Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak jsem zjistil ze tam to \"BRANO\" mam i s drahou :), ale uz to asi nebude v nejlepsi kondici, bo jsem otevrel suplik, pustil a neotviral se vylozene \"volnym padem\", ale doraz nebyl zrovna z nejjemnejsich, to s prazdnym supletem to slo o poznani lepe ...

jen podotykam, ze do te doby nez jsem si precetl tohle vlakno jsem netusil ze to suple najakou takovouhle \"brzdu\" vubec ma a vzdy jsem suplik behem otevirani pridrzoval, ted uz vim ze ho nemusim pridrzovat tak intenzivne :D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: jp

Dodělal jsem si tam tlumič, o víkendu dam fotky.

Máš prosím slíbené fotky? Pokud to jde dodělat, tak nebude problém. Zemská přitažlivost dělá své. :D

Odesláno

Kdo má navíc to ozubené kolečko, tak mi ho prosím nabídněte asi se někam \"zakutálelo\". Dráhu a otvor pro kolečko mám ..., to jsou mi věci ?!

To člověk pořád jen poznává nové možnošti svého vozu, to je paráda :o

• O 2 roky později...
Guest Džůny
Odesláno

Má někdo fotky toho mechanismu a jeho umístění?

Teoreticky, kdybych si sehnal kastlík z new modelu, narvu ho do old, nebo se liší natolik (uchycení, tvar), že to nepůjde?

Odesláno

Mám novější model a taky mě padá jak švestka k zemi ale jak píšou ostatní tak tam dávám ruku protože by manželka hned zařvala že jsem to udělal schválně :D ..... a udělal :P

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Vymění se opravdu jednoduše.Lehni ke spolujezdcovi a uplně zespodu sou dva čepy... Zámek budeš muset laborovat to jsem ještě nedělal

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Mě se samovolně otvírá když ho zavřu \"jako ženská\"

Stačí s nim drobet bouchnout a už se ti samovolně neotevře :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...