Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nakladacek zazmatkoval a par metru pred krizovat chtel prejet do pravyho pruhu,bohuzel tam nebylo volno:grr

Nezna nekdo poradnyho machra klempire v okrese UO,SY,RK?Plati pojistovna. Jen zaruceny reference,dik.

post-0-14109608038343_thumb.jpg

Odesláno

465 322 958 nebo 603 372 548, Lakovna Dolní Třešňovec u Lanškrouna.

Kvalita vynikající, ceny dobré (pozor, nech si ocenit, co chceš opravit, a víc tam už potom nepřidávej, hlavně ne telefonicky - cena pak dost stoupá).

Nevím určitě, jestli dělají i větší klempířské věci - to se domluv na místě.

Odesláno

Lanskroun mam kousek

jeste to nevidel ani pojistovak,stalo se to dnes rano.

Protokol od policije mam, hradit bude ČPP (podnikatelska) snad nebudou problemy.

Odesláno

Jsou různé metody, v autorizáku by vyměnili dveře a nechali to nalakovat. Ale minule se nám podařil lepší případ - pracovnici narazil kamion, šlo to z povinného ručení toho kamionu, pojišťovák to odhadl a vyplatil a místní vesnický opravář to pak opravil levněji. Takže štístko.

[upravil dne 3.7.2009 P607Olda]

Odesláno

Kolik asi tak typujete cenu opravy? At jsem malinko v obraze nez prijde pojistovak,klempirina a lakovani me nikdy nezajimalo,tak nemam prehled.

Odesláno

nevim, proc by mel neco v autorizaku doplacet..ja strkal 306ku v ramci havarijky taky do autorizaku a prkotina (viz foto) se vysplhala na konecnych cca 35 tis...platil jsem spoluucast a zbytek pojistovna bez reci zaplatila (a to jsem jeste pul roku na to nechal menit ventilator sahary a to taky doplatila)..spis bych upozornil na to, ze autorizovany servis neni zarukou nejlepe odvedene prace - kdyz jsem si mel auto prebrat, musel jsem je donutit lepe dopasovat naraznik (a to byl original)

post-0-1410960803918_thumb.jpg

Odesláno

Mně před dvouma rokama couvla do dveří ještě u 309tky F.Siera

Řešil jsem opravu \"svépomocí\" a dostal od pojištovny 15.500,-

Dveře mně vyšly 1500,- a lak 700,-

Tak pokud seženeš šikovného karosáře, a lakyrníka tak bys natom mohl ještě něco vydělat.

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Chtělo by to neplést si pojmy s průjmy, a nematlat dohromady havarijku a povinné ručení, že... :roll

jestli je takovej rozdíl ve vyplácení mezi havarijkem a povinným, tak to se omlouvám, ale měl jsem za to, že systém je stejnej, jen u povinnýho platím nehorázný prachy proto, aby někomu zaplatili škodu, co mu způsobím, a na havarijko platím hrozný peníze proto, aby mi zaplatili většinu toho, co si způsobím sám..spíš bych hledal rozdíl v pojišťovnách samotných a jejich přístupu:myslim

Odesláno

Já měl před 5ti roky totálku 205D moc pěkná, pojišťovna dala 15tis, ale přežil jsem, tak jsem mooooc rád.

plechy plechy to je pohoda... klouby kosti tkáně to je v háji...:nevim:nevim

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

Původně zaslal: oddie

Chtělo by to neplést si pojmy s průjmy, a nematlat dohromady havarijku a povinné ručení, že... :roll

jestli je takovej rozdíl ve vyplácení mezi havarijkem a povinným, tak to se omlouvám, ale měl jsem za to, že systém je stejnej, jen u povinnýho platím nehorázný prachy proto, aby někomu zaplatili škodu, co mu způsobím, a na havarijko platím hrozný peníze proto, aby mi zaplatili většinu toho, co si způsobím sám..spíš bych hledal rozdíl v pojišťovnách samotných a jejich přístupu:myslim

Základný rozdiel je v tom že z havarijného poistenia ti zaplatia OPRAVU ( po odpočítaní spoluúčasti ) a zo zákonného ( povinné ručení ) ti nahradia vzniknutú ŠKODU.

[upravil dne 4/7/09 pastorek]

Odesláno

Nevim jak to mate v cesku, ale pokial tu na SK niekto takto nabura 306, tak hned sa ide do autorizaku, a nedoplaca ani korunu.

Aj keby to bola 309 tka ... Je uplny nezmysel aby nekdo neco doplacel, nakolko on nechtel, aby mu spusobili skodu.

Jine je to v pripade ze si nechate vyplatit. Vtedy uz berou do uvahy amortizace a vek auti...

Odesláno

Bohužiaľ pri preplácaní škody zo zákonného poistenia i u nás ti nahradia iba škodu a nie opravu. Mám to overené na vlasnej koži a niekoľkokrát. Rozdiel sa dá uplatniť ako náhrada škody v občianskom spore. Oplatí sa to iba v prípade že auto bolo v oveľa lepšom stave ako je bežné podľa veku a km. Riešil som takto Audinu po kompletnej renovácii. Opravu vyrátali na 56 000 a z poisťovne som dostal horko-ťažko 32 000 i po preukázaní renovácie.

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Bohužiaľ pri preplácaní škody zo zákonného poistenia i u nás ti nahradia iba škodu a nie opravu. Mám to overené na vlasnej koži a niekoľkokrát.

Záleží od veku auta a amortizácie. Mne zo zákonného zaplatili komplet výmenu zadného nárazníka kvôli škrabancu, nedoplácal som ani korunu.

[upravil dne 17.7.2009 AnotherOne]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...