godzilaTO Odesláno 30. květen 2011 Odesláno 30. květen 2011 Marcel ved popros sikovneho Judeska nech aj tebe vyrobi nejaky pekny oveckovsky obrazek...hehe... preco?? neviem poriadne napisat...stala tam na tom parkovisku v bazare...chcel som passata 2006tku ale akosi ma toto nejako pritiahlo... a ked ju zbadala moja zienka(vtedy cerstvo zobraty) bolo rozhodnute...a odvtedy? zle aj dobre...ale to je zivot...a som rad ze som nekupil VW....hlavne koli velkosti!!!! a ta panorama??? no to ma dostalo...:D:D Citovat
Judes Odesláno 30. květen 2011 Odesláno 30. květen 2011 Marcel ved popros sikovneho Judeska nech aj tebe vyrobi nejaky pekny oveckovsky obrazek...hehe... Myslím si že Marcel je šikovný, zvládol by to ale ak má záujem nebránim sa tomu. Citovat
madrid4 Odesláno 30. květen 2011 Odesláno 30. květen 2011 Trocha off topic. Madrid4, daj si svoj podpis v takomto formáte [img=http://img686.imageshack.us/img686/8805/madridu.png] . Potom bude normálne vidieť obrázok a nie iba link naňho. [upravil dne 30/5/11 22:07 Wizik] [upravil dne 30/5/11 22:07 Wizik] :rokerdik ok:super Citovat
Marcel00 Odesláno 30. květen 2011 Odesláno 30. květen 2011 nejako sa tu gif a png formaty rozbehli... s priehladnym pozadim obrazku ze by som inspiroval svojou oveckou niekoho ? alebo si moc namyslam :D:D Citovat
Wizik Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 Ja sa otvorene priznám, transparentnosť okolo obrázku vyzerá lepšie ako biele či iné pozadie. Citovat
Wing Odesláno 3. červen 2011 Odesláno 3. červen 2011 Já si ještě dovolím zareagovat na dané téma, protože 407 SW jsem si pořídil teprve před měsícem - a co mne k tomu vedlo? No vlastně by se dalo říct, že rozhodly dvě kritéria: poměr cena x komfort. Jedná se o auto střední třídy a troufnu si říct, že se za ceny ojetin, které jsou nyní na českém trhu, lepší možná sehnat nedá. Ano, výrazný pokles ceny u ojeté P 407 je způsoben zřejmě \"pověstmi\" o nespolehlivosti a horším dílenském zpracování, což mohu částečně potvrdit, protože jsem auto kupoval po najetí 106 tis. km a tu a tam něco při přejezdu nerovností vrže nebo bouchá. Dále se vyskytl problém s ostřikovači a manuálním otevíráním pátého horního okna. Tyto nedostatky ovšem já osobně nepovažuji za natolik závažné, že by rozhodly o případném ne-pořízení, když vemu v úvahu, že auto stálo nové cca 1 mil. Kč (r.v. 09/2008 2.2 hdi bi-turbo, premium, xenony atd..) a já ho pořídil za 250 tis. Kč. Za tuto cenu jsou nabízeny Octávie stejného stáří!! Co se týká jízdních vlastností, tak ty bych hodnotil jako nadprůměrné (na svojí třídu) a jízdní komfort také (projev motoru je úžasně klidný) a na cestování je uvnitř opravdu dostatečné pohodlí. A nemalou roli při mém výběru rozhodoval také design - není na trhu podobné auto tomuhle a já nepatřím zřejmě do většiny davu, který se spokojí s něčím jako je Octávie. Mimochodem víte k čemu se dá přirovnat jízda Octávií? Je to jako sex s manželkou - uspokojí, ale nenadchne:aut Tohle o jízdě v P 407 určitě neplatí Ikdyž je možná nyní již 407 \"trochu\" zastaralé (oproti 508), tak pro mne splňuje vše, co jsem si od auta přál (s přihlédnutím na pořizovací hodnotu). Přeji všem vlastníkům mnoho šťastných kilometrů!! Citovat
