Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

a ako si zamykas auto, ked tam mas funciu aktivacia po 30s od zamknutia, zamknes normal klucom a aktivujes alaram druhým?alebo sa to aktivuje hned po zamknuti original klucom?

Odesláno

inak keby niekto chce original alarm peugeot, da sa dohodnu lepsia cena s nimi, niektore peugeoty daju lacnejsie ked budete otravovat, ako ja, mna to stalo 12 000aj s robotu, aj 2 - 3 tisicky su dobre

Odesláno

tak,tak. Je to koli tomu ze ked by som zabudol ovladacom alarmu alarm zapnut hned po zamknuti auta, alarm sa sam aktivuje po 30s. Da sa to deaktivovat dlhsim stlacenim tlacitka na ovladaci.

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Nemáte niekto skúsenosti s alarmom na CAN-BUS zbernicu? Pozeral som na nete sú za celkom slušné ceny, len som sa ho ešte neodhodlal objednať. Montovať som si ho chcel sám, ale niekde som pozeral že je tam nutne preprogramovanie BSI.

Odesláno
Původně zaslal: luko407sw

lepsi nez alarm je pojisteni proti kradezi a vandalismu,v dnesni dobe si nikdo houkajicich aut nevsima...zlodeje to (mozna) odradi kdyz to zacne houkat ale sklo nebo zamek bude uz zniceny a to si zaplatis sam

aj ked si ho das poistit, poistovna vyzaduje od ceny auta aj vyssie zabezpecenie

a 407 urcite patri k tym autam, od ktorych poistovna bude vyzadovat minimalne immobilizer a alarm s plavajucim kodom

Odesláno
Původně zaslal: petertn1

Ja mam neoreginalny alarm zapojeny uz viac ako rok a ziadny problem som nemal. Montaz aj s materialom ma stala po starom 4500 SK a montoval mi ho sukromnik v Trencine. Alarm sa nemontoval na zbernicu CANBUS. Ide o alarm jednocestny s otrasovymi a naklonovymi cidlami + pridavna sirena v prietore pod volantom. K alarmu som dostal dva ovladace. Mam funkciu autoaktivacia po 30sec od zamknutia auta, dialkove vyhladanie auta, vystraha (ked napr niekto kopne do kolesa, oprie sa o auto..), pamat poplachov atd.

[upravil dne 3/7/09 petertn1]

Ahoj Petertn1, chtěl bych Tě taky poprosit o kontakt na toho soukromníka, co Ti dělal ten neorigo Alarm. Zvažuju, že bych si ho taky dal, když né teď, tak v létě určitě.

Sice nejsem z Sk, ale bydlím kousek od hranic a do Trenčína (cca 30km) občas zajedem na výlet, tak by nebyl problém.

Jo, jěště by mne zajímalo, jak dlouho trvá ta montáž toho Alarmu.

Předem díky za info, PetaaS

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Tak som práve absolvoval montáž autolarmu s napojením na CANBUS zbernicu. Ovládaný je s pôvodným diaľkovým a zatiaľ vyzerá že funguje normálne. Jediná vec čo sa mi nezdá je že keď odomknem auto tak mi nejakú dobu blikajú smerovky. Nevim či je to normálne ale začalo to robiť keď sa v BSI aktivoval alarm. Tie smerovky blikali hneď po aktivácii, ešte nebol alarm vôbej namontovaný. V BSI boli dve voľby alarmu: štandardný a belgický. Nastavili mi tam ten belgický, vraj ten je na domontované alarmy, ten štandardný má byť len na origo alarm.

Odesláno

Ahojte,

mam už pisomne vyjadrenie od TSS TN,kde priamo uvadzaju,že u franc.aut je problem s inymi can-bus alarmami. To znamena,že alarm dokaže len čitať určite povely z BSI napr. otvorene dvere,kufor...ale nedokaže do BSi zapisovať. Takže s orig.ovladačom nie je možne ovladať povely centalu,automaticke zatvarnie okien atd......:fnuk Niekedy sa stavalo,že po zapnuti centralu sa alarm nezapnul....alebo nevypol...ked som otvaral auto...takže hukooooot na celu ulicu.......

To blikanie je tym,že to jednoducho spravne nekomunikuje......

:papa

ale......ak sa človek posnaži...ide to prepojiť tak,aby to fungovalo normalne.........:D

Odesláno

no tak som to trochu sledoval a to blikanie je dosť zvláštne. keď zamknem a do pár sekúnd odomknem, tak to len 3 krát blikne (tak by to asi malo byť) Ale keď nechám auto chvíľu stáť a odomknem, začnú mi blikať smerovky presne 30 sekúnd. Inak všetko funguje normálne, takže si na to treba asi len zvyknúť. .....alebo máš nejaký návrh ako to prepojiť?

Odesláno

no čo som ja odsledoval.....tak ked nebol aktivny v BSI žiadny alarm./belgicky a pod.../ tak to neblikalo.....ale to fungovalo tj.aj aktivacia aj deaktivacia alarmu pomocou orig.kluča /ovladača/ od auta. To znamena,že alarm dokazal čítať,čo potreboval. Neviem ale či si si všimol...ked otvoriš kufor...tak to reaguje...ale ked otvoriš len zadne okno.../šíber/...tak nič. Takže aj toto neni doriešene.....a to nehovorim o tom,že by som chcel auto zamykať ovladačom alarmu,nie autoklučom. Má to svoje výhody...hlavne plavajuci kod a tak.

Odesláno

takže by to malo fungovať aj keď nie je aktivovaný žiadny alarm v BSI? ... to by bola dobrá správa lebo to blikanie ma dosť otravuje .... ešte som rozmýšlal natvrdo odpojiť smerovky na tridsať sekúnd od deaktivácie alarmu (nejakým modulom)

Odesláno

Hmmm..moc sa do elektriky nemontuj...lebo ked odpojiš fizicky smerovky na 30sek.... Ti bude BSI ukazovať chybu žiarovky...že je spalena...takže si to skus dať vypnuť. Ja viem,že ked som to nemal aktivne \"ten typ alarmu\" v BSI,to normalne fungovalo...ale bez toho blikania.....:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...