Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,chtěl bych se zeptat jestli by někdo neměl možnost přivézt mi auto z Německa?mám vyhlídnutej kus,ale bohužel nemám ani papíry na paleťák,ani za čim ho táhnout.Ptal jsem se na cenu v jedny pujcovne,ale nechci vzit hned prvni nabidku tak se radsi ptam tady,abych mel aspon cenovou predstavu.Misto v Německu je asi 20km od Kasselu,cca 420km z Prahy.Auto je osobák,žádná velká škatule.;)Tušim,že v bazaru jsou i v sobotu,tak by bylo možný to přivézt o víkendu.

Zatim díky za rady a případné nabídky.

Odesláno

A je to s plaťákem opravdu tak výhodné? Převozní značky na 5 dní se zelenou kartou vyjdou typicky do 100 Eur, což je ve srovnání se sháněním a půjčováním auta + plaťáku (nemluvě o dálniční známce typicky nad 3,5 tuny, řidičáku B+E) relativně levná sranda, obzvlášť pokud se tam otočíš na podpatku - auto nemusí být tak pěkné, jako na fotkách či z popisu.

Nevýhoda převozek tedy je, že se vyřizují v týdnu, ale někde (typicky turecké bazary) se někde dají udělat žluté i mimo pracovní dobu.

Odesláno

A....zapomnel sem napsat ze auto je nepojizdny,takze odvoz na paletaku je nutnost :-( jinak bych to samozrejme neresil a odjel s tim.Uz jsem i premejslel ze se tam zajedu podivat predtim nez bych tam poslal paletak,ale to az kdybych mel nekoho kdo tam pojede.

Odesláno

Už jsi to auto viděl, a je prodejce seriozní? Tyto otázky jsou podstatné pro plánování akce - jestli jedeš najisto, anebo na obhlídku. Já jsem jel najisto, vlakem, přespal v levném hotelu a domů jel koupeným autem. Bylo to v pracovní den, dočasné značky a pojištění vyšly na 150 EUR. Prodejce, Němec (značkové zastoupení Citroen) mi pomohl s přihlášením auta.

PS: než jsem toto dopsal, už jsou v příspěvcích jiné informace.

[upravil dne 14.7.2009 P607Olda]

Odesláno
Původně zaslal: Fx

Já bych odtahovku s řidičem měl, ale o víkendech je zabitej, jezdí vrchy :)

tak ten vikend neni podminka,jenom sem myslel ze treba nekdo kdo pracuje pres tejden tak by to moh privezt o vikendu,s jakou castkou bych mel tak pocitat za ten dovoz?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...