Wizik Odesláno 3. červen 2011 Odesláno 3. červen 2011 Však to je to krásne. Náš Peugeot stál 36 000€ keď sa kupoval a my sme ho kúpili za 8400€. Citovat
DURISLAF Odesláno 3. červen 2011 Odesláno 3. červen 2011 ked teraz rozmyšlam nad tym preco som si to auto kupil,tak fakt neviem. jediny dovod bol ten ze sa mi dizajnovo velmi pacilo a ze motor Hdi som poznal z predchadzajuceho auta a bol som spokojny. no s odstupom času možem povedat,ze to bola obrovska chyba a 407 sw je najhorsie auto ake som kedy mal-a to som ich už mal dost. vahal som medzi C5 a 407. rozhodol som sa velmi zle. to auto je maximalne neprakticke a pohodlne tak pre 2 v predu. pri cestach si od spolujazdcov zo zadnych sedadiel pravidelne vypocujem sprsku kritiky. to uz nehovorim o tom,ze musim sledovat kazdy vymol,ci obrubnik-pravidelne niekde zostanem zaveseny na podbehu. ano ma pohodlny podvozok,ale co z toho ked na nasich kvalitnych cestach vydrzi tak 30 tis. km a mozem generalkovat. o batozinovom priestore nehovoriac. som na inv. voziku a ked ho pichnem do kufra vela toho uz nezmestim. ked to porovnam s Xantiou Hdi ktoru som mal predtym,tak 407 jej nesiaha ani po clenky-to bolo pohodlne a prijemne vozenie. 407 je u mna neprakticka nafuknuta bublina,ktora sa dizajnovo vydarila. takze ta moja bude v dohladnej dobe urcite na predaj a konecne si zadovazim poriadne auto Citovat
Wizik Odesláno 3. červen 2011 Odesláno 3. červen 2011 Je pravda, že vzadu je toho miesta pomenej. Keď si invalid, vôbec sa ti nedivím, že niesi až taký spokojný, lebo na to aký je peugeot veľký, tak vo vnútri je to slabšie. No ale čo už, 100 ľudí 100 chutí. Citovat
Mike407 Odesláno 3. červen 2011 Odesláno 3. červen 2011 U mě byla volba poměrně jednoduchá. Měl jsem (a vlastně stále mám) 406 a byl jsem s ní velice spokojený. Nikdy mě nikde nenechala a i po stránce vzhledu to bylo povedené auto. No a když nám dosloužilo stařičké Clio, přenechal jsem 406 manželce a pořídil jsem si nástupce - 407. Přestože mě po svém uvedení na trh vzhled 407 zrovna nenadchl, postupně jsem si ji oblíbil a poslední dobou přímo zamiloval a líbí se mi čím dál víc. Je to auto, které i po těch letech donutí spoustu lidí, aby se za ním otočili (koho zajímá nějaká octavie:D). Nehledě na pohodlí a solidní výbavu, která je za ty peníze také velice dobrá. Citovat
Wing Odesláno 3. červen 2011 Odesláno 3. červen 2011 Já si to auto kupoval s tím, že drtivou většinu času v tom budu jezdit sám nebo ve dvou - proto mě \"trochu\" zmenšený prostor vzadu nijak nevzrušuje (a zase tak málo místa tam není). Co se týká podvozku a našich silnic - pravda je, že to na to není moc dělaný, ale na druhou stranu si dovolím říct, že oproti předchozím modelům je u P 407 podovozek spíše kompromisem mezi pohodlím a trochu sportovním naladěním - už to není taková \"měkota\" jako to bylo dříve;) A, že bych musel dělat generálku po 30 tis. km - tak to opravdu není nutné Po 106 tis. km jsem měnil akorát levý přední stabilizátor, protože měl drobnou vůli a bylo uvnitř slyšet mírné klepání...jinak všechno je v pořádku;) Ale názor uvedený výše opravdu odpovídá