tosky Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 nefim, do ktorej sekcie tu by sa to zrovna hodilo a je to asi len zufaly vykrik do tmy, ale v noci na dnes mi niekto zcoroval moju karu , v Prahe, pred VS kolejemi na Strahove p 406 coupe, cervena, r.v.99 2.0i 97kW VIN VF38CRFVE80729471 ak by mal niekto nejake info, sem s nim pls vdaka Citovat
Ferry Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 tak to uprimnou soustrast, vidaval jsem ji pred CVUTem. kdybych ji zahledl, dam vedet, ale pochybuju mel jsi nejake zabezpeceni, nebo jsi spolehal jen na tovarni imobilizer ? Citovat
tomike Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 Skoda ho. A vraj sa peugeoty nekradnu. Citovat
Boulik Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 Původně zaslal: tomike Skoda ho. A vraj sa peugeoty nekradnu. s tim souhlasim akorat nwm kde si prisel na to ze se peugeoti nekradou ty straky berou vsechno sekat jim ruce sv...m [upravil dne 20/7/09 Boulik] Citovat
marko306 Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 Tomike, peugeoty sa kradnú, ale nie v takom nnožstve ako VW group. S tým kupéčkom je mi to ľúto. Červených je málo. Hádam sa nájde Citovat
Burisek Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 no to je moc velká škoda..... přeju ti aby jsi jí našel,ale to by jsi musel na dovolenou na Ukrajinu či do Ruska..... nebo už bude někde rozebraná na díly..... každopádně fakt velká škoda..... teda Peugeot Citovat
ladosak Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 Škoda ho. Asi bych začal objíždět vrakáče. Mněl si tam i nějaké zabespečení? Citovat
Maverick Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 Upřimnou soustrast. Mě takhle loni šlohli Mi16 a to byla nepojízná!!! Ale tentokrát policie (nebo spíš nějakej šlušnej občan?) byla bdělá a auto se za pár dní našlo:) Bohužel toho zmetka nechyli. Docela slušně to auto zrasoval. Rozlámaný co se dalo apod. Citovat
luko407sw Odesláno 21. červenec 2009 Odesláno 21. červenec 2009 tak to je mi tě kamaráde líto...v Praze jsou tyhle krádeže a následné rozebrání na díly na běžném pořádku... jaké jsi měl zabezpečení? Citovat
tosky Odesláno 21. červenec 2009 Autor Odesláno 21. červenec 2009 bohuzial, okrem tovarenskej superblokacie nic ... myslim, ze trest za to uz som dostal slusny tiez si myslim, ze auto uz je niekde v garazi na diely, ale skusit som to tu musel Citovat
čakom Odesláno 21. červenec 2009 Odesláno 21. červenec 2009 takový lidi jedině :bacha:bacha co to mělo za typ a rozměr pneu a disku? kdybych nahodou na ně narazil. Citovat
luko407sw Odesláno 21. červenec 2009 Odesláno 21. červenec 2009 auta se nekradou nahodne,ze se mu libi tak ho proste ukradne,vetsinou se to krade na objednavku...nekdo ma nejspis nabourane coupe a potrebuje levne dily na opravu.... Citovat
Choze406 Odesláno 21. červenec 2009 Odesláno 21. červenec 2009 takova skoda uz takhle je nas malo a jeste aby nekdo kupecka kradl a rozprodaval zrovna nedavno jsem zacal resit dalsi zabezpeceni a vidim ze je to nutnost. poradil by mi nekdo jakej system je nejlepsi ? ma smysl kupovat 2cestny alarm ? jednoznacne bych oznacil vsechna skla VIN kodem ( leptani, nebo piskovani, leptaci souprava vyjde cca na 500Kc) Dvoucestny alarm neni vubec od veci, urcite alespon pokud jsi doma a mas u postele ovladac, tak pokud se bude neco s autem dit, vzbudi te to a mas nejakou sanci zakrocit. (sezenes ho kolem 3000-4000tis) pripadne pak bezpecnostni folie na bocni okna. atd. moznosti je spoustu, chce to zkombinovat alespon dve tri, nektere viditlene pripadne predem odradi (zlodej si radeji vyhlidne jine auto bez takoveho zabezpeceni nebo oznaceni) dalsi alespon trochu pozdrzi pri prekonavani [upravil dne 21/7/09 Ferry] Citovat
asaad Odesláno 21. červenec 2009 Odesláno 21. červenec 2009 WTF ? To snad ne Mel si to pojisteny na kradez? Citovat
Fusion Odesláno 21. červenec 2009 Odesláno 21. červenec 2009 Dej si práci s hlídáním inzerátů všude, začal bych kolama, taky se nevidí jen tak a ty díly budou docela nápadný. Pak bych to objížděl a pokud bys na něco kápl, hlavně nic neříkej, odejdi a zavolej policajty. Ale je možný že to začnou rozprodávat až za několik měsíců. Kamery nějaký na domech v okolí nejsou? Citovat
MaPiv Odesláno 21. červenec 2009 Odesláno 21. červenec 2009 Nejjistější je si udělat pojistku proti krádeži.... Pokud si někdo bude chtít auto vzít, tak si ho prostě odveze, ať tam máš, co tam máš... Citovat
jozefsv Odesláno 21. červenec 2009 Odesláno 21. červenec 2009 Původně zaslal: MaPiv Nejjistější je si udělat pojistku proti krádeži.... Pokud si někdo bude chtít auto vzít, tak si ho prostě odveze, ať tam máš, co tam máš... taketo auto v tomto rocniku sa neoplati poistit Citovat
asaad Odesláno 21. červenec 2009 Odesláno 21. červenec 2009 to jozefsv: jak vidis tak vyplati Citovat
AnotherOne Odesláno 21. červenec 2009 Odesláno 21. červenec 2009 Ako sa na to pozrieš. Platby za poistku by boli také veľké, že platby by po pár rokoch prevýšili sumu, ktorú by teraz za auto dostal. Citovat
jozefsv Odesláno 21. červenec 2009 Odesláno 21. červenec 2009 Původně zaslal: asaad to jozefsv: jak vidis tak vyplati najlacnejsia poistka mi bola ponuknuta za 600 euro rocne.je to dost nato ake stare to auto je a ako rychlo strati hodnotu. samozrejme ze zalezi od okolnosti kde to auto parkujes a pod. ale ja by som si to poistit nedal.je to ste model pred restyl a so slabsim motorom.toto auto nemalo velku cenu. radsej ak uz,tak by som investoval do poriadneho alarmu,aj ked je pravda ze ak ti ho chcu ukradnut tak ti ho ukradnu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.