p406b Odesláno 3. červenec 2009 Odesláno 3. červenec 2009 Nakladacek zazmatkoval a par metru pred krizovat chtel prejet do pravyho pruhu,bohuzel tam nebylo volno:grr Nezna nekdo poradnyho machra klempire v okrese UO,SY,RK?Plati pojistovna. Jen zaruceny reference,dik. Citovat
wooody Odesláno 3. červenec 2009 Odesláno 3. červenec 2009 ja bych to dal do autorizovanyho servisu, ty daj new dvere a zbytek udelaj Citovat
P607Olda Odesláno 3. červenec 2009 Odesláno 3. červenec 2009 465 322 958 nebo 603 372 548, Lakovna Dolní Třešňovec u Lanškrouna. Kvalita vynikající, ceny dobré (pozor, nech si ocenit, co chceš opravit, a víc tam už potom nepřidávej, hlavně ne telefonicky - cena pak dost stoupá). Nevím určitě, jestli dělají i větší klempířské věci - to se domluv na místě. Citovat
p406b Odesláno 3. červenec 2009 Autor Odesláno 3. červenec 2009 Lanskroun mam kousek jeste to nevidel ani pojistovak,stalo se to dnes rano. Protokol od policije mam, hradit bude ČPP (podnikatelska) snad nebudou problemy. Citovat
P607Olda Odesláno 3. červenec 2009 Odesláno 3. červenec 2009 Jsou různé metody, v autorizáku by vyměnili dveře a nechali to nalakovat. Ale minule se nám podařil lepší případ - pracovnici narazil kamion, šlo to z povinného ručení toho kamionu, pojišťovák to odhadl a vyplatil a místní vesnický opravář to pak opravil levněji. Takže štístko. [upravil dne 3.7.2009 P607Olda] Citovat
oddie Odesláno 3. červenec 2009 Odesláno 3. červenec 2009 Jo, jen to dejte do autorizáku, a budete se divit, kolik doplatíte, u takhle starýho auta. Fakt \"dobrý\" rady, jen co je pravda :/ Citovat
p406b Odesláno 3. červenec 2009 Autor Odesláno 3. červenec 2009 Kolik asi tak typujete cenu opravy? At jsem malinko v obraze nez prijde pojistovak,klempirina a lakovani me nikdy nezajimalo,tak nemam prehled. Citovat
Tommy306 Odesláno 3. červenec 2009 Odesláno 3. červenec 2009 nevim, proc by mel neco v autorizaku doplacet..ja strkal 306ku v ramci havarijky taky do autorizaku a prkotina (viz foto) se vysplhala na konecnych cca 35 tis...platil jsem spoluucast a zbytek pojistovna bez reci zaplatila (a to jsem jeste pul roku na to nechal menit ventilator sahary a to taky doplatila)..spis bych upozornil na to, ze autorizovany servis neni zarukou nejlepe odvedene prace - kdyz jsem si mel auto prebrat, musel jsem je donutit lepe dopasovat naraznik (a to byl original) Citovat
oddie Odesláno 3. červenec 2009 Odesláno 3. červenec 2009 Chtělo by to neplést si pojmy s průjmy, a nematlat dohromady havarijku a povinné ručení, že... Citovat
ladosak Odesláno 3. červenec 2009 Odesláno 3. červenec 2009 Mně před dvouma rokama couvla do dveří ještě u 309tky F.Siera Řešil jsem opravu \"svépomocí\" a dostal od pojištovny 15.500,- Dveře mně vyšly 1500,- a lak 700,- Tak pokud seženeš šikovného karosáře, a lakyrníka tak bys natom mohl ještě něco vydělat. Citovat
Tommy306 Odesláno 3. červenec 2009 Odesláno 3. červenec 2009 Původně zaslal: oddie Chtělo by to neplést si pojmy s průjmy, a nematlat dohromady havarijku a povinné ručení, že... jestli je takovej rozdíl ve vyplácení mezi havarijkem a povinným, tak to se omlouvám, ale měl jsem za to, že systém je stejnej, jen u povinnýho platím nehorázný prachy proto, aby někomu zaplatili škodu, co mu způsobím, a na havarijko platím hrozný peníze proto, aby mi zaplatili většinu toho, co si způsobím sám..spíš bych hledal rozdíl v pojišťovnách samotných a jejich přístupu:myslim Citovat