tomu 100 lidí = 100 chutí a v tomto případě bych snad i tu Octávii doporučil - nenáročné, nenápadné a praktické auto - na můj vkus ale příliš drahé - cena nového vozu by dle mého názoru neměla překročit 500 tis. Kč a to v plné výbavě. Mimochodem označení RS mne vždy pobaví - neznamená to náhodou Racing Special? Abych tady zase nepůsobil jako odpůrce značky Škoda - jak jsem již dříve uvedl, Octavii mám jako služební auto, ve kterém jsem najezdil více než 100 tis. km, a právě proto mohu za sebe říci, že bych do toho (při aktuálních cenách) nikdy své peníze nevrazil:papa Je to kvalitní auto, ale strašně nudné a už na první pohled působí jako chudý příbuzný VW - za to ale značka Škoda nemůže - věřím, že kdyby \"škodováci\" dostali volná křídla, že by to auto vypadalo jinak:cool: Ale fakt, že za \"novou\" Octávii ve výbavě L a C (2.0 TDI CR) dám téměř 800 tis. Kč ve mne vyvolává spíše rozpaky a úsměv na tváři:mad: Za takovou cenu mi konkurence nabídne opravdu více..jo a ještě jedna věc - reklamované ceny od Škody za auta v základní výbavě jsou docela příjemné, ale základní výbava u Octávie znamená, že si vlastně kupujete polotovar, který je ještě nutno dodělat - cena 329 tis. Kč nezní špatně, ale dostanete za to spíše výsměch - tato marketingová strategie mne prostě znechucuje:blicismajlik U Peugota se alespoň někdo zamyslí nad tím, jak to auto vypadá a jaký je v tom jízdní komfort - bohužel Škoda mne přesvědčila o opaku - tolik můj názor k tomu, proč jsem vybral značku Peugot:papa Citovat
Mike407 Odesláno 3. červen 2011 Odesláno 3. červen 2011 Nedávno jeden můj známý trefně poznamenal, že když si kupuješ škodovku, tak co jedno tlačítko, to 5 tisíc navíc. Bohužel je to tak, tato auta jsou u nás předražená. Peugeot za stejné peníze nabízí víc muziky. A navíc má charisma, které německy strohé škodovky nemají. Snad jen nový superb kombi je docela povedené auto, ale ta cena... Citovat
Jerry.Gunman Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 Proč jsem se rozhodl pro 407? Jsem zde nový, proto si dovolím poněkud delší odpověď Peugeota 407 jsem poprvé naživo a \"naomak\" viděl v Bratislavě, v Tescu u výjezdu směrem na Brno, někdy tak na jaře roku 2005. Přišlo mi to jako takové dosti zvláštní auto - na palubní desce asi tak milion různých čudlíků, čajčlíků, vypínačů, čurapáčů a voličů, pod volantem \"motýlí křídla\" - tj dlouhé páčky stěračů, blinkrů a spol. a pod nimi jakési prapodivné konzole s dalšími voliči... Navíc ta obrovská tlama, SPZ až těsně nad silnicí (chudák majitel, to aby měl značku přivrtanou alespoň deseti šrouby, jinak ji urve o nejbližší obrubník), dlooooooooooooouhej čumák, dlouhý přední převis a kraťounký převis zadní, na auto střední třídy kufr docela malinkatý - atd. Když jsem zjistil, jak a hlavně ČÍM se kufr otevírá, šel jsem do kolen. Vytrčit ukazováček či prostředníček a zarazit ho do O v číslici 407, to už bych se mohl rekvalifikovat na doktora a dělat pánům vyšetření prostaty Krátce řečeno, měl jsem z toho auta zkušenosti DOSTI smíšené - a to si všimněte, JAK jsem tolerantní . I odešel jsem dolů na parkoviště ke svému vozu (v té době Renault Mégane II sedan) a při otevírání kufru, kdy je nutno vytrčit ukazováček či prostředníček a zarazit jej doprostřed renaultího kosočtverce, jsem dlouze meditoval, zda je lepší strkat prst autu do (_!