Kropi Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 Zdravíčko. Docela by mě zajímalo, jestli to je SVDT, nebo STDT, nebo co... Nějak nevím, jak to zjistit. Break 1997, 2,1 turbodiesel, dovoz z Holandska (takže to nemá elektriku Bosch, ale Lucase), dost chudě vybavenej, ale má dešťosenzor, mlhovky, kliky i stínítko v laku, manuální klimošku, jedinej airbag, vzadu nemá ani opěrky hlavy... Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 pak je to tedy STDT pač stupně vybavy jsou SR ST a SV kdy SV je full Citovat
Kropi Odesláno 9. červenec 2009 Autor Odesláno 9. červenec 2009 Původně zaslal: Pe.Tr pak je to tedy STDT pač stupně vybavy jsou SR ST a SV kdy SV je full Dík Já měl v hlavě guláš, páč je to kombinace slušnýho motoru a neslušný výbavy... A to ho máme doma 7 let... Tak to konečně vim. Citovat
Ferry Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 a uplne nejchudsi byla SL, tu jsem mel ja ted uz jsem skoro na ty SV presny oznaceni vybavy by se dalo zjistit podle VIN kodu v serviceboxu [upravil dne 9/7/09 Ferry] Citovat
MatrixChose Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 a zrcátka jsou z novýho - někdo z \"nějakého\" důvodu měnil Citovat
Ferry Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 Matrix: ne nutne, ja co rozebiral toho kombika 406 na dily, tak ten byl taky z 97 a taky mel novejsi zrcatka, ted je mam na svym aute [upravil dne 9/7/09 Ferry] Citovat
Kropi Odesláno 9. červenec 2009 Autor Odesláno 9. červenec 2009 Původně zaslal: MatrixChose a zrcátka jsou z novýho - někdo z \"nějakého\" důvodu měnil Mňo, já bych neřekl, že jsou měněný. Ty s těma proužkama (nebo jak to nazvat?) jsem teda vídal spíš na sedanech... Ono to bylo hodně zánovní auto, když to otec koupil, všechno je to origoš (až na kola). Citovat
OK406 Odesláno 10. červenec 2009 Odesláno 10. červenec 2009 Původně zaslal: Ferry a uplne nejchudsi byla SL, tu jsem mel ja ted uz jsem skoro na ty SV presny oznaceni vybavy by se dalo zjistit podle VIN kodu v serviceboxu [upravil dne 9/7/09 Ferry] Přesně tak, podle VIN se v servisboxu zjistí více o vozidle. Citovat
Teepee Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 U našeho auta ServiceBox uvádí: ÚROVEŇ VÝBAVY STUPEŇ 1+ PŘÍDAVNÝ EMBLÉM BEZ PŘÍD MONOGRAMU EMBLÉM SR 1.) Co si představit pod 1+ ? Pokud výbavu SR, jakou známku a písmenné označení mají další stupně? 2.) Co znamená \"Emblém SR\", kde bych ho měl najít ? Na autě žádný emblém není, jen vzadu PEUGEOT a 406. 3.) Dále by mě zajímalo, co znamená to ELFY a ELFYE příp. 8ELFYE, protože v ORV prodávajícího je uvedeno PEUGEOT 8 ELFY 8ELFYE (Tovární značka, typ, varianta, verze) a přijde mi, jen že to někdo spráskal dohromady, aniž by nad tím přemýšlel, to oni na dopravce umí skvěle. Tak aby to neobšlehli i do mého ORV. Vypadáme takhle: Obr 1 Obr 2 Obr 3 [upravil dne 28/7/09 Teepee] Citovat
HonzaZ Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 Je to 406SR, 8ELFY: 8E - je typ 406 Break(combi), LFY - je motor 1,8 benzín 16 ventilů. Citovat
Teepee Odesláno 29. červenec 2009 Odesláno 29. červenec 2009 Původně zaslal: HonzaZ Je to 406SR, 8ELFY: 8E - je typ 406 Break(combi), LFY - je motor 1,8 benzín 16 ventilů. Takže to co mám v TP a ORV: [align=center]Tovární značka: PEUGEOT Typ: 8 Varianta: ELFY Verze: 8ELFYE[/align]má správně být [align=center]Tovární značka: PEUGEOT Typ: 8E Varianta: LFY Verze: 8ELFYE [/align] Pak prosím o vysvětletní, co znamená to koncové E v 8ELFYE. Prosím ty co mají stejnou karoserii a motorizaci, aby se podívali, jak to mají zapsané. Už jednou mi na dopravce vyrobili neprodejné auto, kvůli úřednickému bordelu v papírech, nebo kdysi k motorce připojili Postraný vozík a do výkonu napsali kroutící moment. Tentokrát to na nich raději nenechám. Předem díky za odpovědi. Citovat
Teepee Odesláno 29. červenec 2009 Odesláno 29. červenec 2009 !!! To je přesně to co mi scházelo a nemohl jsem to najít. Stačí, díky moc. Zvolil jsem při hledání špatná klíčová slova se základem VIN Decoder. Interpretation mě nenapadlo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.