Přejít na obsah

cervikpetr

Uživatel
  • Počet příspěvků

    26
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2004

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Čáslav
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

cervikpetr's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Ahoj kolegové, u mé 307 1,6 benzín mi něco začalo pískat od motoru. Řemen to není, protože to píská jen když není sešlápnutá spojka. Pokud zmáčknu pedál spojky, je ticho. Začalo to z ničeho nic od výměny nového výfuku (možná že jsem to před tím jen neslyšel kvůli "tuningovému zvuku výfuku"). Poradí někdo? Historii jsem prohledal ale marně.... Může to být spojkové ložisko?
  2. cervikpetr

    Sedadlo řidiče

    Já právě raději sháním spolujezdcův aby byl co nejméně prosezený. Vyměnit a zašit díru byvmch měl zvládnout . V tom automediku to taky nevypadá zle. Mám komplet modré sedačky, a těch jsem moc neviděl. Na inzerátech je většina černých a černo / modrých. Nespěchám na to. Auto mám teprve dva roky a tahle "kosmetika" mi zas az tak nevadí. Kdyz seženu, kdyz ne zkusil bych i tu pěnovou opravu.
  3. cervikpetr

    Sedadlo řidiče

    V pohodě :-D. Jen je to asi nadlidský úkol sehnat modrý sedák...
  4. cervikpetr

    Sedadlo řidiče

    Samozřejmě že jsem nejdřív "googlil" a až potom psal tady na forum.
  5. cervikpetr

    Sedadlo řidiče

    o tom vím. Nic mi tam nemají. Zkoušel jsem to a nic :-(
  6. cervikpetr

    Sedadlo řidiče

    Trochu oživím téma, máte tušení kde je nejbližší vrakáč kolem Čáslavi? Nějak moc mě žádný nenapdá :-/. Popřípadě kdyby někdo z Vás věděl, kde sehnat modrý sedák tak dejte vědět ;-)
  7. cervikpetr

    Výměna topení 307

    JanoRS, jak si vyřešil problém? Mě teď taky přestal fungovat 2.stupeň.
  8. cervikpetr

    Stěrače na 307

    Tyhle mají jen jeden nástavec na ty stěrače s "platformou" nebo jak bych to nazval. Ramena bych sehant dokázal ale nevím jestli budou pasovat . Podle fotek je mají i některé předfaceliftové modely tak by to teoreticky mělo jít vyměnit.
  9. cervikpetr

    Stěrače na 307

    S dovolením malinko oživím ( a zneužiju) téma - budou pasovat ramínka stěračů pofaceliftového modelu na předfacelift? Mám teď stěrače s háčkem ale chci ty s jinou koncovkou ( stejné, nebo hodně podobné má C4 ). Lze je vyměnit? Chci to jak z estetického důvodu, tak i proto, že jsem dostal Bosch stírátka a jsou mi k prdu. Předem díky za odpověďi
  10. cervikpetr

    Roman Bazi - 307 SW 2.0 LPG

    Zdravím. Mám úplně to samé. Nevím kdy to začalo, auto mám už půl roku a všiml jsem si toho až včera. Povedlo se to nějak vyřešit?
  11. Zdravím, mám ten samý problém. Dnes jsem vyzvedl auto po výměně čepů, ax.táhel a celkové kontrole. Uložení nápravy, tlumičů vše ok. Klepe to v pravo jakoby plastovým zvukem. A taky mi to začalo až na zimních plecháčích.... Už jsem bezradný :-(
  12. Ahoj, podle Tvého návodu jsem dodělával zásuvku do kombi. Byl jsem připravený na tahání kabelu přes celé auto, ale ejhle, hned jsem narazil na podivný fialový drátek. Byla to příprava pro zásuvku. Tak jsem od toho natáhl + a ze světla -. A hotovo
  13. Cliwe, zjistil jsi čím to je? Mám auto asi dva měsíce a začalo mi to dělat taky divný zvuk. Pouze kolem 2000tis otáček když přidám plný plyn:(. Koukal jsem na trubky od klimatizace a ty jsou podložené molitanem. Přidal jsem tam ještě kousek. Kryt filtru vzduchu se ani nehne. Jediné, co se klepe je kryt baterky. Tak jsem ho \"utěsnil\" hadříkem - nacpal jsem ho mezi kryt baterky a kryt pojistek. [upravil dne 8/5/14 07:35 od cervikpetr]
  14. Nebyla by fotka jak moc to pasuje? Dík
  15. cervikpetr

    Dělící přepážka

    Uklil jsme se.. Psal jsem dotaz ohledně přepážky, jestli budu mít problém když jí z auta vyndám ( které je označeno v malém techničáku jako N1) budu mít problém se zahraniční policií. Teoreticky by problém být neměl. To se uvidí až mě někde zastaví.
×
×
  • Vytvořit...