Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já se dnes podíval na blbý a blbější II. a není to špatný, jednička je rozhodně lepší, ale málokdy nebo spíše téměř vůbec se druhý díly po 20ti letech nepovedou, tenhle stojí minimálně za podívání, docela jsem se zasmál :D

• O 4 týdny později...
Odesláno

Já byl v Cinestaru na GHOUL 3D a tento film vysoce nedoporučuju...absolutně bez děje, v půlce filmu jsem měl chuť se zvednout a jít. Zbytečná cesta, zbytečný prachy...nevím z jakýho důvodu se Jákl do tohohle vůbec pouštěl...

Odesláno

Včera jsem z hecu byl jen tak na Avengers : Age of Ultron a už se nemůžu dočkat na večer, kdy jdu na ExMachina

Napis potom dojmy z ExMachina recenzie su na to vcelku dobre.
Odesláno

ja se podival na fast and furious 7, jako ze 6 byla ultra picovina, tak tohle to snad jeste prekonalo....... snad jedine to vzdani holdu Paulu Walkerovi se povedlo, jinak absolutni **** **** ****.....

Odesláno

morepower & Tony Stark: takže to bylo dobrý? moc jsem se toho nedozvěděl..  :)

žádná pecka, jak píšu příspěvek předtím: "na jedno podívání s pivkem a brambůrkama dobrý  :) "

Odesláno (upraveno)

Jo, jo, bylo toho víc  ;)  Musím říct, že to byla po dlouhé době normální komedie, která nepotřebuje oplzlosti a puberťácké fóry.

A to multikulti prostředí je v ní dokonalý - žid, muslim, číňan a černoch v jedný rodině :D

Upraveno uživatelem Sagic
  • O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...