Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

v prodejne s baterkama/autodilama ti rekne podle tabulek jak silnou tam mas doporucenou...startovat ti to bude na vse...ale vyrobce ma sve doporuceni

[Editován dne 15/7/04 rimmer]

Odesláno

Na diesla je lepší silnější a s pořádným startovacím proudem.

Ty 55 si nechte do benzínů :D Do diesla od 60 nahoru. Já tam mám 72 (sice se tam vešla tak tak), ale nemůžu si stěžovat a nastartuju vždycky.

:papa

Odesláno
;) Turbo potřebuje větší baterku, je tam větší proudové zatížení. V prodejně mu poradí jakou baterku do ropáka, je fakt, že má mít větší startovací proud. Já ani nevím jakou tam mám dobrý nápad se podívat. Zatím startuju denně a bez problémů.klp klep na dřevo! ;);):papa
Odesláno

Heh, tak se omlouvám za mystifikaci.

Psal jsem, že tam mám 72 mAh a že se tam tak tak vešla. Což je nesmysl, protože 72 by tam měla jít v pohodě (pokud tedy není nějaké extrémní konstrukce).

Va skutečnosti tam mám dokonce 88 mAh a výrobce tuším StarLine, ale tím si nejsem jist. Pokud to chce někdo vědět přesně, tak se skočím mrknout, nebo mu to ukážu v Šebetově... ;)

:papa

Odesláno

Na 205 1,8D je od výrobce doporučena 62 Ah. Já osobně používám 72 Ah, i v mrazech good. :)

55 Ah je opravdu tak akorát do benzinu.

[Editován dne 19/7/04 marsal]

Odesláno

To Gotrek:

72 mAh, tak takle malou kapacitu baterie nemají ani telefony. :D:D:D

Odesláno

Tak jsem se díval, mám tam 62 Ah. Stačí to v pohodě. Na turbomotor jsem dával 72 Ah se zvýšeným startovacím proudem, nejvyšší řadu od POWER BULLU.;):papa

Odesláno

tak já mám ve své 205 1,9D 74Ah se zvýšeným start. proudem a neměl jsem nikdy nejmenší problém. A zmačka myslím Hopecke profi. I za mrazu -15 stupňůC mi dokáže točit cca 2 minuty. teda je rok stará

• O 3 týdny později...
Guest zdeny.m
Odesláno

do diesela samozřejmě silnější a to alespoň 72ah délka autobaterií je asi do 75ah taková že se do auta ještě vejde a ceny jsou dnes solidní dají se koupit do 1500 kč,zima se potom zeptá jakou sílu máš v baterii :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...