Haryk Odesláno 1. srpen 2009 Odesláno 1. srpen 2009 poraďte kterou navigaci koupit,na trhu je jich dost a vybrat tu nejlepší jeto asi dost velké dilema,díky za rady Citovat
elton Odesláno 1. srpen 2009 Odesláno 1. srpen 2009 Používám Mio720 a jsem velmi spokojený. Každá má svoje mouchy, ale každá by tě měla dovést do cíle. Záleží co od ni očekáváš. V nějakém obchodě je dobré si je osahat, jak se ovládají atd. a pak se rozhodnout. Citovat
PnR Odesláno 1. srpen 2009 Odesláno 1. srpen 2009 hlavne taku, ktora ma aktualne mapy pouzival som zatial mio, garmin, igo a najviac mi vyhovuje igo ale vsetko je to o tom, co preferujes, ake ovladanie atd.. Citovat
chuck11 Odesláno 1. srpen 2009 Odesláno 1. srpen 2009 Já používám TomTom Go730 Traffic a naprostá spokojenost Citovat
Kurt Odesláno 2. srpen 2009 Odesláno 2. srpen 2009 A co čekáš? Každý doporučují tu svoji. Obecně je to co člověk to názor, nicméně existuje na to téma pár článků, jako je např. tento: http://navigovat.mobilmania.cz/clanky/AR.asp?ARI=113608 Navigace se samozřejmě řešily i u nás: Citovat
Medvěd Odesláno 2. srpen 2009 Odesláno 2. srpen 2009 Hlavně doporučuju pravidelně aktualizovat mapy a nebrat navigaci jako dogma (vždycky je třeba rady navigace konzultovat se skutečností, třeba doporučení odbočit v zákazu je jev poměrně častý - to už nehovořím o tom, že navigace nemůže tušit kde se městský úředník rozhodl otočit jednosměrku nebo kde zrovna probíhá rozsáhlá rekonstrukce ...) Citovat
Vydrýsek Odesláno 2. srpen 2009 Odesláno 2. srpen 2009 Máme v rodině taky TomToma GO 730 a spokojenost. Jediný co je protivný, že nemá aktivní držák. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 2. srpen 2009 Odesláno 2. srpen 2009 Jendoznacne IGO ... Ale vsetky ta dovedu, mal som aj tomtom, aj garmin, aj mio, aj navicore atd, vsetky ma doviedli, vsetky mali plus a minus, ale IGO mne, a vetsine ktory ho skusili najviac ucaroval, jednoduche, intuitivne ovladanie, spolahlivy ... Citovat
luko407sw Odesláno 2. srpen 2009 Odesláno 2. srpen 2009 jo taky jsem měl IGO a byl jsem s ní spokjený,pk jsem jí prodal tchánovi a ten pomalu neumí stelefonem a s IGO se naučil bez problému,momentálně je s ní v chorvatsku a bez problémů Citovat
Edison Odesláno 2. srpen 2009 Odesláno 2. srpen 2009 Tato diskuse je věčná, leč znarčně irelevantní. Nikdo z nás toho nezkoušel moc najednou, proto každý bude říkat, jak ta jeho je dobrá, eventuelně umí porovnat tak dvě, tři. Pro rozhodování je ptřeba míti více objektivních srovnatelných testů. Jeden je třeba tady: http://navigovat.mobilmania.cz/Testynavigaci/AR.asp?ARI=114276 . Citovat
jarajarda Odesláno 2. srpen 2009 Odesláno 2. srpen 2009 Původně zaslal: chuck11 Já používám TomTom Go730 Traffic a naprostá spokojenost K té se taky klaním A hlavně jak už tu bylo poznamenáno, navigace je doplňkem mapy, mapa se nerozbije. Citovat
Medion Odesláno 3. srpen 2009 Odesláno 3. srpen 2009 Taky používám IGO 8.3 a pohodička.dovedla me vždycky tam, kam sem potřeboval.a má primitivní ovládání. Citovat
Edison Odesláno 3. srpen 2009 Odesláno 3. srpen 2009 Každá navi Tě dovede do cíle. I se starými mapami... ;-) Citovat
Micky99 Odesláno 3. srpen 2009 Odesláno 3. srpen 2009 Ja som kupoval Mio. Ale ta Mio podpora stoji fakt za.... Tak som si navi odblokoval, mam tam teraz TomTom, Garmin, iGo 8.3 a samozrejme este to Mio. ale od kedy som skusil iGo tak som ostal pri nom. Takze ja hlasujem za iGo. Citovat
Creams Odesláno 6. srpen 2009 Odesláno 6. srpen 2009 Doporučím TOM TOM dokonce má akci na aktualizaci map zdarma na 2roky. Teď jsme jeli dovču a okoli čr a mapy 100% a přesné používáme TOM TOM 730 Citovat
Vvitty Odesláno 6. srpen 2009 Odesláno 6. srpen 2009 ono taky zalezi na tom, na co tu navigaci chces ;-) Citovat
Creams Odesláno 6. srpen 2009 Odesláno 6. srpen 2009 A hlavně hezká funkce, že tom tom přijíma aktuální zpravodajství (nedoporučuju používat v ČR .-D ) ale německo a rakousko nám hezky ušetřilo čas v koloně a peníze za měření kdy to hlásí pevné radary... Citovat
Vvitty Odesláno 6. srpen 2009 Odesláno 6. srpen 2009 pevne radary ti ohlasi kazda navigace, ktera podporuje POI ;-) Citovat
Edison Odesláno 6. srpen 2009 Odesláno 6. srpen 2009 Původně zaslal: Creams Doporučím TOM TOM dokonce má akci na aktualizaci map zdarma na 2roky. Teď jsme jeli dovču a okoli čr a mapy 100% a přesné používáme TOM TOM 730 To má Navigon k některým modelům standartně. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.