Devils-night Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 Ahoj,chtěl bych se zeptat jestli by někdo neměl možnost přivézt mi auto z Německa?mám vyhlídnutej kus,ale bohužel nemám ani papíry na paleťák,ani za čim ho táhnout.Ptal jsem se na cenu v jedny pujcovne,ale nechci vzit hned prvni nabidku tak se radsi ptam tady,abych mel aspon cenovou predstavu.Misto v Německu je asi 20km od Kasselu,cca 420km z Prahy.Auto je osobák,žádná velká škatule.;)Tušim,že v bazaru jsou i v sobotu,tak by bylo možný to přivézt o víkendu. Zatim díky za rady a případné nabídky. Citovat
Fx Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 A je to s plaťákem opravdu tak výhodné? Převozní značky na 5 dní se zelenou kartou vyjdou typicky do 100 Eur, což je ve srovnání se sháněním a půjčováním auta + plaťáku (nemluvě o dálniční známce typicky nad 3,5 tuny, řidičáku B+E) relativně levná sranda, obzvlášť pokud se tam otočíš na podpatku - auto nemusí být tak pěkné, jako na fotkách či z popisu. Nevýhoda převozek tedy je, že se vyřizují v týdnu, ale někde (typicky turecké bazary) se někde dají udělat žluté i mimo pracovní dobu. Citovat
Devils-night Odesláno 14. červenec 2009 Autor Odesláno 14. červenec 2009 A....zapomnel sem napsat ze auto je nepojizdny,takze odvoz na paletaku je nutnost :-( jinak bych to samozrejme neresil a odjel s tim.Uz jsem i premejslel ze se tam zajedu podivat predtim nez bych tam poslal paletak,ale to az kdybych mel nekoho kdo tam pojede. Citovat
Fx Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 Já bych odtahovku s řidičem měl, ale o víkendech je zabitej, jezdí vrchy Citovat
P607Olda Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 Už jsi to auto viděl, a je prodejce seriozní? Tyto otázky jsou podstatné pro plánování akce - jestli jedeš najisto, anebo na obhlídku. Já jsem jel najisto, vlakem, přespal v levném hotelu a domů jel koupeným autem. Bylo to v pracovní den, dočasné značky a pojištění vyšly na 150 EUR. Prodejce, Němec (značkové zastoupení Citroen) mi pomohl s přihlášením auta. PS: než jsem toto dopsal, už jsou v příspěvcích jiné informace. [upravil dne 14.7.2009 P607Olda] Citovat
Devils-night Odesláno 14. červenec 2009 Autor Odesláno 14. červenec 2009 Původně zaslal: Fx Já bych odtahovku s řidičem měl, ale o víkendech je zabitej, jezdí vrchy tak ten vikend neni podminka,jenom sem myslel ze treba nekdo kdo pracuje pres tejden tak by to moh privezt o vikendu,s jakou castkou bych mel tak pocitat za ten dovoz? Citovat
Fx Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 Zkusím ho dohnat a zeptat se ho... Taky záleží, kolik má teď práce. Citovat
Devils-night Odesláno 14. červenec 2009 Autor Odesláno 14. červenec 2009 Jasny tak jestli ho dozenes tak dyztak napis diky. Citovat
Fusion Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 Vím o autech s platem, berou cca 10kč/km. Dám kontakt jestli chceš, jsou z Čech. Citovat
Tomhais Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 Zkus si vzpomenut kdo u tebe byl měsíc zpátky Citovat
zoby Odesláno 15. červenec 2009 Odesláno 15. červenec 2009 obvolej si několik dopravců a domluv si smluvní cenu. při větší vzdálenosti se dostaneš pod 10 kč za km... kámoš se dostal i pod 8... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.