chuck11 Odesláno 29. říjen 2009 Odesláno 29. říjen 2009 Původně zaslal: dolly1010 jj, okna jsou propojený. Když se něco stane s řidičovejma dveřma, tak se to projeví i u spolujezdce To se mi nezdá, aby to bylo takle propojený Citovat
kolohnat Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 Nefunguje mi stahování okna u spolujezdce tak jak by mělo..tlačítkem na spolujezdcových dveřích jde okno pouze stáhnout, ale na výtáhnutí jde do moturku pouze něco kolem 8V a nařidičových dveřích je ovládání okna spolujezdce úplně mrtvý. Chvilku to třeba začne fungovat a pak zase nic. Centrál a štělování zrcátek funguje bez problémů. Když by to byli zlomený dráty tak by mi tam nešlo nic nebo ne..? Když sme odstrojili levý dveře, tak najednou začli svítit automaticky parkovačky..Nevěnoval jsem tomu pozornost, protože mám auto chvilku, tak sem si nebyl jist zda to nejni tak dobře, ale dneska po té co sem dal tapicírung zpět, parkovačky svítit přestali... Citovat
Ferry Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 stahovani a central jsou od sebe dratove oddeleny, takze central muze fungovat ale nebude fungovat stahovani, nebo naopak, nemaji spolu zadnou souvislost, takze prelamany draty od stahovacek Citovat
vendelinek Odesláno 26. červen 2010 Odesláno 26. červen 2010 Tak jsem se do toho dneska taky pustil,odkládal sem to dost dlouho,koukal sem na to jako puk,když sem viděl tu neplechu,normálně ukroucenejch 7 kablů,katastrofa:bojim jak je možný,že vy tam máte 10 kablů,já jich tam mám 17,vedou ze sloupku a ve dveřích už jen 16:myslim,sem z toho tumpachovej,kam se ztratil ten poslední nj,ale jak tedka to celý dám dohromady?Tady to teda nastavit nende,a ještě sou ty kable tak divně popsaný,že se v nich nikdo nevyzná,dokonce sou tam asi 3 kable plonkový (barevně) jak tedka poznám kterej kam patří?poradí mi někdo,co s tim? zejtra bych to potřeboval mít opravený Citovat
marko306 Odesláno 26. červen 2010 Odesláno 26. červen 2010 počet káblov závisí od výbavy. Kto nemá el. zrkadlá a vyhrievane tak ich má menej a kto to má tak ich má viac Citovat
vendelinek Odesláno 26. červen 2010 Odesláno 26. červen 2010 To je všechno hezký,taky mě to napadlo,ale tedka mám dilema,jak to zase všechno spojim ,abych našel ty správný kable ,který k sobě patřeji Citovat
vendelinek Odesláno 27. červen 2010 Odesláno 27. červen 2010 Takže katastrofa,nejen že sem to nedal dohromady ale funguje jen asi tak polovička z toho co by mělo.Moje trpělivost skončila v 5 odpoledne,a zítra se jdu objednat do servisu.To by mě zajímalo,který prase to mělo předemnou.Kable byly každej druhej nastavovanej a nesouhlasej barvy,takže se to nedá dát dohromady .Docela by mě zajímalo,koli takovej zásah v servisu bude stát,víte snad někdo přibližnou cenu? Citovat
punkac Odesláno 27. červen 2010 Odesláno 27. červen 2010 nebude levnější někde na vraku vyndat svazek z auta se stejnou výbavou? Citovat
marko306 Odesláno 27. červen 2010 Odesláno 27. červen 2010 Na vrakovisku sa nahľadá. Takmer každá 306 ich má prelomené alebo minimálne načaté. Citovat
punkac Odesláno 27. červen 2010 Odesláno 27. červen 2010 to je bohužel možné, ale zjistí aspoň zapojení, určitě najde nějakej, kde alespoň budou sedět barvy od začátku do konce Citovat
vendelinek Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 Takže ,nic po vrakáčích hledat nebudu,právě jsem dočochtal pěšky domu,autí je v odborných rukách a věřim,že to bude 100%,teď budu čekat až mi zavolaji ,že je to hotový Citovat
vendelinek Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 Tak dneska po 15 hodině přijelo autí domu,už je opraveno ,všechno už funguje,paráda:potlesk:papa a cena?docela ušla,2870kč Citovat
dolly1010 Odesláno 4. červenec 2010 Autor Odesláno 4. červenec 2010 Mě to včera v deset hodin večer zahabrovalo (viz. 1. příspěvěk od bodu 16). Tak jsem to přepájel napřímo. Stejně jsem to chtěl udělat a tohle mě akorát nakoplo Cena: 0Kč. Práce na 2hodky (z toho jsem se hodinu obědval a koukal se na nějakej dokument o tornádech ) Citovat
Jarda S. Odesláno 15. březen 2011 Odesláno 15. březen 2011 nemáte někdo schéma propojení ? hlavně centrálu nemam stejný barvy je to na XRD 95 má to akorát vyhřejvaný zrcátka Citovat
jardancz Odesláno 11. duben 2011 Odesláno 11. duben 2011 kde jste sehnali gumovou průchodku...peugeot Tichý..Ostrava mi ji chce prodat jen s kabeláží ...jedna strana..necelé 3OOO,-kč .Děkuji za odpověď. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 V peugeotu Treba si pitat tu prechodku na 306, ale je to na prvy stary model (do roku vyroby 1997) a na verziu vybavi XA (najnizsia aka sa davala) ..: Tie mali tieto prechodky .. Citovat
MilanF1 Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 Lubko: ta průchodka mi přijde stejná jako mám do zadních dveří. Takže možná se ptát na průchodku do zadních, místo předních Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 1. srpen 2011 Odesláno 1. srpen 2011 Lubko: ta průchodka mi přijde stejná jako mám do zadních dveří. Takže možná se ptát na průchodku do zadních, místo předních rovnaka ale urco neni, porovnavali sme tu, nedrzala by tam Citovat
honzasl Odesláno 15. leden 2012 Odesláno 15. leden 2012 Dobrý den, chtěl bych vás požádat o pomoc: Opravoval jsem přetrhané dráty do předních dveří u řidiče. Použil jsem trochu jiné, ohebnější vodiče, ale měl jsem málo barviček. Vodiče jsem nalisoval na cancourky z konektoru a nyní je chci připojit ve sloupku ke svazku. Vše se mi podařilo, ale špatně jsem si označil vodiče pro centrál a nedaří se mi ho zapojit správně. Vodiče jsou celkem čtyři. V ideálním případě bych potřeboval schéma, kde bude popsáno \"barva = číslo pinu v konektoru\", nebo alespoň zapojení onoho konektoru, tedy co je na kterém pinu zapojeno za funkci, zbytek už bych si dohledal. Auto: P306 Break 1.4 55 kW , rv.97/98 Děkuji za pomoc. [upravil dne 15.1.2012 22:00 od honzasl] Citovat
miukoslav306 Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 velmi by to pomohlo aj mne tak ak by to niekto mal prosim sem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.