Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nefim, do ktorej sekcie tu by sa to zrovna hodilo a je to asi len zufaly vykrik do tmy, ale v noci na dnes mi niekto zcoroval moju karu :(, v Prahe, pred VS kolejemi na Strahove

p 406 coupe, cervena, r.v.99 2.0i 97kW

VIN VF38CRFVE80729471

ak by mal niekto nejake info, sem s nim pls :)

vdaka

post-0-14109608448357_thumb.jpg

Odesláno

tak to uprimnou soustrast, vidaval jsem ji pred CVUTem. kdybych ji zahledl, dam vedet, ale pochybuju :( mel jsi nejake zabezpeceni, nebo jsi spolehal jen na tovarni imobilizer ?

Odesláno
Původně zaslal: tomike

Skoda ho. A vraj sa peugeoty nekradnu.:nevim

s tim souhlasim akorat nwm kde si prisel na to ze se peugeoti nekradou :P ty straky berou vsechno sekat jim ruce sv...m

[upravil dne 20/7/09 Boulik]

Odesláno

no to je moc velká škoda..... přeju ti aby jsi jí našel,ale to by jsi musel na dovolenou na Ukrajinu či do Ruska..... nebo už bude někde rozebraná na díly..... každopádně fakt velká škoda..... teda Peugeot

Odesláno

Upřimnou soustrast. Mě takhle loni šlohli Mi16 a to byla nepojízná!!! Ale tentokrát policie (nebo spíš nějakej šlušnej občan?) byla bdělá a auto se za pár dní našlo:) Bohužel toho zmetka nechyli. Docela slušně to auto zrasoval. Rozlámaný co se dalo apod.

Odesláno

bohuzial, okrem tovarenskej superblokacie nic :(... myslim, ze trest za to uz som dostal slusny :(

tiez si myslim, ze auto uz je niekde v garazi na diely, ale skusit som to tu musel :)

Odesláno

takova skoda :bojim

uz takhle je nas malo a jeste aby nekdo kupecka kradl a rozprodaval :bacha

zrovna nedavno jsem zacal resit dalsi zabezpeceni a vidim ze je to nutnost.

poradil by mi nekdo jakej system je nejlepsi ? ma smysl kupovat 2cestny alarm ?

jednoznacne bych oznacil vsechna skla VIN kodem ( leptani, nebo piskovani, leptaci souprava vyjde cca na 500Kc)

Dvoucestny alarm neni vubec od veci, urcite alespon pokud jsi doma a mas u postele ovladac, tak pokud se bude neco s autem dit, vzbudi te to a mas nejakou sanci zakrocit. (sezenes ho kolem 3000-4000tis)

pripadne pak bezpecnostni folie na bocni okna. atd. moznosti je spoustu, chce to zkombinovat alespon dve tri, nektere viditlene pripadne predem odradi (zlodej si radeji vyhlidne jine auto bez takoveho zabezpeceni nebo oznaceni) dalsi alespon trochu pozdrzi pri prekonavani

[upravil dne 21/7/09 Ferry]

Odesláno

Dej si práci s hlídáním inzerátů všude, začal bych kolama, taky se nevidí jen tak a ty díly budou docela nápadný. Pak bych to objížděl a pokud bys na něco kápl, hlavně nic neříkej, odejdi a zavolej policajty. Ale je možný že to začnou rozprodávat až za několik měsíců. Kamery nějaký na domech v okolí nejsou?

Odesláno
Původně zaslal: MaPiv

Nejjistější je si udělat pojistku proti krádeži....

Pokud si někdo bude chtít auto vzít, tak si ho prostě odveze, ať tam máš, co tam máš...

taketo auto v tomto rocniku sa neoplati poistit

Odesláno
Původně zaslal: asaad

to jozefsv: jak vidis tak vyplati

najlacnejsia poistka mi bola ponuknuta za 600 euro rocne.je to dost nato ake stare to auto je a ako rychlo strati hodnotu.

samozrejme ze zalezi od okolnosti kde to auto parkujes a pod. ale ja by som si to poistit nedal.je to ste model pred restyl a so slabsim motorom.toto auto nemalo velku cenu.

radsej ak uz,tak by som investoval do poriadneho alarmu,aj ked je pravda ze ak ti ho chcu ukradnut tak ti ho ukradnu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...