Sektor Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 ... [upravil dne 2/11/11 01:10 od Sektor] Citovat
Y2K Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 Ja to robim presne ako popisujes a ziadny problem. Co tak skusit zmenit medium? Ina znacka... Citovat
Sektor Odesláno 20. červenec 2009 Autor Odesláno 20. červenec 2009 ... [upravil dne 2/11/11 01:10 od Sektor] Citovat
zzipCZ Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 a nebo to smažit na hodně malou rychlost to taky pomáhá Citovat
AnotherOne Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 Tak tak, v prevode nebude problém. Audio CD je audio CD nech je vyrobené v čomkoľvek. Bude to tou kompatibilitou médií resp. rýchlosťou vypaľovania. Citovat
Sektor Odesláno 20. červenec 2009 Autor Odesláno 20. červenec 2009 ... [upravil dne 2/11/11 01:10 od Sektor] Citovat
KUBBACHER Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 Souhlas s klukama, měl jsem stejný problém už na clarionu v 605ce, u 406ky to samé, od té doby vypaluji na nejnižší rychlost, jinak se mi osvědčila média od Sony. Pozn. vypaluji jen v Neru! Citovat
bure Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 to same jsem resil a vyresil taky mno cim pomaleji, tim lepe, ale hlavne nejde ani tak o znacku jako o typ toho media resp. zaznamove (odrazove) vrstvy, napriklad pokud vezmes CD od Verbatimu kde je zaznamova vrstva tzv. \"extra protection\" neprecte to zadnej clarion, ani kdybys jedno CD vypaloval mesic, ale pokud koupis CD od Verbatimu s odrazovou vrstvou \"Advanced Azo\", hrajes jedna basen (osobne kupuji Verbatim Printable - to ma tu odrazovou vrstvu \"advanced azo\" taky) a jen podotykam ze tenhle problem se netyka jen puvodnich clarionu, me nova vypalena CD nechtel prehravat ani sony Xplod, ale od te doby co pouzivam Verbatim Printable Advanced Azo nemam problem ani s clarionem ani s xplodem, hrajou v pohode oba -- proste ne kazda nova odrazova vrstva dovede ten paprsek spravne odrazit, aby starsi pristroj pochopil co se po nem chce PS: omluvte me primitivni vyjadrovani, jelikoz stran technologie vyroby prazdnych CD nejsem ani acko ani becko ani yxko, jen jsem na to prisel metodou pokus-omyl a to s tema vrstvama mi vysvetlil az kamarad, ktery tomu na rozdil ode mne rozumi [upravil dne 20.7.2009 bure_406] [upravil dne 20.7.2009 bure_406] Citovat
BV406 Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 prevod nero, rychlost 24x, medium verbatim, bez problemu, uz rok .... Citovat
MatrixChose Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 Já vypaluju vždycky co nejvyšší rychlostí (nesnáším čekání) a snad vždycky v pohodě, kupuju jenom Verbatim a jenom Nerem, ono záleží i na vypalovačce, každá má jinou kvalitu zápisu. Citovat
Šalda Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 mám to stejný rádio a vypaluju nejvyšší rychlostí, to jest 48x a jen v Neru,používám buď Verbatim a nebo Sony a zatím v poho, ještě se mě nestalo že by mě rádio něco nechtělo vzít, vypalovačku mám Lg a Nero mám premium 7 Citovat
Devr Odesláno 21. červenec 2009 Odesláno 21. červenec 2009 Moje zkušenost je, že když jsem něco vyžehnul například na CD Memorex, tak se Clarion bránil a flusal mi CD ven , ale po 5 pokusech CD nakonec vzal. Pak jsem začal vypalovat na Verbatim a vše funguje OK. Používám NERO, 8x rychlost, vypalovačka SONY Optiarc . Doporučuji nahrát do vypalovačky poslední firmware, který novou verzí může zlepšit zápis. Citovat
Tomáš Odesláno 21. červenec 2009 Odesláno 21. červenec 2009 Mel jsem podobnej problem a zjisteni? Zaprasena optika v mechanice (laser). Vyndat vyfoukat stlacenym vzduchem a vycistit optiku a muj Clarion precte i cd z Tesca pri rychlosti zapisu 48x. Jsou tam pouzite jeste kvalitni lasery ale nemaji radi prach a v aute je to docela problem. Pozor!!! Pokud budete cistit laser tak velmi opatrne a hlavne nepouzivat cistici CD!!! To je to nejhorsi co muzete udelat. Poskrabete optiku a je to v pr.... K cisteni pouzivat IZOPROPHYLALKOHOL tot rada ma. Citovat
shwaara Odesláno 21. červenec 2009 Odesláno 21. červenec 2009 Stlaceny vzduch na foukani kol na benzince asi nebude idealni, co? Citovat
Liba7 Odesláno 26. červenec 2009 Odesláno 26. červenec 2009 tak sem to tu pročital ... zajimave.... ja mam s timhle radiem tenhle problem: cd TDK vypalim 8x prečte v celku obstojne ale jenom když je vypnutý motor .. ale jak nastartuju tak koncec přijde mi ze se to ani nesnaží ho načíst... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.