Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: dolly1010

jj, okna jsou propojený. Když se něco stane s řidičovejma dveřma, tak se to projeví i u spolujezdce

To se mi nezdá, aby to bylo takle propojený:myslim

• O 3 týdny později...
Odesláno

Nefunguje mi stahování okna u spolujezdce tak jak by mělo..tlačítkem na spolujezdcových dveřích jde okno pouze stáhnout, ale na výtáhnutí jde do moturku pouze něco kolem 8V a nařidičových dveřích je ovládání okna spolujezdce úplně mrtvý. Chvilku to třeba začne fungovat a pak zase nic. Centrál a štělování zrcátek funguje bez problémů.

Když by to byli zlomený dráty tak by mi tam nešlo nic nebo ne..?

Když sme odstrojili levý dveře, tak najednou začli svítit automaticky parkovačky..Nevěnoval jsem tomu pozornost, protože mám auto chvilku, tak sem si nebyl jist zda to nejni tak dobře, ale dneska po té co sem dal tapicírung zpět, parkovačky svítit přestali...:myslim:D

Odesláno

stahovani a central jsou od sebe dratove oddeleny, takze central muze fungovat ale nebude fungovat stahovani, nebo naopak, nemaji spolu zadnou souvislost, takze prelamany draty od stahovacek

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Tak jsem se do toho dneska taky pustil,odkládal sem to dost dlouho,koukal sem na to jako puk,když sem viděl tu neplechu,normálně ukroucenejch 7 kablů,katastrofa:bojim

26062010001.jpg

jak je možný,že vy tam máte 10 kablů:myslim,já jich tam mám 17,vedou ze sloupku a ve dveřích už jen 16:myslim,sem z toho tumpachovej,kam se ztratil ten poslední

nj,ale jak tedka to celý dám dohromady?Tady to teda nastavit nende,a ještě sou ty kable tak divně popsaný,že se v nich nikdo nevyzná,dokonce sou tam asi 3 kable plonkový (barevně) jak tedka poznám kterej kam patří?poradí mi někdo,co s tim? zejtra bych to potřeboval mít opravený

Odesláno

To je všechno hezký,taky mě to napadlo,ale tedka mám dilema,jak to zase všechno spojim ,abych našel ty správný kable ,který k sobě patřeji

Odesláno

Takže katastrofa,nejen že sem to nedal dohromady ale funguje jen asi tak polovička z toho co by mělo.Moje trpělivost skončila v 5 odpoledne,a zítra se jdu objednat do servisu.To by mě zajímalo,který prase to mělo předemnou.Kable byly každej druhej nastavovanej a nesouhlasej barvy,takže se to nedá dát dohromady .Docela by mě zajímalo,koli takovej zásah v servisu bude stát,víte snad někdo přibližnou cenu?

Odesláno

to je bohužel možné, ale zjistí aspoň zapojení, určitě najde nějakej, kde alespoň budou sedět barvy od začátku do konce

Odesláno

Takže ,nic po vrakáčích hledat nebudu,právě jsem dočochtal pěšky domu,autí je v odborných rukách a věřim,že to bude 100%,teď budu čekat až mi zavolaji ,že je to hotový

Odesláno

Mě to včera v deset hodin večer zahabrovalo (viz. 1. příspěvěk od bodu 16). Tak jsem to přepájel napřímo. Stejně jsem to chtěl udělat a tohle mě akorát nakoplo :D

Cena: 0Kč. Práce na 2hodky (z toho jsem se hodinu obědval a koukal se na nějakej dokument o tornádech :))

• O 8 měsíců později...
  • O 4 týdny později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

V peugeotu :) Treba si pitat tu prechodku na 306, ale je to na prvy stary model (do roku vyroby 1997) a na verziu vybavi XA (najnizsia aka sa davala) ..: Tie mali tieto prechodky ..

Odesláno

Lubko: ta průchodka mi přijde stejná jako mám do zadních dveří. Takže možná se ptát na průchodku do zadních, místo předních :papa

• O 2 měsíce později...
Odesláno
Lubko: ta průchodka mi přijde stejná jako mám do zadních dveří. Takže možná se ptát na průchodku do zadních, místo předních :papa

rovnaka ale urco neni, porovnavali sme tu, nedrzala by tam

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Dobrý den, chtěl bych vás požádat o pomoc:

Opravoval jsem přetrhané dráty do předních dveří u řidiče. Použil jsem trochu jiné, ohebnější vodiče, ale měl jsem málo barviček. Vodiče jsem nalisoval na cancourky z konektoru a nyní je chci připojit ve sloupku ke svazku.

Vše se mi podařilo, ale špatně jsem si označil vodiče pro centrál a nedaří se mi ho zapojit správně. Vodiče jsou celkem čtyři.

V ideálním případě bych potřeboval schéma, kde bude popsáno \"barva = číslo pinu v konektoru\", nebo alespoň zapojení onoho konektoru, tedy co je na kterém pinu zapojeno za funkci, zbytek už bych si dohledal.

Auto: P306 Break 1.4 55 kW , rv.97/98

Děkuji za pomoc.

[upravil dne 15.1.2012 22:00 od honzasl]

• O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...