Hauke Ivo Odesláno 3. srpen 2009 Autor Odesláno 3. srpen 2009 v provozu 08/2001, výbava by měla být ST, kolečko tam mám, ale dráhu ne :-( Citovat
bure Odesláno 3. srpen 2009 Odesláno 3. srpen 2009 tak jsem zjistil ze tam to \"BRANO\" mam i s drahou , ale uz to asi nebude v nejlepsi kondici, bo jsem otevrel suplik, pustil a neotviral se vylozene \"volnym padem\", ale doraz nebyl zrovna z nejjemnejsich, to s prazdnym supletem to slo o poznani lepe ... jen podotykam, ze do te doby nez jsem si precetl tohle vlakno jsem netusil ze to suple najakou takovouhle \"brzdu\" vubec ma a vzdy jsem suplik behem otevirani pridrzoval, ted uz vim ze ho nemusim pridrzovat tak intenzivne :D:D:D Citovat
ozzy56 Odesláno 4. srpen 2009 Odesláno 4. srpen 2009 :)tak samozřejmě je rozdíl,jestli tam máte mapu a kapesníčky (jako já),nebo tam vozíte cihly --to pak ta kolena dostanou zabrat,to jo :D Citovat
OK406 Odesláno 4. srpen 2009 Odesláno 4. srpen 2009 Původně zaslal: jp Dodělal jsem si tam tlumič, o víkendu dam fotky. Máš prosím slíbené fotky? Pokud to jde dodělat, tak nebude problém. Zemská přitažlivost dělá své. Citovat
Zbyňa1 Odesláno 5. srpen 2009 Odesláno 5. srpen 2009 Kdo má navíc to ozubené kolečko, tak mi ho prosím nabídněte asi se někam \"zakutálelo\". Dráhu a otvor pro kolečko mám ..., to jsou mi věci ?! To člověk pořád jen poznává nové možnošti svého vozu, to je paráda Citovat
Guest Džůny Odesláno 18. únor 2012 Odesláno 18. únor 2012 Má někdo fotky toho mechanismu a jeho umístění? Teoreticky, kdybych si sehnal kastlík z new modelu, narvu ho do old, nebo se liší natolik (uchycení, tvar), že to nepůjde? Citovat
matejgigi Odesláno 19. únor 2012 Odesláno 19. únor 2012 Akurát som sa bol pozrieť na moju a funguje, dole ide pomalšie Ale aj tak by ma zaujímalo, či existuje to štelovanie, ktorým sa dá pritvrdiť klesanie \"kastlíka\" Citovat
koblih69 Odesláno 19. únor 2012 Odesláno 19. únor 2012 POkud se dobře pamatuju tak je to bržděné jen takovou tou lepivou vaselínou, takže vymejt a znovu napatlat. Citovat
fejfarz Odesláno 19. únor 2012 Odesláno 19. únor 2012 Mám novější model a taky mě padá jak švestka k zemi ale jak píšou ostatní tak tam dávám ruku protože by manželka hned zařvala že jsem to udělal schválně ..... a udělal Citovat
Guest bostich Odesláno 19. únor 2012 Odesláno 19. únor 2012 hh mě to občas padá i když je zamčenej Citovat
sarkimi Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 Zdravim, nemate nekdo zkusenosti s vymenou dvirek kastliku? Existuje nejaky trik jak prehodit nebo vymenit zamky v tych dvirkach? Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 Vymění se opravdu jednoduše.Lehni ke spolujezdcovi a uplně zespodu sou dva čepy... Zámek budeš muset laborovat to jsem ještě nedělal Citovat
sarkimi Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 Diky, dvirka sem uz sundal, jenom ten zamek ne a nechce ven [upravil dne 20/2/12 10:09 od sarkimi] Citovat
f3Rd@ Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 Hauke Ivo : a co ten kastlik zamknout, aby se samovolne neoteviral? Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 Mě se samovolně otvírá když ho zavřu \"jako ženská\" Stačí s nim drobet bouchnout a už se ti samovolně neotevře Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.