_) nebo do <~> :D Každopádně, toto téma by stálo za samostatné zpracování a bude-li dostatek času, pokusím se o podrobnější analýzu na téma \"Co kam strkat, najmě tehdy, otevíráme-li kufr od vozu\" Jelikož se jedná o téma nesmírně závažné a důležité, předpokládám, že z příslušných fondů EU obdržím příspěvek či přímo grant na vědecký výzkum v rozsahu nejméně 100.000.000 € Roky běžely - přišla nová práce, stěhování do nového bytu, rozvod, další stěhování ... a jednoho dne nastal čas, kdy jsem si dle podmínek vnitropodnikové směrnice měl vybrat další služebný vůz. Za těch 16 let, co jezdím celkem dost, jsem vystřídal poměrně hodně auťáků. Kdysi jsem počítal jen ty, s nimiž jsem najel více, jak 1.000 km a dobral jsem se číslu lehce nad 20 - tak snad již mohu srovnávat dostatečně kvalifikovaně. Rozhodl jsem se tedy pro Renaulta Lagunu - je to auto pohodlné, příjemné, s francouzským dízl motorem - prostě ideální přibližovadlo, když potřebujete ráno ve 4 hodiny vstát, o půl páté vyjet, urazit 700 km a v 11. z auta vylézt a mít šestihodinové jednání. Jenže, jak už to tak v životě chodí - žádný plán nepřežije první setkání s realitou. Firma, pro kterou jsem pracoval, převzala jednoho ze svých bývalých konkurentů - a tím pádem tam byla i nějaká \"zbytečná\" auta. I dostal jsem nabídku, že jako když si mám teďka vybírat nové auto, zdali bych nechtěl \"převzít a dojezdit\" jednu 407, která tam je. Že má nalítáno asi 70.000 km, jezdila s ní jedna paní a že je to auto ve vcelku slušném stavu. Vzpomněl jsem si na jaro 2005 a na čele vyvstal smrtelný pot. 407? Já? Proboha, proč? Proč já? Proč vždycky a furt pořád jenom já?!?!?!?!?!?!?!?!?! Ale zaťal jsem čelist, vyplivnul štěpinky skloviny a zdvořile poznamenal, že aniž bych to auto viděl, rozhodnout se nemohu. Tak mi poslali telefon na stávající uživatelku - a že ať se jako domluvíme spolu. Paňmáma měla auto v garážovém stání kdesi v Praze - tak jsem tam dorazil a koukám... čumák je tedy strašný, čudlíků, čajčlíků a přepínačů snad ještě přibylo... Ale karoserie typu sedan, krásná černá metalíza, černý polokožený interiér, dvoulitrový 100 kW HDI motor, 6° automatická převodovka, barevný displej s úhlopříčkou nějakých 20 (nebo kolik) cm, pro šoféra a spolujezdce královské pohodlí, xylofonové světlomety, rádio+CD+MP3, elektricky stavitelná +vyhřívaná sedadla... No zkusme to. Objel jsem kolečko okolo baráku - a na druhý den již psal do renaultího autosalůnu, že jako sorry, ale že musím tu předběžnou objednávku na Lagunu stornovat. Že je to rozhodnutí majitelů firmy a že já s tím nemohu nic udělat, že mi prostě přidělili jiné auto :D Abych to nějak rozumně shrnul a zestručnil - v průběhu dalšího 2,5 roku jsem s Pažoutem najezdil velmi spokojených a nadprůměrně pohodlných 150.000 km. Čas však cválá jako jelen, co byl do zadnice střelen - a letos na jaře u mne vyvstala potřeba soukromého vozíku. Všechny mé vozy, které jsem měl skutečně ve svém majetku, byly (1) zadohrabky a (2) Fordy. Prostě mám tuto značku rád již od doby, co jsem si před lety letoucími koupil Ford Scorpio Cosworth 1. generace s 2,9 litrovou dvousetkoňovou V6. Kdo zažil, vysvětlení nepotřebuje, kdo nezažil, přes mnoho vysvětlování přesto nepochopí. Scorpio se už nedělá, takže jsem se rozhlížel po nějakém tom Mondeu. V autobazarech je jich několik habadějů, dají se sehnat za rozumnou cenu ve vcelku slušné výbavě, kombinace dízl motoru a automatické převodovky by taky šla - ale kde to sakra bud servisovat, když jsem nadprůměrně blbej přes ruce? A navíc - Mondeo je sice vcelku hezké, dosti velké, ale ... jaksi to prostě nejni ono OK, takže Mondeo ne. Co tedy ano? Vím, že chci kombinaci dízl motoru a automatické převodovky (holt, po +- 250.000 km si na automat člověk tak nějak zvykne a už nechce jinak), pokud možno komfortní výbavu a také cosi s větším kufrem, protože těch 407 litrů u Pažouta 407 bylo občas fakt DĚSNĚ málo. Když jsme jeli na dovolenku, tak jsem to tam ládoval dobře 2 hodiny a ukládal tašky, brašny a kufry jak puzzle do krabičky, aby se tam všechno vešlo Takže co? SAAB 9-5? Charismatický, robustní a velký vůz - jenže jeho dízlová V6 dává pojmu kurevskej průser nové, zcela netušené vyznění. A navíc - půjdu-li do Švaába (když už mám ty kamarády ze Saáb klubu), mohu mít BUĎTO dízl, NEBO automat. Chvíli jsme ještě uvažoval nad alternativou benzínové 9-5 combi s AT, kterou bych si nechal zplynofikovat na LPG, ale tudy se mi jít také nechtělo Takže co ? Volvo? Do S40 nebo V 40 se nevejdu - přece jen chci auto, do kterého mohu nastoupit a ne si ho natahovat jako trenčkot. S 60? V70? S 80? Krásná und dostatečně spolehlivá a robustní auta, o tom nejni sporu. Kombinace dízl motoru a automatické převodovky je také vcelku dobře možná. No jo - ale kdo chce chovat vopici, musí mít i na banány. Čili jak jsme na tom s cenou náhradních dílů a servisu? Zastavil jsem se v pár pražských servisech - vcelku OK, ale přece jen. Ty servisáky neznám; protože technice moderních aut zase až tak nerozumím (kdo také ano, že ), tak mne mohou oškubat kdy se jim zachce. Takže Volvo také ne. O Jaguaru X type či S type, stejně jako o Chrysleru 300 STW jsem rozumně uvažoval jen chvíli, protože... Ale kulový, Kefalín, KULOVÝ. O těchto vozech se racionálně uvažovat nedá. Emoce na maximum, endorfiny stříkají, noblesnost S-typu a dravost \"mafiánské\" 300 STW jsou nádherné - ale. Copak to (kuwa!!!!!!!!!!!!!!!) mohu nechat stát venku na ulici pod oknem? A copak si to mohu dovolit? I když na to vyplýtvám všechny peníze, které mám jakoby volné, tak se stále budu pohybovat mezi nejlacinějšími a tedy dosti ojetými vozy; vozy s nejasnou minulostí ale zato zřetelnou potřebou vyšších servisních nákladů v blízké budoucnosti. Takže CO????? :myslim Když jest nouze nejbližší, pomoc boží nejbližší. A což takhle 407? To auto znáš. Znáš i lidi z mělnického servisu a jsou to chlapi, co Tě nepodtrhnou. OK, takže Tipcar, Peugeot 407,kombík, nafta, dvoulitrový motor (1.6 nehaním, ale skutečně nechci), automatické převodovka, polokoženej interiér... Aut tak 25. Fajn , pojďme to prověřit od nejlacinějších. A ejhle hlehle - mezi vozy z bazarů