ondra123 Odesláno 3. červenec 2009 Odesláno 3. červenec 2009 Já měl před 5ti roky totálku 205D moc pěkná, pojišťovna dala 15tis, ale přežil jsem, tak jsem mooooc rád. plechy plechy to je pohoda... klouby kosti tkáně to je v háji...:nevim Citovat
pastorek Odesláno 3. červenec 2009 Odesláno 3. červenec 2009 Původně zaslal: Tommy306 Původně zaslal: oddie Chtělo by to neplést si pojmy s průjmy, a nematlat dohromady havarijku a povinné ručení, že... jestli je takovej rozdíl ve vyplácení mezi havarijkem a povinným, tak to se omlouvám, ale měl jsem za to, že systém je stejnej, jen u povinnýho platím nehorázný prachy proto, aby někomu zaplatili škodu, co mu způsobím, a na havarijko platím hrozný peníze proto, aby mi zaplatili většinu toho, co si způsobím sám..spíš bych hledal rozdíl v pojišťovnách samotných a jejich přístupu:myslim Základný rozdiel je v tom že z havarijného poistenia ti zaplatia OPRAVU ( po odpočítaní spoluúčasti ) a zo zákonného ( povinné ručení ) ti nahradia vzniknutú ŠKODU. [upravil dne 4/7/09 pastorek] Citovat
NicolasB Odesláno 3. červenec 2009 Odesláno 3. červenec 2009 pastorek: jenom taková menší technická poznámka máš tam 2x havarijní. Citovat
pastorek Odesláno 4. červenec 2009 Odesláno 4. červenec 2009 Dík za upozornenie. Občas myslím na iné a napíšem kravinu. Opravené. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 4. červenec 2009 Odesláno 4. červenec 2009 Nevim jak to mate v cesku, ale pokial tu na SK niekto takto nabura 306, tak hned sa ide do autorizaku, a nedoplaca ani korunu. Aj keby to bola 309 tka ... Je uplny nezmysel aby nekdo neco doplacel, nakolko on nechtel, aby mu spusobili skodu. Jine je to v pripade ze si nechate vyplatit. Vtedy uz berou do uvahy amortizace a vek auti... Citovat
pastorek Odesláno 4. červenec 2009 Odesláno 4. červenec 2009 Bohužiaľ pri preplácaní škody zo zákonného poistenia i u nás ti nahradia iba škodu a nie opravu. Mám to overené na vlasnej koži a niekoľkokrát. Rozdiel sa dá uplatniť ako náhrada škody v občianskom spore. Oplatí sa to iba v prípade že auto bolo v oveľa lepšom stave ako je bežné podľa veku a km. Riešil som takto Audinu po kompletnej renovácii. Opravu vyrátali na 56 000 a z poisťovne som dostal horko-ťažko 32 000 i po preukázaní renovácie. Citovat
p406b Odesláno 17. červenec 2009 Autor Odesláno 17. červenec 2009 tak mam auto doma, platila to vse pojistovna pres jejich smluvni servis Citovat
AnotherOne Odesláno 17. červenec 2009 Odesláno 17. červenec 2009 Původně zaslal: pastorek Bohužiaľ pri preplácaní škody zo zákonného poistenia i u nás ti nahradia iba škodu a nie opravu. Mám to overené na vlasnej koži a niekoľkokrát. Záleží od veku auta a amortizácie. Mne zo zákonného zaplatili komplet výmenu zadného nárazníka kvôli škrabancu, nedoplácal som ani korunu. [upravil dne 17.7.2009 AnotherOne] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.