Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Používám Mio720 a jsem velmi spokojený. Každá má svoje mouchy, ale každá by tě měla dovést do cíle. Záleží co od ni očekáváš. V nějakém obchodě je dobré si je osahat, jak se ovládají atd. a pak se rozhodnout.:papa

Odesláno

hlavne taku, ktora ma aktualne mapy ;)

pouzival som zatial mio, garmin, igo a najviac mi vyhovuje igo

ale vsetko je to o tom, co preferujes, ake ovladanie atd..

Odesláno

Hlavně doporučuju pravidelně aktualizovat mapy a nebrat navigaci jako dogma (vždycky je třeba rady navigace konzultovat se skutečností, třeba doporučení odbočit v zákazu je jev poměrně častý - to už nehovořím o tom, že navigace nemůže tušit kde se městský úředník rozhodl otočit jednosměrku nebo kde zrovna probíhá rozsáhlá rekonstrukce ...)

Odesláno

Jendoznacne IGO ... Ale vsetky ta dovedu, mal som aj tomtom, aj garmin, aj mio, aj navicore atd, vsetky ma doviedli, vsetky mali plus a minus, ale IGO mne, a vetsine ktory ho skusili najviac ucaroval, jednoduche, intuitivne ovladanie, spolahlivy ...

Odesláno

jo taky jsem měl IGO a byl jsem s ní spokjený,pk jsem jí prodal tchánovi a ten pomalu neumí stelefonem a s IGO se naučil bez problému,momentálně je s ní v chorvatsku a bez problémů

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

Já používám TomTom Go730 Traffic a naprostá spokojenost

K té se taky klaním :super A hlavně jak už tu bylo poznamenáno, navigace je doplňkem mapy, mapa se nerozbije.

Odesláno

Ja som kupoval Mio. Ale ta Mio podpora stoji fakt za.... Tak som si navi odblokoval, mam tam teraz TomTom, Garmin, iGo 8.3 a samozrejme este to Mio. ale od kedy som skusil iGo tak som ostal pri nom. Takze ja hlasujem za iGo.

Odesláno

A hlavně hezká funkce, že tom tom přijíma aktuální zpravodajství (nedoporučuju používat v ČR .-D ) ale německo a rakousko nám hezky ušetřilo čas v koloně :) a peníze za měření kdy to hlásí pevné radary...

Odesláno
Původně zaslal: Creams

Doporučím TOM TOM dokonce má akci na aktualizaci map zdarma na 2roky. Teď jsme jeli dovču a okoli čr a mapy 100% a přesné používáme TOM TOM 730

To má Navigon k některým modelům standartně.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...