Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Chcel by som sa Vas spýtat, budem mat 407 SW neni tam namontovaný alarm, len centralne uzamykanie. Aký tam dat alarm? Original( ten je vraj dost drahy) alebo nejaky iny, ale chcel by som to dat na kluc od auta.

Ak mate skusenosti s tým, tak prosim sem s nimi.

Dikes

Odesláno

lepsi nez alarm je pojisteni proti kradezi a vandalismu,v dnesni dobe si nikdo houkajicich aut nevsima...zlodeje to (mozna) odradi kdyz to zacne houkat ale sklo nebo zamek bude uz zniceny a to si zaplatis sam

Odesláno

Teď jsem to řešil....Chtěl jsem nechat namontovat Jablotron s GSM...alarm by uměli zapojit tak, že zamknu auto klíčkem a zapnu alarm na dálk. ovládání....což je u alarmu za 14t. totální nesmysl. Prý by to mohlo na 40% fungovat namontováním jednotky Canbus, ale to mi v Peugeotu vyvrátli,s tím že by hrozilo vypálení nějaké jednotky....stejně mi prej žádnej alarm v dnešní době nepomůže. Kdo prý krade auta, nosí v kapse rušičku GSM...Tak si jdu namontovat alespoň Defend lock....a mít dobrou pojistku ;)

Odesláno

To Hlemist:

\"...alarm by uměli zapojit tak, že zamknu auto klíčkem a zapnu alarm na dálk. ovládání....\"

- Nájdi autoelektrikára ktorý rozmýšľa a ten ti toto nepovie.

\"....stejně mi prej žádnej alarm v dnešní době nepomůže. Kdo prý krade auta, nosí v kapse rušičku GSM...\"

- O zlodejoch áut sa už narozprávali i iné rozprávky.

Alarm do auta sa dá namontovať úplne autonómne že neovplyvní elektriku v aute. Je to pracnejšie, trochu drahšie ale nie nemožné. GSM modul k alarmu je dobrá vec a dá sa použiť i na lokalizáciu alebo diaľkové ovládanie funcií auta. Spolupracoval som na vývoji prvého GSM modemu na trhu, tak viem čo dokážu.

[upravil dne 3/7/09 pastorek]

Odesláno

Do firemnej Oktávky sme dávali CAN bus alarm TSS s GSM lokátorom a GPS, ultrazvukové a otrasové čidlá, materiál 15k, práca ďalšie 4k. Funguje v úplnej spokojnosti s minimálnym zásahom do vozidla.

Odesláno

iba origos , daval som si ho domontovat, cena cca 14 000sk aj s pracu, a mi tam aj ked mi to spravili hovorili, ze uz tam mali pripady peugeot 407 s dorabanym neoriginalnym alarmom, a velke problemy ktore museli riesit v peugeote , cosi hovorili ze bol problem napr nastarrtovat auto sa mi zda, a take cosi, a ze to boli take problemy ktore v peugetoe dokonca nevedeli vyriesit, na viac som sa nepytal, ale na peugeot 407 rozhodne neodporucaju neoriginalny alarm kvoli elektrike v tom aute, tak mi bolo povedane, a nie v jednom peugeote

Odesláno

sak hej , ja len ze vraveli ze mali tam pripady ked ludia dobehli s prosbou opravit auto na ktorom blbne neoriginalny alarm, a ten kto to montoval ten neoriginalny alarm tak ten to nevedel spravit. Tak posledna moznost bol peugeot.

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Do firemnej Oktávky sme dávali CAN bus alarm TSS s GSM lokátorom a GPS, ultrazvukové a otrasové čidlá, materiál 15k, práca ďalšie 4k. Funguje v úplnej spokojnosti s minimálnym zásahom do vozidla.

Jen jsem popsal svoji story, alarm byl instalovan ve firmě TOPRA...si myslím že to majá zmáknutý, problém je v centrálním zamykání a následném blykání blinkrů, které vydají k alarmu jakési podivné signály...jen cituju...jsem rád, že vozidlo nemám takovýmto alarmem chráněno. Kolega v práci má tento alarm v nové Oktávce a je naprosto spokojený, akorát, když mu v noci přijde SMS, kouká nejprve z okna, zda mu auto někdo nekrade a pak čte SMS....prej si takový alarm s GSM už nepořídí :aut:aut:aut

Odesláno

To denoo:

To sa stáva. Na servise (VW grup) som mal takéto prípady pravidelne ale vždy to bola chyba montáže alebo obsluhy a nie alarmu.

Proste keď vidím alebo počujem \"jedine originálny\" tak mám koprivku. Žiadna automobilka nevyrába alarmy, vždy je to subdodávka od nejakého iného výrobcu. Rozdiel býva iba v nálepke označenia a občas v pripravených konektoroch.

Navyše je P407 úplne normálne auto, žiadny zázrak aby práve pre toto auto musel byť nejaký \"originál\".

[upravil dne 3/7/09 pastorek]

Odesláno

tak tak, ale v peugeote 407 je vsetko pripravene od vyroby uz na ten alarm, kable sa jednoducho nacvakavaju, nemusi sa letovat , prekablovavat, jednoducho aktivujes na pc a ides :cool:

napr som si vsimol ze na prednej kapote je aj ocko spravene na cidlo otvorenia kapoty

Odesláno

Ja mam neoreginalny alarm zapojeny uz viac ako rok a ziadny problem som nemal. Montaz aj s materialom ma stala po starom 4500 SK a montoval mi ho sukromnik v Trencine. Alarm sa nemontoval na zbernicu CANBUS. Ide o alarm jednocestny s otrasovymi a naklonovymi cidlami + pridavna sirena v prietore pod volantom. K alarmu som dostal dva ovladace. Mam funkciu autoaktivacia po 30sec od zamknutia auta, dialkove vyhladanie auta, vystraha (ked napr niekto kopne do kolesa, oprie sa o auto..), pamat poplachov atd.

[upravil dne 3/7/09 petertn1]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...