Peugeot-Guru-Safa.1.4 Odesláno 15. listopad 2012 Odesláno 15. listopad 2012 Zdar hele mam takovy problem tet sem predelaval tu prechodku mezi dverma a zjistil sem ze kably co vedou z kastle jsou jinak barevne znacene a ve dverich sou taky jine barvy hlavne na kablach k centralu tak se chci zeptat jestli nahodou nama nekdo s tim skusenos budu rat kdys mi nedko nejak pomuze Citovat
vendelinek Odesláno 16. listopad 2012 Odesláno 16. listopad 2012 jo mám stim zkušenost a docela slušnou,prolez si to tady celý,určitě najdeš návod,mě došla trpělivost a dal jsem to do servisu:D Citovat
Peugeot-Guru-Safa.1.4 Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 hm taky to tak vidim ale este me napadla takova jedna vjec kdys sem to cele dodelal tak me nesel centrar tak sem to ruzne napojoval a nic porat to zamikalo odemikalo tak sem koukal sem kuci a tak nejak me docvaklo ze asi je chyby v kabelech ze sem dal slabe kabely mislite ze to bude ono ze to bude tema slabejma kabelama ? dik za odpoved Citovat
Roman Bazi Odesláno 30. leden 2013 Odesláno 30. leden 2013 Kamarádi, volal jsem do Peugeotu, a chtěl jsem tu průchodku na starší model, ale pán ji nedokázal najít. Mohl by jste mě ji někdo najít v servisboxu a napsat mě číslo, abych ji mohl objednat. Prosím, prosím;). Citovat
Roman Bazi Odesláno 8. únor 2013 Odesláno 8. únor 2013 Tak jsem byl v Peugeotu v Brně, vysvětlil jsem jakou průchodku potřebuji, ale pán ji stejně nenašel. Prý už v tom jejich systému není. Budu muset sehnat nějakou univerzální. Citovat
Kennbell Odesláno 27. březen 2013 Odesláno 27. březen 2013 Chystam se ted o vikendu na opravu kabelu ve dverich a nevim z ceho sehnat pruchodku kdyz nova stoji 660kc ..... 1. muj napad je ze ten konektor provrtam tak at je to jen pruchozi a 2. napad je ten tam dobastlit pruchodku z felcky ktera stoji 40kc Citovat
Stifler Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 Kennbell: Tak dej pak vědět, jak jsi to vyřešil a klidně přidej i nějaké foto. Citovat
Roman Bazi Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 Průchodku mám objednanou v Peugeotu, cenu mě řekl 135kč. Citovat
Shrek Odesláno 25. květen 2013 Odesláno 25. květen 2013 Zdravím, mohl by sem někdo, prosím, napsat obj. číslo té průchodky? Moc by mi to pomohlo. Díky moc Citovat
Roman Bazi Odesláno 7. červen 2013 Odesláno 7. červen 2013 Tož průchodka je doma, objednávací číslo 6547 AP nebo 6555 QQ [upravil dne 25/6/14 15:52 od Roman Bazi] Citovat
Stifler Odesláno 7. červen 2013 Odesláno 7. červen 2013 Roman Bazi: Díky za info (obj. č.), taky mě to někdy v budoucnu čeká - nefunguje dálkový centrál na řidičových dveřích (klíčkem funguje), jinak elektrika okna a zrcátka i repro funguje v pohodě, ale rozebrat to budu muset. Citovat
rocko3 Odesláno 27. červen 2013 Odesláno 27. červen 2013 Da sa to objednat aj na slovensku?Tiez ma to caka ale musim pockat na dovolenku. Citovat
rocko3 Odesláno 27. červen 2013 Odesláno 27. červen 2013 Tak teraz mi odpisali z pezotu a cena prechodky je 8.75eura co je skoro zadarmo :-) Citovat
Roman Bazi Odesláno 27. červen 2013 Odesláno 27. červen 2013 Mě průchodka stála 580kč v Peugeot Bystřice nad Perštejnem. Oddělal jsem tapec a zajel za autoelektrikářem, tam jsem sudnal dveře. Trvalo mu to dvě hodiny, musel proměřovat dráty. Citovat
Kennbell Odesláno 10. říjen 2013 Odesláno 10. říjen 2013 Muzete mi nekdo napsat cislo te pruchodky ? To co tady je mi servise box nenajde a zitra mam cestu do peugeotu tak at to tam dlouho nehledame Diky [upravil dne 10/10/13 22:17 od Kennbell] Citovat
Kennbell Odesláno 14. říjen 2013 Odesláno 14. říjen 2013 pruchodku mam doma a za 2 jsem platil 217kc , ony jsou totiz 2 druhy te pruchodky stou levnejsi to bude trosicku prace dopasovat ale usetrenych 800kc zato stoji Citovat
cervikpetr Odesláno 19. leden 2014 Odesláno 19. leden 2014 Dobrý večer, po dvou dnech se mi podařilo nahradit konektory kabely jak u spolujezdce, tak u řidiče. Okna mi už fungují jak mají, ale centrál stále ne. Když chci auto zamknout klíčem na DO, všechny dveře )kromě spolujezdce) ze zamknou a hned odemknou. Ty u spolujezdce jakoby zůstaly vyset. Když ale z venku zamknu dveře spolujezdce klíčem, tak se zamknou všechny dveře. Máte někdo nějaký nápad co to může být?? Díky za radu Citovat
Drako Ager Odesláno 11. březen 2014 Odesláno 11. březen 2014 Zdravim, troska toto tema obnovim, chystam sa tiez tento vikend na tie dvere, chcem si to urobit svojpomocne. Problem je v tom, že mi začalo haprovat centralko dvere u jazdca zamknem normalne, ale u spolujazdca musim zamknut osve a zamkne sa aj kufor, teraz vsak uz ani ten kufor nezamkne, vytaca ma to, tak teraz zamikam u jazdca dvere klucom a spolujazdca s kufrom naraz mi zamkne len cez dialkove, tomu autu uplne prepina, este k tomu uz ani okno nedam dole u spolujazdca, nechcem vidiet tie kable v tych dverach tie musia vypadat. Trocha ma dojima ta situacia s tym zamykanim ako je to v tom peugeote vlasnte robene? V normalnom pripade som zamkol vsetko cez jazdcove dvere, teraz musim osve zamknut obe dvere s tym, že kufor zamkne az cez spolujazdca, WTF??? Este otazocka co sa tyka naradia, vsimol som si, ze je najlepsie ako pisete kupit a pouzit nie kable ale tie vlakna roznej farby, cim to ale zlepujete do kopy? [upravil dne 11/3/14 09:57 od Drako Ager] Citovat
Návštěvník Odesláno 11. březen 2014 Odesláno 11. březen 2014 Oprav to, pak se uvidí co to bude dělat. Ideální by bylo to sletovat pájkou, já to udělal prasácky čokoládou kterou jsem pak narval do kastle. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 11. březen 2014 Odesláno 11. březen 2014 Este otazocka co sa tyka naradia, vsimol som si, ze je najlepsie ako pisete kupit a pouzit nie kable ale tie vlakna roznej farby, cim to ale zlepujete do kopy? [upravil dne 11/3/14 09:57 od Drako Ager] no krome pravopisu zadne zlepovanie se nekona, kdy uz tak pajeni nebo krimpovani do spojek radsi to dej odbornikovi nebo ti to auto jeste vyhori Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.