Přejít na obsah

kolohnat

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

Vše od uživatele kolohnat

  1. já měl taky podobný problém a nakonec to byl utržený levý silentblok..zkus silněji kopat z boku do zadního kola a hned poznáš že je něco špatně.. U mě tomu předcházely rány znějící jak kdyby odešly tlumiče.. příčemž ten silentblok byl pravděpodobně jen povolený..pak přišel šikmý nájezd na snížený obrubník u vjezdu do baráku a bylo vymalováno..
  2. Já jsem na doporučení uprostřed zimy kupoval na předek Vredestein Snowtrac 3, protože na Nokianech(už měli něco za sebou,ale přes 4mm měli) jsem se neprohrabal z hlavní do ulice kde parkuju a supr jak na sněhu..za deště i na suchu..na to jaký má vzorek ani nehučí..Nevýhoda je bohužel ta, že rychle mizí. Najel jsem na nich tak 15tis. a skoro půlka vzorku v čudu. Jinak na žigulu jsem měl Matadory tuším MP 52 a bez problémů..za tu cenu dost dobrý.. Ted mám Matadory na léto na pežotu a to zase nic moc..auto je nejistý v zatáčkách..
  3. kolohnat

    odhad ceny

    za 30tis. jsem loni koupil facelift v \"dobrým\" stavu.. což se později ukázalo jako omyl..Tak to ani nechci vědět kolik bych za něj dostal ted.. bych snad musel ještě doplácet..
  4. Chtěl bych všechny upozornit, kdo máte 1,9dt jako já..dávejte si sakra majzla jestli máte dobře zacvaknutou expansku(nádržku na dolejvání vody)!!! Ten asi hliníkový bazmekt na hadičce, co se napojuje na nádobku, tak dlouho třískal do chladiče, až ho prorazil.. naštěstí sem to zjistil chvilinku po tom co vystříkla voda ven. Díra byla asi 1mm v průměru a protože jsem musel být pojízdný, nasypal jsem tam nějáký prášek co jsem kouil na benzíně..bylo už asi půl 10 večer. pomohlo to, ale ještě něco sem tam uteče, hlavně když stoupne teplota vody..ale dalo se bez problému dojet.. Tak se vás ještě zeptám..mám ho opravit pomocí tmelů vaření či jiných tríku...? Nemáte s tím někdo zkušenosti...? že by se mi chtělo kupovat nový chladič, když tenle je starý 3 roky..to se mi fakt nechce...
  5. kolohnat

    repase náprav - napravy.cz

    No chlapy..po dlouhý době jsem se sem dostal a vůbec jste mi neudělali radost.. Měl jsem právě jít na repasy k p. Lexovi, Strakonice.. můj mechanik ho doporučil vozil k němu nápravy už nějákou dobu.. a ted zjištuju proč se mu nemůžeme dovolat.. Už mám pravý kolo celkem v Áčku a ozývají se z ní příšerný zvuky.. Zítra cestou z Plzně se číhnu za tím panem Brožem jak ste tady doporučovali..
  6. kolohnat

    Výmena spojky

    i já mám manuální lanko po rupnutí samoštělu..Ted mám čerstvě dělanou spojku a mechanik tam ten manuál nechal..a to si myslím že je člověk, co by ho tam zpět nedal, kdyby to bylo špatně..
  7. kolohnat

    krídlo na hatchback

    Nebál bych se to přilepit.. ušetříš crcání se s dírama..
  8. kolohnat

    ukazatel výměny oleje..

    Dík za odpověd.. setkal jsem se s názorem že bych to taky nemusel nakopnout..Tak sem se raději zeptal..
  9. Zdravím.. při prvotním otočením klíčkem se ukazuje počet kilometrů do další výměny oleje..a já bych se chtěl zeptat co se děje, když to číslo překročím..? čeká mě příští týden cca 800 km služební neplánovaná cesta a ted není čas na výměnu zajet,ani auto odstavit.Navíc jsem chtěl s výměnou udělat rozvody atd. Momentálně mi ukazuje 1000km do výměny ale do tý doby ještě něco nakroutím.. omlouvám se za tento blbý dotaz, ale nerad bych aby mě to někde nechalo,popř. si půjčil jiné auto. Nikdo z okolí nemá zkušenost jak to chodí u pežota...Dík!
  10. kolohnat

    306 hackback

    do áček max. auto prodat..ne od nich kupovat.. Cena sice pěkná, ale pokavat tam mají stále stejný systém prodeje jako pobočka u nás..tak ta cena není konečná..zaplatíš za vyčištění a snad i za to že se na něj lidi můžou chodit dívat.. Pokud chceš radu..z tohoto bazaru vozidlo NE!!
  11. kolohnat

    Topí hrozně málo :(

    Mám taky jednu takovou starost..a žádost o radu.. Mám pocit že mě to fouká málo..když točím větrákem tak je normálně slyšet, že víc či míň hučí..ale pokavat si dám ruku na výdechy pod sklem nejni to moc pocitově znát..nevím jestli to je normální a jsem pouze namlsaný z předchozích vozidel.. A ještě jedna otázka jakou mate teplotu motoru při jízdě u 1.9td..? Předem dík!
  12. kolohnat

    P306 - kabel do dveří

    Nefunguje mi stahování okna u spolujezdce tak jak by mělo..tlačítkem na spolujezdcových dveřích jde okno pouze stáhnout, ale na výtáhnutí jde do moturku pouze něco kolem 8V a nařidičových dveřích je ovládání okna spolujezdce úplně mrtvý. Chvilku to třeba začne fungovat a pak zase nic. Centrál a štělování zrcátek funguje bez problémů. Když by to byli zlomený dráty tak by mi tam nešlo nic nebo ne..? Když sme odstrojili levý dveře, tak najednou začli svítit automaticky parkovačky..Nevěnoval jsem tomu pozornost, protože mám auto chvilku, tak sem si nebyl jist zda to nejni tak dobře, ale dneska po té co sem dal tapicírung zpět, parkovačky svítit přestali...
  13. A na kolik tě přišla spojka..?
  14. nedavno jsem koupil P 306 1.9td a hnedle měl jsem měl co dočinění se spojkovým lankem. Ruplo mi ve chvíli kdy jsem měl auto půjčený před koupí. Ojednávka v Servisu podle roku vyroby a motorizace byla bezpředmětná(výrobce Starline), páč lanko bylo naprosto jiné. Následovalo hledání s prodejcem v Auto kelly podle délky, což se potvrdilo jako dobrá volba,ale je ručně štělovací a projistotu jsem jel ještě na vrakáč. Na vrakáči měli pouze krátky samoštěli, čemuž nemohli uvěřit, že tam mám tak dlouhý.. Spojka jde dost stuha, takže mě v nejbližší době čeká taky spojka..
×
×
  • Vytvořit...