je taky inzerát od jakéhosi chlapíka. Že prý soukromá osoba, žádný autobazar, auto celou dobu servisováno v autorizovaném servisu - navíc je z Prahy... Dohodli jsme si schůzku, maník přijel, auto vypadalo OK, zajeli jsme do Mělníka na \"předtechnickou\" kontrolu, podle VIN code prověřili reálnost najetých kilometrů (kilometry OK, žádné stáčení), dali mi tam seznam závad, který vcelku odpovídal tomu, co mi majitel o autě říkal - no a z majitele současného se během dvou dnů stal majitel minulý a ze mne majitel současný. Během následujících +- 2 týdnů jsem tam nechal vyspravit to, nač jsem byl upozorněn, vyčistit CD/MP3 mechaniku (která mne občas DOSTI SÖRÖ, ale o tom jindy) - no a pokračuji ve spokojeném spolunažívání s Paugeotem 407, tentokráte ve verzi Combi a v urinální metalíze - žlotozelené barvě žabí moči. Budou-li dotazy, rád je zodpovím - a budu-li mít problémy (snad ne) či dotazy (určitě ano) já, budu usilovně doufat v podobnou vstřícnost z vaší strany Tjádydádydádydádydá - a to je vše, přátelé Citovat
gronholmm Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 Ahoj Jerry, jsem si říkal za jak dlouho se tu objevíš Citovat
Jerry.Gunman Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 Klatě! Jsem prozrazen a vystopován! Co Ty tady - s Fauworitem? Citovat
gronholmm Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 Já tady parazituju a dělám průmyslovou špionáž pro Škodovku Citovat
Jerry.Gunman Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 Vážení přátelé v uterý mi nepozorná řidička skřížila cestu, její Megan total a moje 407ka se projevila jako velice bezpečné auto bohužel pojištovna díky velice drahým dílum dala mého lvíčka k ledu. Díky této skušenosti a samozřejmě dalším již zmíněným přednostem tohoto auta a v neposlední řadě také spoustě členu tohoto fora kteří jsou ochotni se vždy podělit o svoje skušenosti jsem ani náhodou neuvažoval o koupi jiného auta:papa V dubnu 2009 jsem si také \"užil\" dálniční havárie ve 407, byv zezadu otrtkán plně naloženou 406 Nebylo to boh-vie-čo, ale * ke střetu došlo v rychlosti cca 120 km/hod * auto šlo do svodidel a celý pravý bok byl oškubaný jak samica * nějak jsem to ukočíroval (sám nevím jak), že mi nevylítly ani airbagy * po měsíci (a asi 200.000 CZK???) byl Pažout zase jak nový * byv otrtkán směrem od pravého zadního kola, úplně jsem cítil, jak se mi začíná zvedat z vozovky. Sedět v Octávii (kterou jsem míval dříve), byl bych pravděpodobně šel přes střechu a jelikož ta 406, která do mne bouchla, také ještě jela vpřed, asi bych schytal ještě druhý náraz někam do podvozku a mohl si minimálně měsíc poležet ve špitále Tato zkušenost měrou nezanedbatelnou přispěla k tomu, že jsem se finálně rozhodl pro 407 Citovat
Jerry.Gunman Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 Do starého Koulína je to daleko I když je pravdou, že občas se dokoulíme do Koulínského aquapárku Citovat
John_Ice Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 ..... zezadu otrtkán plně naloženou 406 ...... psal jsem to ohledně toho jestli někdo z forka tě nesmahnul...nemyslel jsem vůbec sebe Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.