokud jsou v pořádku. Takže kotouče aby byly hezky vyleštěné po celé ploše, bubny (prasátka) i samostavy nezarezlé, případně omezovač na zadní nápravě aby byl OK (i když u 406 rozdělovač neblbne).

A řešit vzhled brzd...:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...