Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest minimaxa
Odesláno

Nemáte někdo Doktoři z Počátků 134. díl "Iluze není omyl" ... ???

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak jsem zkouknul Útěk z Absolonu,dobrej film,ještě chvíli pojede v televizi Miami více,kdysi jsem viděl ukázku,zdalo se mi,že by to mohlo být dobrý,maximálně u toho usnu

odesláno z Lumie

Odesláno

Nedávno jsme koukali se ženou mimojiné na FR film "Les Intouchables" z r. 2011. Mohu doporučit :)

• O 3 týdny později...
Odesláno

Včera film The Edge Of Tomorrow / Na hraně zítřka s T. Cruise & E. Blunt. Líbilo. Mohu doporučit (info na www.csfd.cz)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Není to sice film, ale ověření, zda je to vůbec možné, lze najít v jedné z epizod "Bořičů mýtů". Sice se jim to povedlo asi až na 10-tý pokus a za použití různého druhu střeliva, ale povedlo se - figuríně vystřelili oko.

Odesláno

Ahojda, sháním jeden film, respektive název filmu a nedaří se mi vypátrat... 

Děj se odehrává nejspíš za druhé světové války, cca 10letý chlapec je svou matkou poslán na venkov ke starému nerudnému pánovi, postupně si pán chlapce zamiluje, ale zjišťuje jeho strašné dětství, matka ho týrá. V jeho tašce s věcmi najde řemen, kterým ho má řezat, když nebude poslouchat a tak. Pamatuji si na scénu, kdy děda dělá něco na zahradě, najde ten řemen zakopaný v zemi, vztekle ho zahodí pryč z jeho pozemku. Pak nevím co se stalo, ale pamatuju si jen konec filmu, kdy tenhle pán už chlapce ve své péči nemá, ale má ho rád a rozhodne se za ním jet do Londýna a asi ho získat nadobro do své péče. V domě, kde má chlapec bydlet se něco stane (výbuch, shození bomby netuším) chlapce najdou ve sklepní kóji zaprášeného, přeživšího, připoutaného k trubkám a v náručí držel mimino, nového sourozence. To je vše co si o filmu pamatuju, ale nevím jak se jmenuje a ráda bych jej sehnala. Viděla jsem ho před cca 12-14 lety, takže jde o starší film.

Nevíte někdo, jak se jmenuje? Díky :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...